Dry bags

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Hold tøj og udstyr tørt med smarte dry bags

Her i Danmark er der ingen, der bliver overraskede over et pludseligt regnskyl. Vi er vant til de mange måneder med masser af nedbør, og det betyder også, at vi ved, hvordan vi skal forberede os på lidt af hvert. Når du skal ud i naturen, er dry bags en god måde at beskytte din oppakning.

De findes i forskellige størrelser, og med en dry bag kan du sørge for, at du kommer gennem hele vandreturen, sejladsen eller en anden aktivitet, uden at dit tøj eller udstyr bliver vådt. Du pakker det ganske enkelt i posen og lukker den med rulle-og-klik-sammen-funktionen. Alt efter modellen kan du enten bære din dry bag som en taske eller opbevare den i din rygsæk.

Brug en vandtæt pose på dine udflugter

Vandtætte poser er gode til en masse forskellige aktiviteter i naturen. Du kan bruge dem til jagtture, vandreture, camping, sejlture og meget mere, hvor du har tøj eller udstyr, der skal holdes tørt.

En almindelig dry bag er ikke lavet til at være nedsænket i vand i lang tid ad gangen, men snarere til at modstå vandsprøjt og kortere tid i vandet – for eksempel hvis du taber din rygsæk, når du kaster den over et vandløb, eller hvis du sejler i kajak eller kano, og noget af din oppakning ryger overbord.

Organisér rygsækken på den nemme måde

Dry bags er en nem måde at holde styr på indholdet i din rygsæk. Ud over at det bliver holdt tørt, kan du også organisere rygsækken på en overskuelig måde, så du nemt kan finde det, du leder efter. Fyld for eksempel en pose med baselayers, en anden med elektronik og en tredje med for eksempel større tøjgenstande, hygiejnesager som tandpasta, cremer osv. samt tørre strømper, så du hurtigt kan skifte og slipper for at gå rundt med våde fødder.

Vælg den rigtige størrelse

Når du skal vælge, hvilken størrelse dry bag du har brug for, skal du både tænke over, hvad du skal have med, og hvordan du vil organisere det. Har du en masse småting med, er et par små dry bags på 2 liter bedre end en enkelt dry bag på 20 eller 30 liter. Sidstnævnte gør nemlig bare, at det bliver svært for dig at finde, hvad du skal bruge. Til gengæld er 20-30 liter vandtætte poser ideelle til blandt andet din sovepose eller dit outdoor-tøj, som du gerne vil holde tørt.

2 liter passer til småting som pung, nøgler, telefon og andet småelektronik, mens en dry bag på 5 liter er en allround-størrelse, hvor du har plads til campinggrej, der ikke skal blive vådt, lidt større elektronik osv. En 10-liters dry bag er god til varmt tøj, ekstra overtøj osv., som fylder mere, og som med fordel kan være i én mellemstor pose i stedet for flere små.

Det kan du komme i din dry bag

Du kan komme stort set alt i en dry bag. Hvis du ved, at du skal på en tur, hvor din oppakning bliver udsat for en masse vand, er det en god idé at opbevare alt i dry bags. Forventer du godt vejr og en tur uden risiko for at tabe din oppakning i vandløb eller lignende, kan du nøjes med at bruge de vandtætte poser til tøj, elektronik og grej, der skal holdes 100 % tørt.

De er særligt ideelle til soveposer, tæpper, skiftetøj, stort og småt elektronik som kamera og mobil, optændingsgrej og mad, eller hvis du har shampoo, cremer osv. med, som du vil sikre, ikke lækker og kommer ud i resten af oppakningen.

Find flere tasker i disse kategorier

DuffelbagsOutdoor daypacksPackboxesSmå rygsækkeStore rygsækkeBackpacker rygsækkeVandrerygsækkeRejserygsækkeMilitærrygsækkeVandtætte rygsækkeCamelbagsTaskerBæltetaskerRejsetaskerSkuldertaskerToilettasker