Om os

Friluft.dk – din nemme vej til skønne naturoplevelser

Flere og flere får øjnene op for det kæmpe skatkammer, der omgiver os. Naturen er fyldt med oplevelser, som bare venter på, at du kaster dig ud i dem – uanset om det er en gåtur om den lokale sø eller en flerdages jagttur til udlandet.

De fleste lever et hektisk liv med høje krav og en stresset hverdag. Med Friluft.dk ønsker vi at give vores lille bidrag til, at det kan blive bedre. Vi vil gerne hjælpe flere med at blive bedre til at koble af, komme ud i naturen og skifte noget af det velkendte stress og jag ud med noget, der giver mening: kvalitetstid med dig selv og dem du holder af.

Derfor har vi startet webshoppen, hvor du finder masser af tøj og udstyr til jagt, outdoor og friluftsliv. Du finder blandt andet:

Hurtig levering

Vi ved, at tid er en mangelvare for de fleste. Derfor har vi hurtig levering, så du ikke skal vente i evigheder på dine nye vandrestøvler eller soveposen til weekendens spontane telttur. Vi sender typisk samme dag, som du bestiller, så du har dine varer i løbet af 1-2 hverdage.

Hvem er Friluft.dk?

Vi er et lille hold med forskellige kompetencer og erfaringer i bagagen. Fælles for os alle er dog en stor passion for friluftsliv og jagt. Vi trækker blandt andet på erfaringer fra webshoppen katoni.dk, som blev grundlagt i 2014 og har samlet mode- og boligprodukter fra mere end 100 webshops, så siden rummer over 1 million forskellige produkter.

Vi har derfor stor erfaring med at drive webshops og forhandle tøj online. Vi ved, at det kræver hårdt arbejde og masser af nærvær, når vi vil skille os ud online. Derfor er kundeservice en af vores allervigtigste søjler i driften af Friluft.dk.

Det er vores ambition, at du altid skal have en god oplevelse, når du besøger vores online shop – uanset om du er her for første gang og bare kigger, eller du har handlet her mange gange før. Derfor kan du også nemt komme i kontakt med os på telefon 61 41 00 62 eller mail info@friluft.dk, hvis du har spørgsmål til produkter, levering eller andet.

Tilfredse kunder hjælper os på vej mod vores mål om at få flere ud og opleve alt det skønne, naturen har at byde på, så tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du har brug for hjælp.

Det famøse år: 2020

Selvom 2020 for mange bliver husket som et rædselsfuldt år, vil vi alligevel huske det for noget godt. Det var nemlig i 2020, at vores webshop gik i luften.

Efter mange måneders intensivt arbejde kunne vi endelig sende projektet ud i verden og begynde vores rejse. Vi håber, du vil være med!