Militær rygsække

Militær rygsæk – når grejet bare skal holde

Har du brug for en rygsæk, der skal kunne modstå lidt af hvert på dine outdoor-eventyr, skal du gå efter en af vores multifunktionelle, ekstremt robuste og slidstærke militær rygsække. De er designet til hårdt brug i felten, uden der er gået på kompromis med hverken look eller komfort.

Hos Friluft.dk har vi et bredt udvalg af små og store militær rygsække og Responsepak tasker fra de førende brands på markedet.

Hvad kendetegner en militær rygsæk?

Først og fremmest er en militær rygsæk designet til at blive brugt. De flreste rygsække i militærkategorien har derfor følgende fordele:

 • Lavet i ekstremt slidstærke materialer
 • Vandafvisende
 • Designet til at kunne bære stor og tung oppakning
 • Multifunktionelle med mange ekstra lommer og rum
 • Ergonomisk bygget og justerbare, så de kan tilpasses din kropsbygning
 • Udstyret med ekstra tyk polstring på skulderstropper og taljestropper

Derudover findes en række lækre, ekstra features, der kan være yderst praktiske, hvis du skal bruge rygsækken professionelt eller i felten på egne outdoor-eventyr.

Af ekstra features i de fleste militær rygsække kan vi fremhæve ting som:

 • Indbygget regnslag i bunden af rygsækken
 • Ekstra fleksibilitet med aftagelige sidetasker – så du kan gøre din militær rygsæk større eller mindre og tilpasse den til dit pakkebehov
 • Kompatibilitet med PLCE-systemer og drikkesystemer
 • Afkølende ventilationssystem, der transporterer sved væk fra din hud, og holder dig tør og veltilpas.

Sådan finder du den rigtige rygsæk

Noget af det helt unikke ved rygsækkene er, at de er multifunktionelle og kan tilpasses på et utal af måder. Alligevel er det vigtigt, du gør dig forskellige overvejelser, inden du køber.

En rygsæk, der er for lille, får du ikke nok glæde af. Modsat må din militær rygsæk heller ikke være for stor, så den føles upraktisk og slasket, hvis du ikke har brug for den ekstra volumen.

Vi giver her et par tips til, hvordan du bedst finder ud af, hvilken type rygsæk du har behov for.

 • Hvis du skal på en lang trekkingtur, hvor du har brug for megen oppakning, skal du vælge en middelstor til stor rygsæk på eksempelvis 65-100 liter.
 • Er du typen, der både tager på de lange ture og de kortere som en del af dit outdoor-liv, kan du overveje at købe en rygsæk, hvor du kan afmontere sidelommerne og på den måde tilpasse rygsækken til dine forskellige behov.
 • Er du mest til de kortere ture, eller er du typen, der kan rejse med let oppakning, kan du snildt klare dig med en rygsæk, der rummer 20-35 liter – og husk, du kan altid supplere din mindre rygsæk med en ekstra taske – som fx en Responsepak, der kan hæftes på rygsækken eller bruges som bæltetaske.

Køb din militær rygsæk på Friluft.dk

Vi har et solidt udvalg af militær rygsække fra førende producenter på markedet, og vi føjer løbende nye produkter til vores sortiment, så du er sikker på altid at finde den bedste kvalitet og de bedste nyheder hos os.

Har du brug for et telt, en sovepose eller et par behagelige og solide vandrestøvler til at matche din nye rygsæk, kan vi naturligvis også hjælpe dig med det.

For os er kvalitet det vigtigste – for når det handler om outdoor-liv, skal grejet bare holde – men vi vil selvfølgelig også gerne give dig god pris. Derfor har vi løbende kampagner og tilbud på udvalgte varer og brands. Hold derfor øje med vores side, eller tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev – og få nyheder og tilbud direkte i din indbakke.