Militær rygsække

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Robuste militærrygsække

Har du brug for en rygsæk, der kan modstå lidt af hvert, til dine spændende outdoor-eventyr, skal du gå efter en af vores multifunktionelle, ekstremt slidstærke militærrygsække. De er designet til de hårde forhold i felten, uden at der er gået på kompromis med hverken deres look eller din komfort. Vælg mellem mange forskellige farver, størrelser og features, så du får købt den helt rigtige militærrygsæk til at dække dine behov.

En særligt holdbar rygsæk

Selvom mange måske kender militærrygsække på deres neutrale farvevalg (sand, armygrøn, grå, brun, sort) eller karakteristiske camouflagemønster, er en militærrygsæk er først og fremmest designet til at være slidstærk, så den kan bruges under hårde forhold. Derfor har de fleste rygsække i militærkategorien også følgende fordele:

 • De er lavet i ekstremt slidstærke materialer som nylon og kanvas
 • De har en vandafvisende overflade, så de kan bruges også i dårligt vejr
 • De er multifunktionelle og har mange ekstra lommer og rum, der giver dig mulighed for at organisere og adskille dit udstyr og forsyninger, så du nemt kan få adgang til det, du har brug for
 • De er ergonomisk bygget og justerbare, så de kan tilpasses din kropsbygning
 • De er udstyret med ekstra tyk polstring på skulderstropper, rygstøtte og hoftebælter, så den er behagelig at bære, selvom den er pakket til maks. kapacitet.

Derudover findes en række lækre, ekstra features, der kan være yderst praktiske, hvis du skal bruge rygsækken professionelt eller i felten på egne outdoor-eventyr. Af gode features, du kan lede efter i din jagt på en god militærtaske, kan vi fremhæve:

 • Indbygget regnslag i bunden af rygsækken
 • Ekstra fleksibilitet med aftagelige sidetasker, så du kan gøre din militærrygsæk større eller mindre og tilpasse den til dine varierende pakkebehov
 • Kompatibilitet med PLCE-systemer (en række militære udstyrssystemer, der bruges i militæret i forskellige lande) og praktiske drikkesystemer, der gør det nemt at få nok væske, mens du er på farten
 • Afkølende ventilationssystem, der transporterer sved væk fra din hud, og holder dig tør og tilpas.

Selv uden fede features som disse giver militærrygsække dig ekstremt funktionelle rygsække, hvor der er tænkt over hver eneste detalje, og hvor tasken er afprøvet i felten under strenge forhold.

Sådan finder du den rigtige militærrygsæk

Selvom militærrygsække ofte er større end almindelige rygsække, har vi et udvalg af forskellige størrelser i vores sortiment. Her finder du altså rygsække fra 15 til 100 L. Det er derfor vigtigt at overveje, hvor stor en taske du har brug for.

En militærrygsæk, der er for lille, får du ikke nok glæde af, da den sjældent vil komme ud af skabet. Men omvendt må din militærrygsæk heller ikke være for stor, så den føles upraktisk eller overvældende, hvis du ikke har brug for den ekstra plads.

Vi giver her et par tips til, hvordan du bedst finder ud af, hvilken størrelse militærrygsæk du har behov for:

 • Hvis du skal på en lang trekkingtur, hvor du har brug for at medbringe en stor oppakning, skal du vælge en middelstor til stor militærrygsæk på f.eks. 65-100 L.
 • Er du typen, der både tager på længere og kortere ture som en del af dit outdoor-liv, kan du overveje at købe en militærrygsæk fra Snugpak, hvor du kan afmontere sidelommerne og på den måde tilpasse rygsækken til dine forskellige behov.
 • Er du mest til kortere dagsture, eller er du typen, der kan rejse med en meget let oppakning, kan du måske snildt klare dig med en mindre militærrygsæk, der kan rumme 20-35 L – og husk, du kan altid supplere din mindre rygsæk med en ekstra taske – som fx en ResponsePak taske, der kan hæftes på din militærrygsæk eller bruges som en smart bæltetaske, der giver let adgang til dine ting.
 • Til hverdagsbrug vil en mindre militærrygsæk på 15-25 L være helt perfekt som daypack.

Uanset hvilken størrelse militærrygsæk du vælger, får du en holdbar og slidstærk rygsæk, som du kan have glæde af i mange år.

Køb din militærrygsæk eller -taske på Friluft.dk

Vi har et solidt udvalg af militærrygsække fra førende producenter som Snugpak og CamelBak, og vi føjer løbende nye produkter til vores sortiment, så du er sikker på altid at finde den bedste kvalitet hos os.

Og skulle du have brug for et telt, en praktisk militærsovepose eller et par behagelige og solide outdoor-støvler til at matche din nye rygsæk, har vi naturligvis også det her på siden. Gå på opdagelse i vores outdoor-univers og find præcis det udstyr, du mangler.