Jagtshorts

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Jagtshorts til de varme dage

Jagtshorts er noget af det vigtigste i din sommerjagtgarderobe, ligesom et par solide, slidstærke jagtbukser er afgørende for en god jagttur, når det er koldt. Vi har jagtshorts til dame og herre, og du finder både forskellige længder, pasformer og farver, så du kan vælge lige præcis det par, der passer til din jagtgarderobe og dine behov.

Hvis du skal jage råbuk i forsommeren og grågæs på udvalgte områder sidst på sommeren i Danmark, eller hvis du er på jagtrejse i Afrika, USA eller andre områder, hvor temperaturerne kræver en noget anden påklædning, end du er vant til, kommer du ikke uden om jagtshorts. De er typisk lette og åndbare. Netop fordi åndbarheden er prioriteret, er der mange af modellerne, der har en vandafvisende belægning frem for at være vandtætte.

Shorts af høj kvalitet fra mange mærker

Ligesom med alt andet jagttøj og -udstyr er det vigtigt, at du vælger ud fra kvalitet, anvendelighed og behov. Vi har et godt udvalg af jagtmærker i god kvalitet, så du kan vælge et par shorts, som du ved, kan holde til de strabadser, de skal igennem.

Tjek for eksempel vores udvalg af jagtshorts fra Northern HuntingDeerhunter eller Seeland. Det er danske mærker med fokus på kvalitetsrige, alsidige og anvendelige produkter. Vælg et par vandafvisende og åndbare Deerhunter jagtshorts med den særlige Deerhunter Teflon coating. De fås både til kvinder og mænd. Eller vælg et slidstærkt par jagtshorts af polyester og bomuld fra Northern Hunting.

Der er masser af muligheder for at variere i både udseende og funktioner. Fordelen ved de dedikerede jagtmærker er, at de ved præcis, hvad du har brug for. Derfor finder du blandt andet praktiske, forstærkede paneler med stræk, knivlommer og masser af andre for- og baglommer samt en god pasform, der gør det komfortabelt for dig at bevæge dig, sidde stille i lang tid eller hvad du ellers har brug for.

Fuldend din sommerjagtgarderobe

Med det rigtige par shorts er du godt på vej til en god jagttur, hvor du hverken har det for varmt eller koldt. Men du kan selvfølgelig også få meget mere jagttøj, der kan være med til at fuldende din sommergarderobe, så du bliver helt klar til jagtture i sommerhalvåret. Vælg for eksempel en blød og praktisk jagt-T-shirt eller en jagtskjorte, der både passer til varmt vejr og giver dig lidt beskyttelse i skyggen, eller når aftenkøligheden kommer snigende.

Solide jagtstøvler kommer du heller ikke udenom, selvom det er varmt, og så længe du vælger et par uden for og går efter en letvægtsmodel – eventuelt med god udluftning – kan du sagtens have et par støvler på om sommeren. Kig eventuelt også på vores udvalg af jagtstrømper, hvor du finder tynde og afkølende strømper, der er ideelle til høje temperaturer.

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, kan du altid kontakte os på mail info@friluft.dk eller ringe til os på 61 41 00 62. Du kan også bruge vores onlinechat direkte på hjemmesiden. Vi besvarer henvendelser alle hverdage kl. 9.00-16.00.