Jagtskjorter

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Jagtskjorter

Uanset om du er ny eller garvet i jagtverdenen, bør du overveje at forkæle dig selv med en lækker jagtskorte. Det er ikke nødvendigvis en af de mest essentielle dele af jagtgarderoben, men det er uden tvivl en af de dele, der bidrager mest til den helt ægte jagtstemning.

En jagtskjorte kan sagtens bruges uden for jagten også. Nogle er tykke og eventuelt forede, så du kan bruge den som overgangsjakke. Andre er i tyndere materialer, så du kan bruge dem som en almindelig skjorte i dagligdagen. En jagtskjorte er altså langt fra begrænset til brug på jagt, men da det naturligvis er det primære formål, har jagtskjorter nogle specialdesignede funktioner, der gør dem gode til netop jagt.

Jagtskjorter til herre og dame

De fleste jagtskjorter kan bruges af både mænd og kvinder, men der findes også deciderede dameskjorter til jagt. De er ofte mere figursyede og med et mere feminint snit. Det gør også skjorterne velegnede til dagligdagsbrug uden for jagtturene.

Udvalget af jagttøj til mænd er stadig større end til kvinder, men producenterne føjer hele tiden mere jagttøj til kvinder til deres udvalg, fordi der er større og større efterspørgsel efter det. Derfor udvider vi også løbende vores udvalg af jagtskjorter til kvinder, så der bliver endnu flere modeller at vælge imellem på friluft.dk.

Forskellige design til forskellige jægere

En jagtskjorte er ikke bare en jagtskjorte. Den kan se ud på mange måder og være fremstillet i forskellige materialer, alt efter hvilken årstid og jagttype den er designet til.

De forskellige brands har også deres egne måder at designe skjorter til jagt på, så der er noget for enhver smag og til ethvert formål.

Materieler til årets sæsoner

Nogle jagtskjorter er lavet i let bomuld, der gør dem gode til de varme måneder, hvor du ikke skal have tykke lag på. De kan også bruges som et mellemlag under en jagttrøje eller en jagtjakke i de kolde sæsoner.

Disse tyndere bomuldsskjorter er også fine til hverdagsbrug, uanset om du er mand eller kvinde.

Du kan også få en jagtskjorte med for til jagterne i efteråret og vinteren. De er typisk kraftigere og isolerer bedre, så du bliver holdt varm, selvom temperaturen ikke er på det højeste. En jagtskjorte med for er desuden også god som almindelig jakke i hverdagen.

Farver og mønstre der passer til dig

Der er efterhånden et hav af muligheder, når du skal finde en ny jagtskjorte. Fælles for alle skjorterne i vores sortiment er, at de er designet med henblik på at klæde dig bedst muligt på til jagt. De gamle jagttraditioner er tænkt ind i designet, samtidig med at nogle brands har nyfortolket jagtskjorten, så den også passer til en mere moderne stil.

En traditionel jagtskjorte er ternet og i grønlige eller brunlige nuancer. Der er dog masser af andre muligheder på markedet, da skjorter til jagt er blevet meget populære de senere år. Naturligvis blandt jægere men også blandt andre outdoor-entusiaster og folk, der er blevet glade for det naturinspirerede look.

I vores sortiment finder du en række traditionelle ternede jagtskjorter i naturfarver, så du kan blende i med dine omgivelser, når du er på jagt. Det er naturligvis noget af det vigtigste ved en jagtskjorte. Den kan være lige så flot og behagelig, det skal være, men hvis dyrene kan se den på lang afstand, kommer du aldrig i nærheden af dem. Og der er ikke meget ved at stå i en flot jagtskjorte, hvis du aldrig bliver flankeret af bytte. Hvis du skal camoufleres, bør du derfor gå efter nogle af de traditionelle design. De er ofte designet med kontrastfarver i ternene, så andre jægere kan se dig.

Dyrker du i stedet klapjagt eller andre typer jagt, hvor du ikke behøver være skjult for dyrene, kan du godt eksperimentere lidt mere med farverne på din jagtskjorte.

Du kan også droppe de traditionelle tern og i stedet vælge en ensfarvet jagtskjorte. De findes også i både camouflerende og iøjnefaldende farver, så der er noget til enhver jagttype og enhver smag.

Særlige funktioner til jagt

Nogle skjorter til jagt er lavet med trykknapper, så de er lynhurtige at åbne og lukke – og det kan gøres med en hånd. Andre er med almindelige knapper og knaphuller. Det ene er ikke bedre end det andet, det kommer an på, hvordan du selv foretrækker lukningen på din jagtskjorte.

De fleste jagtskjorter er udstyret med en eller to brystlommer, som vi også kender det fra almindelige skjorter. Her kan du have lidt småting, men på selve jagten har du som regel brug for flere lommer til ammunition og andet grej. Derfor kan du med fordel bruge din jagtskjorte sammen med et par lækre bukser til jagt. Disse er lavet med en række specialdesignede lommer og funktioner, så dine behov bliver dækket ind.

Hvis du skal være aktiv, når du har din jagtskjorte på, kan det være en fordel at gå efter en i særlige strækmaterialer. Det giver dig større bevægelsesfrihed, så du ikke bliver hæmmet af din skjorte under jagten. Strækmaterialerne bruges især til de mere figursyede jagtskjorter til kvinder, men ses også i de tyndere bomuldsskjorter, som oftest udgør det yderste lag på sommerjagter.

Køb din nye jagtskjorte på friluft.dk

Uanset om du er rutineret jæger, eller du bare er glad for jægerlooket, er der rig mulighed for at finde en passende jagtskjorte i vores udvalg. Vores flotte jagtskjorter er først og fremmest praktiske og behagelige, så du får de bedste forudsætninger, når du er på jagt. Derudover sikrer en flot jagtskjorte, at du er præsentabelt klædt på. Netop af denne grund er jagtskjorter også populære uden for jagterne. For eksempel som en overgangsjakke eller en tykkere skjorte.

Når du handler på friluft.dk har du altid 30 dages gratis returret, så du kan få skjorten hjem og prøve den. Hvis pasformen ikke er god, eller hvis størrelsen ikke er rigtig, sender du bare skjorten tilbage til os. Så kan du bestille en ny, så du kan blive godt klædt på til jagt. Vi har jævnligt kampagner og tilbud, så du kan få fingrene i lækre og billige jagtskjorter og andet jagttøj.

Hvis du ikke vil gå glip af nyheder og gode tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du også få gode råd til påklædning, jagt, outdoor-gear og meget andet.

Se også produkter fra