Militær soveposer

Find en militær sovepose her

Der findes ikke dårligt vejr, der findes kun forkert beklædning – er der nogen der siger. Det gælder også udstyr, når det kommer til at sove ude i naturen. Med en militær sovepose kan du sove ude i naturen, hele året og når det passer dig.

Hvorfor vælge en sovepose til militært brug?

En af fordelene ved en militær sovepose er, at den er robust og slidstærk samtidig med, at den er yderst komfortabel. En militær sovepose kan genkendes ved de militærgrønne farver og mønstre, men det er ikke kun camouflage-farverne, der gør det til en særlig sovepose. Forsvaret stiller generelt høje krav til en sovepose.

Den skal være designet i topkvalitet og være robust og hurtig til tørre. Særligt det sidste er vigtigt, da militæret bruger soveposer i forbindelse med øvelser, hvor de kan risikere at overnatte under åben himmel og i regnvejr. Kombiner soveposen med et godt liggeunderlag, og oplev den ultimative komfort.

Forsvarets sovepose får alle gennem en kold nat i det fri

I de mest barske vejrforhold kan det være nødvendigt med en militær sovepose i vinter model. Fordele og styrker ved den type militær sove, som Forsvaret bruger, er følgende.

  • Stofmateriale af høj kvalitet – vandafvisende, vindtæt og åndbar
  • Isoleringsfibre, 100 % polyester
  • Mumiefacon, så den er smallere i fodenden
  • Kan snøres sammen i hovedenden, så kun ansigtet er frit
  • Beskyttelseslag/isolering ved lynlås, så kulde og fugt holdes ude
  • Slidstærk og holdbar
  • Kan vaskes og tørretumbles
  • Strop for enden til at hænge soveposen til tørre

Militær soveposer er komfortable hele året rundt

En militær sovepose kan holde dig varm og komfortabel i alle slags temperaturer. Der findes soveposer, der kan holde dig varm fra minus 5 grader helt ned til minus 17 grader. Så tøv ikke, hvis du drømmer om at kunne sove under åben himmel.

Soveposen er designet således, at den er modstandsdygtig overfor både kulde og varme. Den er blød at ligge på og i, og sikrer en optimal optisk termiske ydeevne, så du hverken sveder eller fryser, når du bruger den.

Køb en militær sovepose og udlev din drøm

En sovepose, der kan bruges hele året og i alt slags vejr, giver en masse gode muligheder for at udleve dine drømme om at rejse rundt i verden eller blot overnatte i et shelter for en weekend. Det giver dig en ekstra frihed, at du med det rette outdoor-udstyr og en militær sovepose kan tage dine ting på ryggen og bevæge dig hen, hvor end du vil.

En stor fordel ved en militær sovepose er, at den trods længde og fylde, når den et rullet ud, ikke vejer synderligt meget. Samtidig kan den rulles samme til en lille kompakt størrelse.

Find din nye sovepose hos Friluft.dk. Så giver vi prisgaranti, gratis fragt over 499,- og god service.