Stole

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Gør din outdoor-tid behagelig med borde og stole

Uanset om du tager afsted på en ugelang vandretur, tilbringer en dag i solen i den lokale park eller leder efter fikse løsninger til campingferierne, skal komforten og funktionaliteten være i højsædet. Med de rette stole og borde kan du tage hjemmets komfort med dig, uanset hvor dit eventyr fører dig hen.

Vores korte guide hjælper dig med at vælge de perfekte outdoor-møbler, som kombinerer letvægt og slidstyrke med funktionalitet og komfort, så du kan blive klar til din næste camping-, jagt- eller vandretur med de perfekte stole og borde til udendørsbrug.

Campingborde: belejligt, letvægt og robust

Et campingbord skal være både kompakt og let, men også robust nok til at håndtere udendørslivets krav. Materialer som aluminium og stål med epoxy-coating giver stabilitet uden at tynge dig ned.

Sammenfoldelige borde er ideelle til outdoor-eventyr som vandring og camping, men også perfekte til hverdag, hvis du benytter parker og strande. De kan selvfølgelig også tages med på festival. Uanset hvor du stiller det op, kan det bruges til både at tilberede eller nyde mad i det fri. Kig efter en model med justerbar højde for en ergonomisk oplevelse, der øger bordets alsidighed.

Stole til outdoor: komfort, funktion og kvalitetsmaterialer

De bedste campingstole er lette at transportere og sætte op. De sammenklappelige stole kombinerer komfort med lette og holdbare materialer som aluminium, stål, polyester og polyester-ripstop. På den måde får du nemlig en stol, der er behagelig at sidde i, og hvis sæde og benkonstruktion kan holde til lidt af hvert.

Aluminium og stål sørger for, at letvægtsstolene er stabile nok til at kunne foldes sammen og slås ud mange gange. Mens sædets stof er ikke kun slidstærkt men også åndbart, hvilket gør det rigtig godt til sommerbrug. Derfor er de også ideelle til brug på festivaler, parkbesøg og stranddage. Uanset om du søger en letvægts campingstol, en lille tripod-jagtstol eller vandrestol, kan du finde det i vores sortiment.

Gør dig klar til fantastiske outdoor-ture hos Friluft.dk

Vælg de rigtige stole og borde til dit næste outdoor-eventyr eller hverdagsudflugt og nyd øjeblikket med komfort og stil. Vores sortiment kombinerer det bedste i holdbarhed og funktionalitet, og det er perfekt til at gøre din tid udenfor behagelig.

Hvis turen byder på overnatning i naturen, skal du naturligvis også bruge noget velvalgt sovegrej. Vi har heldigvis både soveposer, liggeunderlag og telte, så du kan komme til at sove dejligt. Vi har også en masse godt båludstyr til at lave lækker outdoor-mad.

Hvis du var ude efter jagtstole til dig og dine venner, kunne du måske også være interesseret i vores store udvalg af jagttøj. Faldt valget i stedet på en letvægtsstol til vandring, har vi også lækre vandrebukser, du med fordel kan kaste et blik på.

Uanset hvad du er til, har vi løsninger, der passer til dine behov. Så gør din næste udendørsoplevelse til en, du sent vil glemme, med det rigtige grej!