Tasker

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Find en god taske til outdoor, rejser og hverdag

Dine daglige aktiviteter kan stille meget forskellige krav, når det kommer til valg af taske – og er der tale om en taske til outdoor-aktiviteter eller rejser, ændres kravene. Vi har derfor et bredt udvalg af forskellige typer af outdoor-tasker i varierende modeller, størrelser og materialer. Læs lidt om de forskellige tasketyper for at finde den ideelle outdoor-taske til dit formål. Og overvej i samme ombæring, om du har brug for lidt tilbehør til rygsække og tasker.

Skuldertasker til dig, der er på farten

Skuldertasker er praktiske til både hverdag, sport og outdoor. De kan f.eks. bruges til at transportere din arbejdscomputer til og fra kontoret, til at organisere dit udstyr, når du skal på jagt, eller holde styr på maden på outdoor-turen. Fordi de er så alsidige, byder vores udvalg på meget forskellige modeller. De varierer i forhold til størrelse, materialevalg og om skuldertasken evt. har andre bæremuligheder, som et håndtag. Tænk over de forskellige muligheder, så du får valgt netop den taske, der passer bedst til dine behov.

Stort udvalg af rejsetasker i forskellige størrelser

Når vi taler om tasker, er det ikke til at komme uden om rejsetasker og weekendtasker. Designet med let transport og smart opbevaring i tankerne er rejsetasker en praktisk følgesvend på både korte og lange ture. De fås i mange forskellige størrelser fra mindre tasker på 40 liter til større modeller, der kan rumme op til 80 liter. Uanset om du skal være afsted i et par dage eller en uge, kan du altså finde en holdbar unisex-rejsetaske til herre og dame hos os. De fleste af vores tasker har flere bæremuligheder, så du kan finde én, der passer til dig.

Praktiske små tasker til dine værdigenstande

En lille taske kan være guld værd til at holde styr på mindre, men yderst vigtige, ting som penge, pas, nøgler, småt udstyr og mobiltelefon. Uanset om du skal på ferie eller leder efter en løsning til hverdagen og fritidsaktiviteter i naturen, har vi et udvalg af forskellige outdoor-punge og små tasker og smarte bæltetasker, der er perfekte til formålet. Med en bæltetaske eller lignende kan du nemlig let have adgang til dine vigtige værdigenstande, som bæres tæt på kroppen. Netop fordi du ikke har dem stukket i jakke- eller baglommen, er de dog sværere at komme til for andre, hvilket betyder, at du er mere sikret mod tyveri.

Unisex toilettasker til lækagefri transport

Til rejser, campingferier og længere vandreture har du selvfølgelig også brug for en toilettaske. De praktiske toilettasker i vores udvalg er rummelige og har plads til alt, du skal bruge på din tur. Alle toilettaskerne er unisex og kan altså bruges af alle. Du kan vælge mellem modeller med smarte funktioner som:

  • en knage eller krog, så den kan hænges op
  • smart opdeling med vådrumssektion, så du kan være sikker på ikke at få fugt eller shampoo i tasken
  • et aftageligt spejl, så du kan tage bestik af din hårsituation eller lignende

Med en rummelig toilettaske kan du let og sikkert transportere dine personlige plejeprodukter og førstehjælpssæt.

Kikkerttasker til sikker opbevaring

Hvis du er på udkig efter en mere specialiseret type taske til dit outdoor-udstyr, har vi naturligvis også kikkerttasker. Med en smart kikkerttaske kan du have kikkerten lige ved hånden, fremfor at skulle rode efter den i rygsækken. At opbevare din kikkert i en taske lavet til formålet er desuden noget mere sikkert og derfor en god måde at passe på den komplekse optik. Tasketypen er fremstillet i slidstærke materialer og med tykke, justerbare remme, så den er behagelig at bære, hvad end den skal bruges til vandring, jagt eller fuglekiggeri.