Store rygsække

Store rygsække til rejsebrug

Er du vild med at rejse? Så fortjener du også den bedste rygsæk. Hos Friluft.dk finder du et bredt udvalg af store kvalitetsrygsække til alle slags rejser og vandreture. Se udvalget her, og vælg din næste store rygsæk.

Store rygsække med plads til alt

En stor rygsæk er alfa og omega for en god rejse. Hos os finder du det bedste udvalg af store rygsække, der kan indeholde alt, hvad du har brug for på rejsen. Vores rygsække er ikke kun rummelige, de er også praktiske i forhold til opbevaring af alle slags oppakning.

Find fx store 70 liters rygsække med smarte sidetasker, som kan rumme op til 15 liter ekstra, så du let har det hele inden for rækkevidde. Rygsækkene kommer også med smarte funktioner som små lynlåslommer, remme og elastikker, som kan holde på dine ting.

Har du brug for ekstra plads? Køb en rygsæk 80 liter velegnet til en stor oppakning. I den store oppakning kan mindre genstande hurtig blive væk, derfor er flere af de store rygsække designet med mange små opbevaringsrum, så du nemt kan organisere din oppakning.

Bærekomfort i top

En stor rygsæk kan hurtig blive tung at bære rundt på. Derfor er det vigtigt, at vægten er rigtigt fordelt, så komforten er i top. Derfor er vores udvalg af store rygsække på Friluft.dk designet med justerbare bæresystemer og støtteremme for maksimal bekvemmelighed.

Rygsækkene er desuden udstyret med polstrede skulderstropper og hoftespænder, så vægten er veljusteret, og rygsækken sidder behageligt, uden at stropperne gnaver i huden.

Hvor stor en rygsæk skal du have?

Hvor stor en rygsæk, du har behov for, afhænger af, hvad du skal benytte den til.

Rygsæk på 85-100 liter

Skal du på campingtur i skoven i en uge eller mere – eller er du på vej på backpacker-rejse i udlandet? Så bør du gå efter en rygsæk med en stor volumen, det vil sige en rygsæk, der kan rumme mellem 85 og 100 liter.

Rygsæk 65-70 liter

En god all-round rygsæk, der vil kunne bruges på de fleste rejser og ekspeditioner, er en stor 70 liters rygsæk, som kan indeholde alt fra tøj til campingudstyr  og grej – eller bruges på længere rejser. Er du god til at pakke let, eller er du bange for, at få en alt for tung rygsæk, så kan du med fordel vælge en rygsæk på 65 liter. Den er ligeledes velegnet til kortere vandreture med få overnatninger.

Rygsæk på 60 liter

De mindste af dem, vi kalder store rygsække, er på 60 liter. En rygsæk med en volumen på 60 liter er lettere at rejse med og en størrelse mange af vores kvindelige eventyrere er glade for at bruge.

Holdbare og solide rygsække

En god, stor rygsæk er en investering, som du kan have glæde af i mange år. Rygsække fra Friluft.dk er nøje udvalgt ud fra de bedste kvalitetsmærker, hvilket betyder, at holdbarheden er i top. Køb fx en stor, rummelig rygsæk på 70 liter designet i et slidstærkt materiale, som kan holde til vind og vejr på en længere rejse eller vandreture i det fri.

De fleste af vores store rygsække kommer naturligvis med integreret regnslag, så dine ting er godt beskyttet mod regnskyl.

Bliv klar til rejsen på Friluft.dk

Hos Friluft.dk finder du en stor rygsæk til herre med et stilrent og simpelt design, som passer til enhver rejse. Du kan også shoppe en stor rygsæk til damer, her kan du vælge mellem forskellige farver, så rygsækken passer til netop din stil.

Leder du efter tilbud på en stor rygsæk? Så kig rundt, vi har ofte tilbud og kampagner på lækre rygsække og tasker fra markedets bedste brands, så du kan købe din store rejsetaske til en skarp pris.