Jagt T-shirts

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Bløde og praktiske jagt-T-shirts til herre og dame

En god jagttur kræver det rette jagtoutfit. Nogle gange er det simple vejen frem, og alt efter hvad tid på året du skal på jagt, hvordan du jager og hvad du ellers har på, er det værd at vende blikket mod en jagt-T-shirt. Den sikrer bevægelsesfrihed på grund af de korte ærmer, gode muligheder for lag under og over og er yderst anvendelig, fordi du også kan bruge den til hverdag.

Vi har et stort udvalg af jagt-T-shirts, så du kan finde netop den model, der mangler i din jagtgarderobe. Har du brug for en simpel basis T-shirt eller en klassisk polobluse med korte ærmer? Eller en langærmet T-shirt til jagt? Vi har det hele – og alt sammen til både herrer og damer. Der er kort sagt masser af muligheder for at finde forskellige jagt-T-shirts, så du kan skabe en alsidig jagtgarderobe.

Overvej de forskellige materialer

Ligesom med alt andet jagttøj er materialerne noget af det vigtigste at kigge på, når du skal vælge en jagt-T-shirt. Mange af modellerne i vores sortiment er lavet af 100 % bomuld eller økologisk bomuld. Det giver en meget blød og behagelig jagt-T-shirt, som er åndbar og meget holdbar. Du skal overveje, hvordan vejret er, og hvor aktiv du skal være, da bomuld meget effektivt opsuger sved og fugt, men ikke tørrer hurtigt. Det kan hurtigt gøre dig kold og klam på en regnvejrsdag eller i områder med høj luftfugtighed.

Vil du gerne nyde de bløde og holdbare kvaliteter fra bomuld og samtidig undgå at blive kold, hvis du sveder, eller det regner, kan du gå efter en praktisk blanding af polyester og bomuld. Det giver holdbare, slidstærke jagt-T-shirts, der kombinerer egenskaber fra begge materialer. For eksempel er de mindre åndbare end ren bomuld, men er til gengæld mere hurtigttørrende på grund af polyesteret.

Et oplagt mellemlag

En jagt-T-shirt er selvfølgelig anvendelig på de varme sommerjagter, hvor du ikke skal have varmt tøj på. Samtidig kan den også udgøre et godt mellemlag, så du kan holde din krop varm på de køligere dage, uden du behøver pakkes for meget ind.

Brug den over en jagtundertrøje, så din krop får mere varme, men du ikke begrænser dine arme med flere lag ærmer. Jagtundertøj i merinould eller syntetiske materialer er svedtransporterende og hurtigttørrende, så du kan føle dig godt tilpas, selv når du bygger flere lag på.

Du kan også bruge en jagt-T-shirt under en jagtsweater eller en god jagtjakke, hvis der er brug for mere varme. I overgangsperioderne kan det være rart med et isolerende og vandtæt lag over din T-shirt, så du kan stå imod vind, fugt og regndryp.

Brug din jagt-T-shirt til hverdag

Din jagt-T-shirt behøver ikke ligge i skabet og samle støv mellem jagtsæsonerne. Som nævnt finder du mange bomulds-T-shirts i vores sortiment, og deres blødhed gør dem også ideelle til hverdagsbrug. Bomuld føles godt mod huden, og det er dejligt strækbart, så du kan bevæge dig og føle dig komfortabel hele dagen, lige meget om du er på jagt, på kontoret eller på tur i naturen.

Vælg nogle af vores T-shirts med print fra jagtmærker som Deerhunter og Seeland. De passer perfekt til en afslappet hverdagsstil eller en hyggelig komsammen med dit jagtfællesskab. Du finder blandt andet jagtinspirerede print som skovmotiver, dyresilhuetter, jagttrofæer og våbenskjold – alt sammen i tråd med jagttemaet– og du kan også vælge en ensfarvet jagt-T-shirt i klassiske jagtfarver som orange, grøn og brun.

Find mere til jagtturen