Varen er blevet tilføjet til din kurv
Se kurv

Gavekort til Friluft.dk

Gavekort design
Valgfrit. Du kan bruge op til 350 karakterer.
kr
Angiv et beløb mellem 50 - 5.000 kr.

Sådan giver du et gavekort til Friluft.dk

Alle gavekort sendes via e-mail med et vedhæftet PDF dokument, som kan sendes eller udskrives og gives til modtageren. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdatoen.

Gavekort kan ikke købes med rabatkode. Bemærk: Gavekortet kommer i en separat e-mail efter ordrebekræftelsen.

Et gavekort til Friluft.dk er et ihændehaverbevis, hvilket betyder, at det ikke kan erstattes, hvis man mister det. Samtidig er det altid den person, som er i besiddelse af gavekortet, der ligeledes vil kunne indløse det. Man kan sidestille et gavekort med pengesedler og mønter, som heller ikke vil kunne erstattes, hvis de tabes eller mistes.

Den perfekte gave til friluftsentusiasten der har det hele

Det kan være svært at finde den perfekte gave – men med et gavekort til Friluft.dk er du sikker på, at modtageren får lige præcis det, han eller hun ønsker sig allermest. Vi har lidt af det hele af tøj, fodtøj og udstyr til stort set alt, du kan forestille dig at lave i vores smukke natur.

Der er helt sikkert noget for vandreentusiasten, jægeren, vandhunden og generelt eventyreren, som elsker at bruge tid i naturen – og som ved, at godt udstyr og tøj gør den store forskel.

Køb et gavekort til Friluft.dk og forkæl en, du holder af, med en gave, der med garanti falder i god jord.

Gør gavekortet personligt

Et gavekort kan sagtens gøres personligt. Du kan vælge mellem tre design: jagt, outdoor og vandsport. Så får gavekortet et flot billede, der passer perfekt til modtagerens interesser.

Du har også mulighed for at skrive en personlig hilsen til gavekortet – enten når du bestiller gavekortet eller hvis du printer det for at skrive en hilsen i hånden. Skriv en sød besked, en venlig hilsen eller giv måske lidt inspiration til, hvad gavekortet kan bruges til. Måske ved du lige, hvad der ville være interessant for modtageren at kigge på!

Gode gaveideer

JagttøjOutdoor-bukserJagtgummistøvlerVandrestøvlerUdstyr til vandsport – Rygsække og tasker – Lommelygter – Pandelamper – Kogegrej – Kikkerter