Lanterner

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Hyggelige og praktiske lanterner til friluftslivet

At skabe en idyllisk atmosfære på din campingtur, til dine havegrillfester eller når programmet står på familiesamvær i naturen, er enkelt med den rette belysning. Vi tilbyder et udvalgt sortiment af elegante lanterner, der kombinerer klassisk design, letvægt og moderne funktionalitet.

Lanterner er kendt for at udsende et blidt, omgivende lys, der effektivt oplyser større områder. På den måde adskiller de sig fra det mere koncentrerede lys fra en håndholdt lommelygte eller en pandelampe, der holder hænderne fri. Det er særlig nyttigt i lejrområder, hvor belysning med en god spredning er afgørende for aktiviteter som madlavning, teltopsætning og generelt socialt samvær. Udendørslanterner bidrager til at skabe et indbydende, varmt lys og en hyggelig atmosfære, uanset hvor du er. De kan nemlig fremmane en følelse af hjemlig komfort, selv når du er midt i naturen.

Outdoor-lanterner laves generelt i mange forskellige størrelser og design – fra traditionelle hurricane petroleumslamper til moderne batteridrevne modeller eller lanterner, der benytter gas. I vores udvalg har vi valgt at fokusere på petroleumslygter, fordi de har et minimalt brændstofforbrug, kan brænde i mange timer og er en utrolig stabil lyskilde.

Robuste lygter, der nemt kan komme med på tur

Når det kommer til transportable lygter, du skal have med på camping- eller telttur, er det vigtigt at vælge en model, der kan holde til noget. Så skal du nemlig ikke være nervøs for, at den går i stykker, når den ligger i bagagerummet eller cykeltasken. Det er også en god idé at kigge efter modeller med en kompakt størrelse, der ikke vejer alt for meget. Kombinationen af de egenskaber gør dem nemlig ideelle til at medbringe på ture, hvor pladsen er begrænset, men behovet for lys er essentielt.

Nogle af de campinglanterner, som vi hos Friluft.dk særligt kan anbefale, er fra det tyske mærke Feuerhand. Deres lanterner er fremstillet af galvaniseret stål, hvilket sikrer både robusthed, holdbarhed og god vejrmodstand. Galvaniseret stål er en type stål, der har gennemgået en speciel behandlingsproces kaldet galvanisering, hvor det belægges med zink, for at forbedre dets modstand mod rust. Med sådan en campinglanterne er du sikret en pålidelig og langvarig lyskilde, der kan modstå selv de mest krævende udendørsforhold. Ud over at være praktiske er de også stilfulde og tilfører en vis charme til din outdoor-oplevelse.

Køb en god outdoor-lanterne hos Friluft.dk

Hos Friluft.dk tilbyder vi altid et godt udvalg af lanterner til outdoor. Vi har omhyggeligt valgt dem blandt de bedste outdoor-mærker på markedet for at sikre høj kvalitet og lang holdbarhed. Vi har altid konkurrencedygtige priser, og ofte har vi attraktive tilbud. Hvis du skal være blandt de første til at høre om udsalg og nye mærker på siden, kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev.