Outdoor tøj

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Outdoor-tøj til vandreture og andet friluftsliv

Friluft.dk er det helt rigtige sted, når du skal have nyt friluftstøj. Du finder alt fra varme uldsokker til vind- og vandtætte outdoor-jakker i vores udvalg. Vi fører outdoor-tøj og -udstyr fra flere af de største mærker på markedet, så du kan vælge frit uden at bekymre dig om kvaliteten.

Vi har outdoor-tøj til både herre og dame, og der er alt, hvad du har brug for, uanset om du skal på en flerdages vandretur i bjergene, eller du skal have en enkelt overnatning på en campingplads i weekenden.

Hvis du er helt ny i friluftslivet, kommer du langt med få, gode items. Når du vælger god kvalitet fra starten, har du glæde af tingene i lang tid, så du løbende kan udvide din garderobe frem for at skulle købe nyt vandretøj efter hver tur.

Outdoor-livet sætter ikke de samme krav til farver og mønstre, som for eksempel jagt gør. Når du skal på jagt, skal du nemlig sørge for jagttøj, der passer til den type jagt, du skal på. Anderledes ser det ud, når det handler om andre outdoor-aktiviteter, hvor du, hvis du kombinerer tøjet i din outdoor-garderobe rigtigt, kan bruge de samme items til mange forskellige aktiviteter.

Dit tøj skal generelt være åndbart, svedtransporterende, varmt og isolerende – og så kan du i princippet vælge lige de farver, snit og mønstre, du har lyst til.

Hold varmen med lag-på-lag

Der findes som bekendt ikke dårligt vejr, men uanset om det er spejderlejr, vandretur, bjergbestigning, telttur eller noget helt femte, der står på programmet, går det sjove hurtigt af, hvis du er bundfrossen efter et par timer. Med det rigtige outdoor-tøj kan du sikre en behagelig temperatur til alle aktiviteter, så du ikke skal afbryde turen eller tælle timerne, til den er slut.

Den bedste påklædning til en tur i det fri består af tre lag. Det gælder, uanset om du skal bruge vandretøj eller andet outdoor-tøj.

Start med et baselayer, der er svedtransporterende og åndbart. Det skal være i et hurtigtørrende materiale, så det ikke er fugtigt, hvis du sveder eller bliver våd af regn. Noget af vores mest populære outdoor-undertøj er modellerne i merinould, som særligt egner sig til de kolde sæsoner. Merinould holder dig varmt, samtidig med at overskudsvarme og fugt kan trænge igennem, så du ikke bliver for varm eller fugtig.

Uden på dit baselayer, skal du have et mellemlag – for eksempel en fleecetrøje eller en uldsweater, hvis det er meget koldt. Hvis du skifter mellem at være stillesiddende og aktiv i løbet af dagen, kan mellemlaget fungere som yderlag, når du har det varmest. Vores Seeland Climate WindBeater Fleece er et godt bud på et funktionelt mellemlag. Den særlige WindBeater®-teknologi sørger for, at kulden ikke kan trænge ind. Den kan derfor holde dig varm som et mellemlag på de iskolde vinterdage eller som yderlag på de lunere forårs- og efterårsdage.

Yderlaget skal være en god outdoor-jakke, der holder både vind og vand ude. Vælg for eksempel en vatteret jakke med softshell eller en jakke med Teflon-behandling. Mens det inderste og det mellemste lag skal sørge for, at du kan holde varmen, skal det yderste lag sørge for, at du bliver holdt tør. Vandtæt og vindtæt er derfor nøgleordene, når du skal finde den perfekte outdoor-jakke.

En af vores mest populære modeller er Seeland Heat – en lækker jakke i letvægtsmaterialer, der nemt kan pakkes ned i den medfølgende dry bag. Det særlige og helt fantastiske ved jakken er de indbyggede varmemembraner, som du kan styre via en app eller en trykknap på brystet. På den måde kan du holde en stabil temperatur på selv de koldeste ekskursioner.

Vandretøj til kvinder og mænd

I Danmark har vi fantastiske vandrestier i hele landet, og derfor er det også en populær aktivitet for mange familier, vennegrupper og som en afstressende solo-aktivitet. Og en vandretur bliver bare bedre, når du har den rigtige påklædning. Vandretøj skal være fleksibelt, komfortabelt og holdbart. Du skal kunne gå i mange timer uden at få vabler, gnidemærker og hedeslag, og både tøj og sko skal kunne holde til, at du går gennem krat og andet hårdt terræn. Et par solide outdoor-bukser er derfor essentielt, så du ikke bliver revet, kradset og får ødelagt buksebenene.

Andre outdoor-kategorier:

Find dit outdoor-tøj til vandring og friluftslivet på friluft.dk

På friluft.dk er vi glade for, at flere og flere kaster sig over eventyr i naturen. Vi vil gerne gøre vores til, at flere kommer ud i det fri og væk fra hverdagens stres og jag. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af tøj, fodtøj og udstyr til jagt og friluftsliv.

Vi forhandler produkter fra en række forskellige brands, så der er rigeligt at vælge imellem, uanset hvem du er. Vores udvalg spænder bredt fra billigt outdoor-tøj til en enkelt vandretur i ny og næ til tøj i luksusklassen til dig, der bruger naturen jævnligt og derfor godt vil betale for ekstra godt tøj og grej.

Alle vores produkter lever dog op til vores kvalitetskrav, så selvom du vælger fra den billige prisklasse, skal du nok få outdoor-tøj, der kan holde dig varm og godt tilpas.

Hvis du vil være først til vores gode tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så sender vi dig alt det bedste direkte til din indbakke – og du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen. Husk, at vi også har prisgaranti, så du til enhver tid er sikret den bedste pris på markedet.

Er du i tvivl om, hvilke produkter du skal købe til din næste vandretur eller udflugt i skoven, kan du altid kontakte os. Send os en mail på info@friluft.dk eller ring på 61410062. Vi besvarer henvendelser på hverdage mellem 9.00 og 16.00.