Outdoor veste

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Outdoor-veste til udendørsaktiviteter

Veste er ikke kun en modetrend på catwalks rundt omkring i verden. De er også en naturlig del af de fleste outdoor-garderober. En outdoor-vest holder dig varm og giver dig fuld bevægelighed. Disse egenskaber er særligt værdsat i jagtveste, men giver selvfølgelig de samme fordele ved vandring, løb, camping og lange dage i haven, hvor du nyder outdoor-livet og vil have noget behageligt og praktisk tøj på, der ikke forstyrrer eller hæmmer dine armbevægelser.

En af fordelene ved en vest er, at din core holdes varm. En varm core er den direkte vej til en varm krop, selvom der ikke er ærmer. Tricket er, at alle de vigtige organer holdes varme, hvilket fører varmen ud til resten af kroppen.

Det perfekte mellem- og yderlag

Selvom du måske ikke tænker på en vest som det første, når du skal have praktisk overtøj til dine outdoor-aktiviteter, kan det godt betale sig at overveje det. En god outdoor-vest kan nemlig bruges mange måneder om året, da den både kan fungere som yderste lag og som mellemlag.

Når det er koldt, kan du virkelig drage fordel af en varm vest, hvis du bruger den sammen med et lag uldundertøj og eventuelt en trøje eller en skjorte indenunder. Vesten tager du på som mellemlag, hvorefter du kan have en god outdoor-jakke yderst. Den er også god som et ekstra mellemlag, hvis det er meget koldt. Det kan være svært at få plads til alt for mange lag bluser og trøjer under en jakke, og du kan nemt komme til at føle dig mast – særligt over skuldrene og i ærmerne. Det problem løses nemt ved at bruge en vest som det ekstra mellemlag. De forskellige lag opbygger en god varme i din krop, og samtidig har du mulighed for at justere på antallet af lag, hvis det enten bliver varmere eller koldere.

I forårs- og efterårsmånederne, hvor det nogle dage er ganske lunt i vejret, særligt hvis du er aktiv udendørs, kan din outdoor-vest fint agere yderlag. Brug eventuelt uldundertøj under, hvis det stadig er køligt. Ellers kan en god outdoor-skjorte og/eller en blød fleecetrøje med vesten udenpå sagtens holde dig varm.

Fleeceveste, vatterede veste og meget mere

Outdoor-vestene i vores udvalg er fremstillet i forskellige materialer, så der er noget for enhver smag og ethvert behov.

En lækker fleecevest er både behagelig at have på og giver dig god varme. Se for eksempel den flotte Seeland Woodcock fleecevest, der fås i farverne classic blue og classic green. Damemodellen Seeland Woodcock fleecevest Women findes i classic green og classic burgundy. Både dame- og herremodellen er en super stilet fleecevest, som har fantastiske isolerende og temperaturregulerende egenskaber. Disse egenskaber gør fleecevesten til et oplagt mellemlag på de kolde dage, mens designet helt sikkert giver dig lyst til at bruge den som yderste lag på de varmere dage.

Du finder også en række vatterede veste for eksempel Deerhunter Deer, som er åndbar og ekstra fleksibel på grund af strækstof i siderne. Den er desuden lavet i letvægtsmaterialer og er både vindtæt og vandafvisende. Deerhunter har også lavet en Deerhunter Moor vest med strik, hvor den praktiske Deer-Tex® Temp isolering er brugt, så du får en varm, vatteret vest, der samtidig er fremstillet i strækbart materiale ved skuldre og i siderne, hvilket giver øget komfort og ekstra god pasform.

En vatteret vest er som regel lidt tykkere end en fleecevest. Det betyder ikke nødvendigvis, at den er varmere end en fleecevest. Fleece kan varme meget, selvom det er tyndt. En vatteret vest er dog ofte lettere end en fleecevest, hvilket kan være en fordel, hvis du eksempelvis skal have din vest med på vandretur eller andet, hvor du gerne vil minimere vægten på din oppakning.

Outdoor-veste til mænd og kvinder på friluft.dk

På friluft.dk har vi veste til enhver lejlighed, lige meget om du vil bruge den som mellemlag eller yderlag. Du finder modeller til både dame og herre og i forskellige materialer. Så kan du nemt matche din vest med andet i din outdoor-garderobe.

Tjek vores store udvalg af outdoor-tøj ud og udvid din samling af friluftsitems med tøj og udstyr i høj kvalitet. Vi forhandler masser af outdoor-udstyr, så du kan købe en sovepose til campingturen, en rygsæk til alt dit grej, og hvad du ellers kan få brug for på dit outdoor-eventyr.

Du kan også besøge siderne for de enkelte brands, hvis du har en favorit allerede: