Jakker til børn

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Praktiske jakker til børn

Jakker til børn skal passe til årstiden, sidde komfortabelt og kunne holde til diverse aktiviteter i naturen. En god børnejakke er vigtig, fordi den udgør det lag, der beskytter mod vind, regn, sne og slud og sikrer, at de små størrelser kan bruge masser af tid udendørs uden at blive våde og kolde.

Det bedste tip til outdoor-livet er at klæde sig i lag, og bliver de inderste og midterste varme lag våde og kolde, er kampen tabt – barnet fryser, og det er umuligt at varme og tørre lagene, mens I er ude på tur. Derfor er det vigtigt at vælge praktiske jakker til børn, der holder vind og vejr ude, så I får allermest ud af outdoor-livet sammen.

Forskellige børnejakker til forskellige formål

Hvilken jakke du skal købe til dine børn, afhænger af, hvad den skal bruges til. For eksempel er en god regnjakke uundværlig i det våde efterår til næsten alle outdoor-aktiviteter, mens en jagtjakke til børn, der er lydløs, diskret og varm, er perfekt til jagtture med familien.

Til de varmere måneder kan det også være nok med en fleecetrøje. Den giver varme, men er ikke vandtæt og beskytter ikke mod blæst, så på køligere dage kan den fungere som isolerende mellemlag under eksempelvis en regnjakke.

Lige meget hvilken måned den er til, er det en god idé at kigge efter jakker til børn med smarte egenskaber: for eksempel gode lynlåslommer, så der er plads til spændende skatte, vanter osv. Gå også efter lynlåse der er nemme at lukke for de små børnefingre, reflekseffekt, så børnene er til at se i det svindende lys, og tapede sømme, som holder vandet helt ude.

Klæd børnene godt på fra top til tå

Jakker er vigtige, men der er også meget andet, du kan gøre for at holde dine børn varme og komfortable under alle jeres aktiviteter i naturen – eller i børnehaven, skolegården og på legepladsen.

På samme måde som børnejakker holder bukser til børn kold blæst, regn og fugt væk fra kroppen, og de er også lavet til at være slidstærke og modstandsdygtige over for skarpe grene i tæt krat, et groft underlag osv., som almindelige jeans og bukser ikke kan holde til.

Se også på vores udvalg af børnesko og børnestøvler, så de små fødder kan blive beskyttet og være komfortable på de udendørs eventyr. Der er både sommersko, sandaler, sneakers, vinterstøvler og støvler til alt slags vejr. Til det regnfulde efterår kan du fuldende regntøjslooket med et par gummistøvler til børn.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, informerer vi dig som en af de første, når vi holder udsalg med jakker til børn og andet godt. Gode tilbud, kampagner, nyheder – du får det hele serveret i en mail, hvis du har lyst. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.

Prismatch og gratis ombytning

Vi ved, at det kan være svært at holde garderoben til børnene ved lige. I perioder vokser de næsten hurtigere, end man kan nå at købe tøj og fodtøj til dem. Derfor tilbyder vi altid prismatch, så du er sikker på at få den bedste pris, når du handler hos os. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder det samme produkt billigere et andet sted.

Vi tilbyder også gratis ombytning, så det ikke koster dig noget, hvis jakken kommer hjem og er for lille eller for stor. Du sender den bare tilbage, så sender vi en ny størrelse uden beregning. Du kan læse mere om gratis ombytning her.

Husk også, at vi betaler fragten, når du handler for over 499,- kroner.