Nordisk

Nordisk soveposer

Find gode Nordisk soveposer her

Soveposerne fra Nordisk bliver alle produceret i Europa for at sikre en høj kvalitet af fyld. Alle syntetiske poser er fyldt med firmaets egne “Northguard®” polyesterfibre. Og når det handler om dun til deres dunsoveposer, lægger firmaet stor vægt på bæredygtighed og dyrevelfærd.

Derudover er Nordisk soveposer blevet grundigt testet og overholder den europæiske EN 13537 norm. Det sikrer dig, at din nye Nordisk sovepose overholder alle specifikationer mht. isoleringsevne, komforttemperatur og max ydeevne, uanset om du vælger en dunsovepose eller en sovepose med fiberfyld.

Bredt udvalg af soveposer fra Nordisk

Hos Friluft.dk har vi et bredt udvalg af soveposer fra Nordisk, så du er sikker på at finde en sovepose, der passer til netop dit behov og dine outdoor-aktiviteter. Soveposerne findes både til sommer-og vinterbrug og i forskellige størrelser, så du endda kan finde en sovepose, der passer til din højde og kropsform.

Du kan også vælge at kombinere din sovepose med et Nordisk liggeunderlag, så du er sikker på at få et varmesystem, hvor komponenterne er perfekt afstemt i forhold til hinanden.

Forskellige typer

Nordisk soveposer kommer i forskellige faconer, som kan noget forskelligt. Vi forklarer dig her lidt om, hvad der kendetegner de forskellige typer.

Mummie-soveposen

Soveposen i den velkendte mummie-facon slutter tæt til din krop og snævrer ind forneden. Det er den sovepose, der har den højeste isoleringsgrad, da varmen bliver tæt på din krop. Og det er desuden den sovepose, der har den laveste vægt i forhold til isoleringsgrad.

Den puppeformede

Den puppeformede Nordisk sovepose er designet lidt mere efter kroppens naturlige kontur end mummie-soveposen, da den har mere plads ved overkroppen og snævrer ind omkring taljen og ud igen omkring hoften. Der er desuden lidt mere plads til benene og fødderne end i mummie-soveposen.

Den æggeformede

Den æggeformede Nordisk sovepose minder om de ovenstående, men har en lille smule mere plads, så den ikke omslutter din krop helt så tæt. Det ovale design gør dog, at du stadig får en sovepose, der slutter godt til om kroppen, isolerer godt og kan bruges ved selv meget lave temperaturer og har en forholdsvis lille vægt i forhold til isoleringsgrad.

Den rektangulære

Den rektangulære sovepose fra Nordisk er den sovepose, der har den største rummelighed, og er egnet til dig,som godt kan lide at have noget plads at røre dig på, selvom du ligger i en sovepose. Den ekstra plads kommer dog lidt på bekostning af varme, for da den ikke slutter helt tæt om din krop, vil varmetabet være større end ved de to andre modeller.

Til gengæld har den rektangulære sovepose et lille plus på anvendelighed, da den kan lynes op og bruges som et tæppe i stedet for en sovepose.

Køb din nye Nordisk sovepose på Friluft.dk

Hos Friluft.dk er kvalitet det vigtigste, når det kommer til outdoor-udstyr som soveposer, liggeunderlag, telte, outdoor-hængekøjer eller rygsække. Og med en sovepose fra Nordisk er du sikret høj kvalitet, god komfort og en god isoleringsevne for en god og behagelig nattesøvn, uanset hvilke vilde outdoor-eventyr, du har tænkt dig at kaste dig ud i.

Husk også, at vi på Friluft.dk har prismatch, så du altid er sikker på at få vores produkter til markedets bedste pris.

Se soveposer fra andre mærker