Outdoor trøjer

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Outdoor-trøjer til varme og kolde dage

En god trøje er det bedste til at give varme på selv den koldeste vandretur. En outdoor-trøje er også uundværlig, når du sidder stille ved en sø og fisker eller venter på byttet på en anstandsjagt. På de lunere dage kan en outdoor-trøje fungere som yderste lag i stedet for en jakke.

På friluft.dk har vi et stort udvalg af trøjer i flere tykkelser og forskellige materialer, så du kan finde den helt rigtige, lige meget om du leder efter en vandretrøje, løbetrøje eller bare en varm trøje til haven.

Populære materialer til det varme mellemlag

Lag-på-lag-metoden er vejen frem i koldt vejr, og outdoor-trøjer er det ideelle mellemlag. Mellemlaget skal være varmt og åndbart. Det er som regel mellemlaget, du fjerner, hvis det er varmt, og tilføjer et lag mere af, hvis det er koldt.

Det klassiske materiale til en outdoor-trøje, som du bruger til mellemlag, er fleece. En fleecetrøje er som regel lavet af 100 % syntetiske materialer. Fleece laves af polyester og blandes ofte med andre syntetiske materialer for at drage fordel af nogle af disse materialers egenskaber også – nogle gange blandes det også med naturlige materialer som uld eller bomuld.

Polyester er et letvægtsmateriale, der er hurtigtørrende og åndbart, og derfor egner sig rigtig godt til en aktiv livsstil. Og så er det selvfølgelig dejlig varmt. Mange fleecetrøjer er lavet af 100 % polyester, mens andre er blandet med for eksempel elastan og spandex. Generelt er det en god idé at gå efter syntetiske materialer til dit varme mellemlag. En bomuldssweatshirt eller uldtrøje er også et populært valg for mange, men ingen af de to er hurtigttørrende, og de er begge tungere at have på end for eksempel en fleecetrøje.

Merinould er en uldvariant, der bruges af mange til hiking og andre friluftsaktiviteter. Det har nemlig mange af de samme egenskaber som syntetiske materialer, og til forskel fra andre typer uld er det let, blødt mod huden, åndbart og hurtigtørrende. Ofte bruges merinould til outdoor-undertøj, som du har på som det inderste baselayer.

Store brands med bud på din nye outdoor-trøje

Når du leder efter din nye fleecetrøje eller andet i vores udvalg, er du sikret god kvalitet, uanset hvad du vælger. Vi forhandler en række forskellige brands, der byder på outdoor-trøjer i forskellige prisklasser. Nogle er udstyret med særlige teknologier og egenskaber, så de kan dække præcis dine behov.

Vælg for eksempel en fleecetrøje fra det populære outdoor-mærke Seeland, der har en patenteret tre-lags WindBeater®-teknologi. Den særlige Seeland-teknologi sørger for, at du holder varmen, da ingen kulde trænger igennem. Du finder blandt andet teknologien i den vamsede Seeland Climate WindBeater fleece, der er superblød og holder dig varm på selv de koldeste dage. Er du til et mere klassisk og stilet look, kan du overveje Seeland Woodcock fleece, som er et godt bud på et elegant mellemlag, der også kan fungere som yderste lag på lunere dage. Woodcock fleece Women er mere figursyet, så den får et mere feminint snit.

Det modebevidste mærke Northern Hunting har selvfølgelig også en række outdoor-trøjer i deres sortiment. Tjek for eksempel deres Northern Hunting Svanhild trøje til kvinder. Den er fremstillet af 45 % merinould, så den er både blød og varm. Du kan også tage et kig på den mere jakkelignende Northern Hunting Sverre trøje, som er designet med en flot kombination af stræk og forede paneler, som ikke bare bidrager med god komfort, men også et flot look.

Vi vil også fremhæve nogle af de flotte fleecetrøjer fra Deerhunter. Deres Norden Insulated fleece er praktisk og superfed med et sporty look. Den har elastik ved manchetterne og hoften, så den tilpasser sig til dig. Den fås i forskellige farver, og der findes desuden også en Lady Insulated fleece, der er designet til at passe til kvinder.

Ovenstående er blot et udpluk af de mange brands og muligheder, så gå på opdagelse på vores side og se, hvilke outdoor-trøjer der falder i din smag.

Find din outdoor-trøje på friluft.dk

Friluft.dk har outdoor-trøjer til dame og herre i masser af farver, mønstre og materialer. Du kan derfor finde en trøje, der passer til resten af dit outdoor-tøj og din garderobe i det hele taget. Du kan nemlig også sagtens bruge trøjen som yderlag på de lunere dage, eller blot tage en outdoor-vest ud over, hvis det er for varmt til en jakke. Af den grund er det rart at have en outdoor-trøje, du er komfortabel i, og som du synes, er flot, hvis du også bruger den til andet end udendørs aktiviteter.