Duffelbags

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Duffelbags – den perfekte rejsemakker

Duffelbag, duffel bag, duffle, duffel taske, sportstaske – og vi kunne blive ved. Kært barn har mange navne, men det ændrer ikke på, at duffel bags er helt uundværlige, når det kommer til opbevaring og transport af store mængder grej.

En duffelbag er en simpel, men utrolig praktisk og robust, tasketype, der kombinerer bærekomforten fra en rygsæk og rummeligheden fra en kuffert. Duffelbags er således den perfekte rejsemakker til weekendture, bilferier, festivaler, sport, kanoture og meget, meget mere, hvor det klassiske ”pølsedesign” hurtigt vil overraske dig med alt det, som der er plads til.

Fodboldtøj, klatreudstyr, sovepose og liggeunderlag til friluftsturen eller ekstra tøj og toiletsager til ferien – der er ikke det, som duffel bags ikke kan bruges til.

Rummelige duffelbags i flere størrelser

Her på siden kan du finde duffel bags i mange forskellige størrelser. Du finder både de mindre duffel bags på under 40 liter, de mellemstore tasker på 60 liter og de store modeller, der kan rumme helt op til 130 liters oppakning.

Hvilken størrelse duffel taske, du har brug for, kommer selvfølgelig helt an på, hvad du skal bruge den til. Hvis du skal pakke til flere personer, være afsted i lang tid eller har brug for ekstra plads til grej, skal du måske overveje en større duffel bag på omkring 65 eller 80 liter. På weekendture eller udflugter med let oppakning, kan en af vores mindre duffel bags på 30 eller 40 liter måske være rigeligt til dig.

Kapaciteten af vores duffel bags angives i liter, men det kan være en god idé også at tjekke målene på tasken for at få en fornemmelse af, hvordan den er formet i forhold til det grej, du skal pakke. Ruminddelingen kan også variere fra duffel bag til duffel bag, så det er med at vælge det design, det stemmer bedst overens med det, du kan lide.

Hvis du er typen, der elsker at holde styr på og organisere dine ejendele, skal du gå efter en duffel bag med opdelte rum og flere indvendige og udvendige lommer. Det kan for eksempel være praktisk med en udvendig lomme til pas og penge, hvis du skal bruge duffel tasken som smart rejsetaske, eller et separat vådrum til vådt og beskidt tøj, hvis du skal bruge den til udendørssport eller vandreture.

Slidstærke materialer der holder til vind og vejr

Har du planer om at medbringe din duffel bag på vandreture og lignende, hvor der kan være vådt, mudret og meget krat, er det vigtigt at gå efter et slidstærkt ydermateriale, der kan holde til lidt af hvert. Mange duffel bags fremstilles i holdbare og vejrbestandige materialer, som ikke bukker under for lidt regn, spidse grene eller slag.

Vandtætte duffelbags

På udflugter i det fri kan man aldrig være helt sikker på, at vejrudsigten holder. Derfor kan det være en fordel af vælge en vandtæt duffel bag, hvor du er sikker på at dit tøj, mad og udstyr holder sig tørt, hvis det skulle begynde at regne, når du befinder dig uden tag over hovedet.

Det vandtætte materiale gør også, at du kan medbringe din duffel bag på bådture og kanoture, uden at du skal bekymre dig om, at dine ejendele bliver våde af vandsprøjt fra bølgerne eller hvis kanoen tipper.

Bær tasken som du vil

En anden praktisk feature ved denne type taske er, at du får flere bæremuligheder. Langt de fleste duffel bags er udstyret både med bærehåndtag, en aftagelig skulderstrop og to rygsækstropper, hvilket betyder, at du selv kan vælge om du vil bære taske i hånden, over skulderen eller på ryggen som en rygsæk. Du er derfor ikke nødsaget til at bære tasken på én måde, men kan variere som det passer dig og dermed mindske risikoen for skæv ryg eller trætte arme.

I vores sortiment kan du også finde duffel bags, som kan omdannes til en rullekuffert. Du bør overveje en duffelbag med hjul, hvis du skal gå langt eller har tung oppakning, og gerne vil spare ryggen for de mange kilo. Til hverdag kan en mindre skuldertaske være fin til at bære dine sager, men når du fragter flere kilo over længere tid, kan det være rart at kunne sætte tasken ned og trække den i stedet.

En duffel bag med hjul er måske ikke det rette valg, hvis du skal udforske naturen steder, hvor stien ikke tillader rullehjul. Her kan det i stedet være en fordel at investere i en god vandrerygsæk, mindre daypack eller lignende, som er mere komfortabel for din ryg. På den måde undgår du unødvendige skader og vil få en langt bedre oplevelse.

Hvis du er på udkig efter et godt tilbud på duffel bags, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbene kommer med tilbud, rabatter og produktnyheder.

Husk, vi har prisgaranti, så hvis du finder en af vores duffelbags billigere på en anden dansk hjemmeside, matcher vi prisen. Alt du skal gøre er at sende en mail med et link til info@friluft.dk, som fører til den side, hvor du har fundet varen til en billigere pris.