Drikkedunke

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Tag en drikkedunk i stål med på dine outdoor-ture

En drikkedunk i rustfrit stål er uundværlig, når du skal på tur i det fri – og den er lige så god til hverdagsbrug. Hav en let og solid drikkedunk med på kontoret, eller på vandring, camping eller andet i naturen. Det er altid vigtigt at få nok væske, og med en god drikkedunk ved din side har du altid mulighed for at stille tørsten.

De fleste drikkedunke i stål har en indbygget bæreløkke, så du nemt kan sætte den fast i dit bælte eller din rygsæk med en karabinhage. Det gør dem meget praktiske og anvendelige, men der er masser af andre grunde til at vælge en drikkedunk i rustfrit stål, når du skal på outdoor-tur.

Letvægts

Denne type drikkeflaske er meget lette, da de kun består af et enkelt lag rustfrit stål. Det betyder, at du får en let flaske, som du nemt kan tage med dig og bære sammen med tunge skolebøger, en fyldt oppakning til en vandretur eller andet. Hvis du i forvejen har en masse at bære på, er det ekstra vigtigt, at din drikkeflaske ikke er en ekstra byrde, og i det tilfælde er en letvægts drikkeflaske i stål en god løsning.

Holdbare

Rustfrit stål er et holdbart materiale, der godt kan holde til et par slag og nogle hårde møder med klinkegulvet derhjemme eller med en klippegrund på din vandretur. Det er praktisk ikke at skulle tænke for meget over, om du giver din flaske for hård en behandling, når du for eksempel på en vandretur har en masse andet at tænke på som ruter, oppakning og trætte fødder.

God pladsudnyttelse – mindre isolering

Drikkeflasker med mindre isolering har en god pladsudnyttelse, så du har plads til meget væske, uden at flasken bliver synderligt større. Termoflasker har en ideel temperaturudnyttelse, fordi de har en dobbeltvægget vakuum-konstruktion, der vedligeholder væskens temperatur i mange timer. Til gengæld optager den konstruktion også mere plads, så du har en større flaske med mindre volumen.

Du kan altså have mere væske i samme størrelse flaske, hvis den ikke er isoleret. Til kortere vandreture eller hverdagsbrug har du ikke behov for isoleringsevnen, så her kan det være bedre med mere plads i din drikkeflaske.

Enkeltvægget flaske til koldt vand

De fleste drikkeflasker i stål er som nævnt enkeltvæggede. Det giver dig mulighed for at få koldt vand med dig uden at skulle bære rundt på en noget tungere dobbeltvægget flaske – i nogle tilfælde kan der være en forskel på de to på mere end 100 gram. Det virker måske ikke som meget, men det kan gøre en stor forskel på en vandretur med overnatning, hvor du også har udstyr såsom hængekøje og kogegrej med.

Du kan dog sagtens udnytte det rustfri stål til at holde en konstant temperatur, selvom du ikke vælger en dobbeltvægget termoflaske. Drikkeflasker i stål holder nemlig stadig temperaturen bedre end for eksempel en plastikflaske. Køl flasken ned før brug ved at lægge den i køleskabet eller fryseren eller kom isterninger i. Du kommer nok til at opleve en del kondens på flaskens yderside, så husk at holde flasken væk fra papirkort, telefoner osv. Til gengæld kan du nyde godt at køligt vand i længere tid.

Find en drikkeflaske i en passende størrelse

Det er ikke lige meget, om du vælger en stor eller lille drikkeflaske. Jo længere tur du skal på uden mulighed for at fylde flasken, jo større drikkeflaske har du brug for. Derfor har vi forskellige størrelser i vores sortiment, så du kan vælge en, der passer til dine behov. Vælg for eksempel en 750 ml flaske, hvis du kan fylde den i løbet af dagen, eller hvis du skal på en kort tur, og 1000 ml, hvis du skal gå i længere tid uden mulighed for at tanke op.

Find mere udstyr til dine eventyr