Fibersoveposer

Lette og varme fibersoveposer i høj kvalitet

Når du skal overnatte i naturen, er det vigtigt, at du har en god sovepose. Den skal kunne holde dig varm og tilpas natten igennem, lige meget om du er afsted om sommeren eller vinteren. Vi har et bredt udvalg af kvalitetssoveposer, så du kan sove godt og rart, når du er på camping, lang vandretur eller andre udflugter.

Som med alle vores produkter vægter vi kvaliteten på vores soveposer højt, og derfor sørger vi for altid at have de bedste fibersoveposer på markedet i vores sortiment.

Vælg mellem dun- eller fibersoveposer

Det første, du skal tage stilling til, når du skal købe en ny sovepose, er materialet. Nærmere bestemt fyldet, og her skal du vælge mellem naturligt dun eller syntetiske materialer.

Der er fordele og ulemper ved både fibersoveposer og dunsoveposer. En fibersovepose er et godt valg, når du skal campere i fugtige områder, forventer regn eller bruger den på en længere vandretur, hvor du skal forberede dig på forskelligt vejr. De isolerer nemlig stadig, selvom de bliver fugtige, og de tørrer også hurtigere.

Fibersoveposer er også ofte billigere end dunsoveposer, så de er et godt valg, hvis du skal fylde have en masse udstyr og arbejder inden for et budget. Desuden er de allergivenlige, så du ikke behøver bekymre dig om det.

Fordele ved en fibersovepose

En fibersovepose udmærker sig som flere måder og er et rigtigt godt valg, hvis du vil have en solid og slidstærk sovepose, der kan stå for strabadserne ved outdoor-livet. Nogle af fordelene ved fibersoveposer er:

  • De holder dig varm, selv om de er fugtige eller våde
  • De fås i alle sæsonmodeller fra de helt lette modeller til termoudgaverne, der kan bruges under selv de mest ekstreme forhold
  • De er allergivenlige
  • De er nemme at vaske og tørre
  • De har en god komfort takket være de kvalitetsrige fibre, der gør dem både bløde og holdbare
  • De er budgetvenlige

Gode råd til at vedligeholde fibersovepose

Når du har investeret i en god fibersovepose, skal du selvfølgelig også passe godt på den. Det betyder blandt andet, at den skal opbevares korrekt – gerne ved stuetemperatur i tørre omgivelser – og gerne i en anden og større pose end den, der følger med soveposen. Det er bedre for fibrene på lang sigt.

Derudover er det en god idé at hænge den til luftning efter brug, og kun vaske den, når den trænger. En skånsom vask er bedst, og jo større en maskine, du vasker i, jo bedre.

Når du vasker din fibersovepose, skal du altid gå ud fra vaskeanvisningen, som findes i soveposen. Brug gerne et mildt vaskemiddel uden blegemiddel – du kan evt. bruge et vaskemiddel specielt til fiberdyner og puder.

Undgå til enhver tid at bruge skyllemiddel, da det vil kunne ødelægge fibrene og gøre, at soveposen ikke isolerer godt nok. Ryst desuden soveposen flere gange, når den tørrer, så fibrene ikke klumper sammen.

Fibersoveposer i høj kvalitet hos Friluft.dk

Gå på opdagelse i vores store sortiment af fibersoveposer og find den model, der passer til dine behov. Vi har flere kendte mærker som Snugpak og Carinthia, hvor kvaliteten er i højsædet til en god pris. Vores sortiment indeholder fibersoveposer til både mænd, kvinder og børn – og ønsker du yderligere information om et eller flere af vores produkter, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail: info@friluft.dk eller telefon 61410062.