Anmeldelse af Deerhunter Lady Insulated Fleece

Sidst opdateret:
Dame iført Deerhunter Insulated Fleece på en strand, hvor hun leger med sin hund

Som alt andet Deerhunter tøj er Deerhunter Lady Insulated Fleecen designet til jagt og det aktive friluftsliv. Denne kvalitetsrige fleecetrøje til damer er skabt med fokus på komfort og funktionalitet, og du kan sagtens betale den uden at gå fra hus og hjem.

Vi har testet den populære Deerhunter fleece på en vandretur langs den vestjyske kyst i septembermåned. I dette blogindlæg kan du læse vores ærlige mening om fleecen og blive klogere på, om den skal være en del af din jagt- eller outdoor-garderobe.

De kolde fakta:

  • Producent: Deerhunter
  • Navn: Lady Insulated Fleece 
  • Type: Outdoor-trøje
  • Velegnet som: Yderlag i sommerhalvåret, inderlag i vinterhalvåret
  • Testet i: Danmark i september

Felttest af Deerhunter fleecen 

Det positive

Lækker blød

Det er altid en fordel at fleecetrøjer, som skal sidde helt tæt til kroppen, føles bløde og behagelige. Og de må for guds skyld ikke kradse! Deerhunter Lady Insulated Fleecen er virkelig dejlig blød at røre ved og giver ingen irriterende kløe. Selv sømmene er flade, så de ikke irriterer huden, når du bevæger dig.

Det bløde, behagelige materiale gør, at fleecetrøjen fungerer rigtig godt som det inderste lag under en vind- og vandtæt skaljakke på kolde dage i naturen. Men samtidig er fleecen tyk nok til, at du også kan bruge den som yderste lag på en lun sommeraften og være godt klædt på til hygge om lejrbålet.

God, strækbar pasform

Alt tøj burde jo i teorien sidde godt, men det ved vi alle godt ikke altid er tilfældet. Det gør Deerhunter Lady Insulated Fleecen til gengæld. Den har en tætsiddende, kvindelig og behagelig pasform, som hverken strammer eller begrænser din bevægelsesfrihed. Det strækbare materiale giver plads til at lave store armbevægelser, uden at blusen stumper eller rutsjer rundt, hvilket er superrart.

Fylder meget lidt

Endnu en ting, som er værd at fremhæve, er vægt og pakkestørrelse. Deerhunter damefleecen er ikke betegnet som letvægt, da stoffet er lidt for tykt. Dog fylder den meget lidt sammenrullet, hvilket er rigtig praktisk på friluftsture, hvor bagagen skal fylde mindst muligt.

Denne fleecetrøje til damer er således ideel til dagsvandringer i sommerhalvåret med for eksempel en åndbar t-shirt indenunder. Og hvis det er for varmt til at have en langærmet trøje på, kan du altid have den med sammenrullet og klar i rygsækken til om aftenen, når temperaturen falder. Den er især også god til overnatning i sovepose!

Praktiske detaljer

Som nævnt er Deerhunter Lady Insulated Fleecen designet til både jagt og outdoor-aktiviteter, hvorfor den er udstyret med praktiske detaljer som lynlåslommer og tommelfingerhuller. Især tommelfingerhullerne er smarte, hvis du vil sikre, at ærmerne ikke smyger op, når du laver store armbevægelser eller tager en anden jakke på udover. Samtidig giver de en vis “putte-faktor”, da du kan gemme og dermed varme det meste af hånden i ærmet, men stadig bruge fingrene for eksempel til at lave mad, sætte telt op eller skyde.

Det negative

Halsen er for kort

Hvis du bruger fleecetrøjen som det yderste lag på en varm sommerdag, betyder det ikke det store, at halsen ikke er så lang. Men når du om vinteren har flere lag på, så kan det godt være irriterende, at den ikke varmer og isolerer hele vejen op. Derfor kan det være en god idé at bruge en vinterjakke med høj hals som yderste lag på kolde vinterdage, så din hals altid er optimalt beskyttet imod blæst og kulde.

Er Deerhunter Lady Insulated Fleece værd at købe?

Det korte svar er “ja!”. Denne Deerhunter fleece er helt klart værd at give et skud efter vores mening. Især, hvis du mangler en dejlig blød sommerhalvårstrøje til dit friluftsliv, så vil du blive mere end tilfreds med denne fleece. Tilmed koster den ikke alverden, så alle kan være med.

Men hvis du er på udkig efter fleecetrøjer til vinterbrug, så spring over denne. Den er ikke isolerende nok til meget lave temperaturer – i hvert fald ikke uden en god, tyk vinterjakke over. Det er der heldigvis meget andet Deerhunter tøj, der kan, som du kan finde her.

Du kan finde Deerhunter Lady Insulated Fleecen i to farver: Green Melange og Brown Melange, så du kan frit vælge den farve, der passer bedst til din personlige stil.