Powerbanks

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Powerbanks til friluftslivet

En powerbank er lidt som en ekstra tank af strøm, du kan tage med på farten. Tænk på den som en bærbar oplader, der giver dig mulighed for at genoplive dine døende gadgets, selv når du er langt fra den nærmeste stikkontakt. Du tænker måske stadig, “Hvorfor har jeg brug for en powerbank, når jeg er på vandretur, campingtur eller bare ude at nyde naturen? Jeg kan jo bare lade mine elektroniske genstande op hjemmefra.” Svaret er enkelt. Med en powerbank ved din side, kan du nyde dit eventyr uden at bekymre dig om, at dine elektroniske enheder pludselig løber tør for strøm pga. svingende temperaturer, strømslugende apps eller andre uforudsete udfordringer.

Hvis du er på en længere vandretur, kan det desuden være en nødvendighed at have adgang til et GPS-kort på din smartphone eller et elektronisk kompas. Eller måske er du den type eventyrer, der elsker at tage utallige billeder eller videoer af din rejse, så du kan nyde minderne senere. I begge tilfælde er en outdoor-powerbank lige det, du har brug for, for at sikre, at du kan bruge dine enheder, når du har mest brug for dem.

Solenergi og multiladning

Vi tilbyder et bredt udvalg af powerbanks fra danske Sandberg, et af de mest pålidelige mærker på markedet. Blandt vores mest populære modeller er dem, der bruger solenergi til at genoplade. Forestil dig at oplade dine enheder med solens kraft, mens du nyder din medbragte frokost eller vandrer gennem skoven – ret smart, ikke?

Vi har også powerbanks, der kan oplade flere enheder på samme tid. Det er en fantastisk løsning, hvis du har flere enheder, der har brug for strøm, eller hvis du er på tur med en gruppe og har brug for at dele strømmen. På den måde behøver I ikke alle medbringe jeres egen personlige powerbank og bruge plads i oppakningen. Sidst med ikke mindst har vi også powerbanks med andre smarte funktioner. Du kan f.eks. vælge en model, der kan bruges som håndvarmer på kolde dage, eller som lommelygte.

Køb den bedste powerbank hos os

Vi har et stort udvalg af powerbanks, der er specielt designet til friluftslivet. De er robuste, pålidelige og klar til at tage med dig på dit næste eventyr. Uanset om du planlægger en weekendvandretur, en uges campingtur eller en længere ekspedition, har vi en powerbank, der passer til dine behov. Så tag et kig på sortimentet – vi er sikre på, at du nok skal finde den perfekte opladeløsning til dit næste eventyr.

Hvis du mangler andet udstyr som f.eks. lette vandrestøvler, en rummelig rygsæk eller nogle vandtætte dry bags til dit elektroniske udstyr, kan du også regne med os. Skulle du have spørgsmål til nogle af vores produkter, skal du være velkommen til at kontakte os i livechatten, på 61 41 00 62 mellem kl. 9:00 og 15:30 på hverdage eller på info@friluft.dk, så vi kan hjælpe dig med at finde det helt rette udstyr.