Fragt og levering

Hos friluft.dk tilbyder vi altid gratis levering til GLS Pakkeshop eller med DHL, ved køb over 499,- kr. Køber du for mindre, er prisen for levering 39,- kr.

I de fleste tilfælde vil din vare blive leveret til en GLS pakkeshop. I så fald bliver du bedt om at vælge en GLS pakkeshop, som du ønsker varen leveret til, i forbindelse med at du køber varen. Du vil efterfølgende modtage en besked direkte fra GLS, når varen er klar til afhentning i den valgte GLS pakkeshop.

I enkelte tilfælde vil din vare blive sendt med DHL. Er det tilfældet vil du ikke blive bedt om at vælge en pakkeshop i forbindelse med købet. Du vil til gengæld modtage en besked når varen er afsendt, hvor du har mulighed for at se status på din levering og vælge hvordan du ønsker at modtage din vare. Hvis du ikke reagerer på denne besked inden det planlagt leveringstidspunkt, vil varen blive forsøgt afleveret på din hjemmeadresse.

OBS: Ved afgivelse af større ordrer, indeholdende flere varer, vil du nogle gange opleve at forsendelsen deles op i et antal delleveringer. Det vil sige at din ordre vil blive delt op i flere leveringer, og du vil derfor modtage mere end én pakke.