Carinthia soveposer

Carinthia soveposer

Med en sovepose fra den østrigske producent, Carinthia, har du altid en sovepose, der er lækker, blød og behagelig at ligge i, uanset om du vælger en sommermodel eller en vintermodel, der kan holde dig varm, lige meget hvor koldt det er. I deres soveposer er der – ligesom i deres trøjer, bukser og øvrige udstyr – lagt vægt på komfort, god isoleringsevne, innovativt design og ypperlig kvalitet.

Hos Friluft.dk har vi et bredt udvalg af de populære og robuste soveposer fra Carinthia. Skal du bruge en sovepose, der kan holde dig dejligt varm om natten, så er en vintersovepose fra Carinthia, som kan klare helt ned til isnende -35 grader, et oplagt valg.

Carinthia soveposer og G-LOFT® isolering

Vi kan ikke tale om Carinthia soveposer uden også at tale om den banebrydende og patenterede G-LOFT® isolering, som gør soveposerne og alt det øvrige udstyr fra denne østrigske producent så unikt.

De specielle G-LOFT fibre er tokomponent fibre, der er hule. Faktisk er de designet til at imitere isbjørnens pels, som har en optimal isoleringsevne. Derudover er fibrene skabt, så de altid vender tilbage til deres oprindelige form, uanset hvor meget de er blevet trykket flade eller vasket.

En sovepose fra Carinthia er altså en fibersovepose, men de specielle tokomponentfibre gør, at den på mange måder føles som en dunsovepose – bare varmere.

Ekstra features som du kan blive glad for

Udover sin uovertrufne evne til at holde dig varm, udmærker Carinthia soveposer sig ved at have en masse ekstra features, som gør soveposerne ekstra funktionelle og lækre at have med på outdoor-tur. Vi kan fx fremhæve ting som:

  • Åbning, der kan lukkes helt for at minimere varmetab
  • 2-vejs lynlås, så du nemt kan komme i soveposen
  • Stor slidstyrke og holdbarhed
  • Høj åndbarhed
  • Antibakterielle egenskaber i fiberfyldet
  • Termoflekt-teknologi, som reflekterer kroppens varme og lagrer den i fyldet
  • God komprimeringsevne og lav vægt

Fast leverandør til forsvaret

Siden firmaets grundlægger for mere end 70 år siden begyndte at arbejde med udviklingen af kunstfibre som et alternativ til dun, som han ikke syntes var gode nok til at isolere, er der sket en enorm udvikling.

Carinthia er i dag fast leverandør til ikke bare det danske forsvar, men også til det østrigske, schweiziske, svenske og tyske, så man kan med rette sige, at firmaets soveposer og udstyr er lavet til at kunne klare sig selv ved store belastninger.

Kvalitet der er pengene værd

Vi vil på Friluft.dk på ingen måde påstå, at Carinthia er at finde blandt de billigste outdoor-mærker, men vi tør godt påstå, at deres produkter er pengene værd.

Firmaets banebrydende teknologier og mange års erfaring med at skabe tøj og udstyr til selv det mest kræsne outdoor-publikum giver dig jakker, bukser – og selvfølgelig soveposer, der kan modstå selv den hårdeste brug og de sværeste vejrbetingelser.