Støvler til børn

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Gode støvler til børn i alle aldre

Støvler kommer i alverdens forskellige udformninger, og det gælder også støvler til børn. Børnestøvler er ideelle til leg og udflugter i de kolde måneder, hvor det er ekstra vigtigt at holde børnenes små fødder varme, tørre og komfortable. De er typisk mere robuste og varme end almindelige sko, men er et par børnestøvler for varme til for eksempel foråret, eller kigger du efter lettere og mere luftige sko til de lune måneder, kan du se vores udvalg af børnesko.

De bedste støvler til børn sidder perfekt om fødderne og har gode, holdbare såler med et godt, fast greb i underlaget. Så er det ingen sag at lege i våde blade eller kold sne – lige meget om det er til de små vuggestuebørn på legepladsen eller de store skolebørn i skolegården. Vi har nemlig børnestøvler i mange størrelser, så du finder modeller til alle aldre.

Brug en størrelsesguide til at vælge den rigtige størrelse

Du kender selv til følelsen af støvler, der klemmer og gnaver, fordi de er for små eller sidder for tæt om foden. Det er også en risiko med støvler til børn, og derfor er det vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse. Start med at måle dit barns fødder ved at sætte hælen helt ind mod væggen og måle med et målebånd. Når du har fodmålet, kan du bruge en størrelsesguide som udgangspunkt til at finde den rigtige størrelse med en kombination af alder, skostørrelse og længden på fødderne.

Det er også en god idé at overveje forskellen mellem smalle og brede støvler til børn, da det også har stor betydning for komforten. Også længden på støvlen kan spille ind. Korte støvler til børn er praktiske, fordi de giver god bevægelsesfrihed, og de kan også være noget nemmere at komme i. Der er dog også fordele ved at gå lidt op i længde med et par lange støvler til børn, som giver mere varme op ad benet, hvilket er ekstra praktisk til leg i sne og slud om vinteren.

Vælg gode materialer til dine børnestøvler

Børnestøvler er ideelle til alle de kølige måneder som tidligt forår, efterår og vinter, og netop på grund af disse sæsoners kulde og nedbørsmængde er det en god idé at holde ekstra øje med materialerne. Et godt valg er altid børnestøvler i læder, og derfor findes der også utallige modeller i det holdbare, vandafvisende og slidstærke materiale.

Er du ude efter vandtætte støvler, bør du kigge efter støvler med Gore-Tex-membran. Det gør dem både vind- og vandtætte, så de holder fødderne tørre og varme selv på den koldeste snevejrsdag. Membranen er også god til støvler om efteråret, hvor der er masser af regn. Skal de primært bruges til at hoppe i vandpytter, er et par solide børnegummistøvler dog et bedre valg, så du er sikker på, at vandet holder sig helt ude af støvlerne.

Foret er vigtigt, hvis du kigger efter varme støvler til børn, som specifikt skal bruges om vinteren. Vinterstøvler bør selvsagt være varmere end andre støvler, og derfor bør du sikre, at de er foret med et godt materiale. Gå for eksempel efter uld, som både er varmt og åndbart, eller syntetiske materialer, der er hurtigttørrende og slidstærke. Støvler med for til børn bør også være vind- og vandtætte, så husk at kigge efter en membran som Gore-Tex eller vælge læder.

Lavpraktiske detaljer som lukningen er også værd at have med i dine overvejelser. Der findes forskellige typer såsom velcrolukning, der er praktisk til de mindre børn, og snørebånd eller lynlås, der kan bruges af de lidt større børn. Du kan også vælge en smart kombination med både snørebånd og en lynlås i siden, så de er nemme og hurtige at få af og på.

Køb støvler til børn til gode priser

Billige børnestøvler og høj kvalitet går ikke altid hånd i hånd, men det er heldigvis ikke umuligt. Vi har kun produkter i høj kvalitet i vores udvalg, og vi ønsker altid at tilbyde den bedste pris på markedet. Det gør vi ved at prismatche, hvis du finder en børnestøvle billigere et andet sted. Du kan også jævnligt finde gode tilbud på børnestøvler på vores side, så du kan beskytte børnenes fusser hele året rundt til en god pris.

Kvalitet er dog ikke det eneste, du bør tænke over, når du køber støvler til børn online. Tænk også over udseende, så dit barn ikke blot får varme og glade fødder, men også er begejstret for at tage støvlerne på. Du kan sagtens få praktiske støvler til børn, der samtidig er smarte at se på. Der findes alt fra neutrale sorte støvler til skinnende sølv støvler med glimmerdetaljer og strålende farver som lilla og blå. Der bør derfor være rig mulighed for at finde nogle, som dit barn synes om.

Flere kategorier til børn

Sandaler til børnBukser til børnJakker til børnTrøjer til børnUndertøj til børnStrømper til børnRegntøj til børnVeste til børnSoveposer til børn