Outdoor T-shirts

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Outdoor-T-shirts til aktivitet og fritid

Hvis du er den aktive type, der elsker at udnytte de varme forårs- og sommermåneder, er en god outdoor-T-shirt et must-have i garderoben. Den er måske ikke det første, du tænker på, når du tænker på outdoor-tøj. Tit er der fokus på vandresko, jagtjakker, fleecetrøjer eller andet, men de fleste har T-shirts i deres garderobe, så hvis du er til friluftsliv og outdoor-aktiviteter, kan du jo lige så godt fylde skabet med T-shirts, der afspejler det.

Det perfekte sommer-item

Når vi taler om tøj og fodtøj til outdoor-aktiviteter, er der oftest fokus på, at det skal holde dig varm og tør, hvis du er på vandreture, teltture og lignende i de kolde måneder. Men der findes selvfølgelig også tøj og fodtøj, der er lavet til ikke at holde på varmen, så du i stedet kan bruge det om sommeren.

Vælger du en T-shirt i 100 % bomuld, er den faktisk bedst at bruge om sommeren. Mange outdoor-T-shirts er nemlig i bomuld, fordi det er et behageligt og holdbart materiale. Bomuld er til gengæld ikke et godt materiale til vinteren, fordi det opsuger fugt og vand i stedet for at transportere det væk fra kroppen – og når det er koldt i vejret, og du går rundt i en våd eller fugtig T-shirt, køler din krop meget hurtigt. Det er ikke godt i vintermånederne eller om natten, hvor temperaturerne er lave, og du har brug for at holde dig varm.

Vil du have et lettere og hurtigttørrende materiale, kan du kigge efter syntetiske materialer eller T-shirts i en blanding af bomuld og syntetiske materialer som polyester. De tørrer lynhurtigt efter vask, så de er klar til nye eventyr og strabadser.

Brug en T-shirt over dit baselayer

Nogle dage er det svært at finde ud af, hvor meget tøj du skal have på. En heftig vandring eller en anden friluftsaktivitet giver hurtigt varmen, men hvis du sidder stille og nyder udsigten og den smukke natur, bliver det hurtigt køligt, hvis du ikke er klædt ordentligt på.

Medmindre det er meget varmt, kommer du rigtig langt med et baselayer af merinould eller et syntetisk materiale – se for eksempel udvalget af outdoor-undertøj. Pointen med et baselayer er at transportere sved og fugt væk fra huden og hjælpe din krop med at regulere temperaturen, mens det lader dig ånde.

På kølige forårs- og sommermorgener kan du bruge en T-shirt over dit baselayer for at få lidt ekstra varme uden at behøve en jakke eller varm trøje. Især en bomulds-T-shirt over dit baselayer i uld eller syntetiske materialer er en god kombination, fordi du både kan ånde og holde varmen, mens din hud holdes tør takket være det svedtransporterende og hurtigttørrende baselayer.

Køb din outdoor-T-shirt på friluft.dk

Hvis du vil være sikker på en outdoor-T-shirt i god kvalitet, bør du tjekke de mange brands ud på friluft.dk – for eksempel Northern Hunting, der har flere design og modeller at vælge imellem. Se for eksempel nærmere på Northern Hunting Karl T-shirt, der er fremstillet i 100 % økologisk bomuld og fås i tre farver. De har også designet en damemodel: Northern Hunting Helka T-shirt. Den er også fremstillet i 100 % økologisk bomuld og fås i de samme tre farver.

Kig vores udvalg igennem og bliv klar til at vandre, campere og nyde naturen med en outdoor-T-shirt fra friluft.dk.

Mere tøj og udstyr fra friluft.dk

VandrebukserVandreshortsOutdoor-jakkerOutdoor-skjorterVandrestrømper og termosokkerOutdoor-vesteHuer, halsedisser, balaclava, m.m.VandreskoVandrestøvler – Soveposer – Liggeunderlag – Bivy bags – Hængekøjer – TelteRygsække & Tasker