Carinthia Bivy bags

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Beskyt din sovepose mod elementerne med en Carinthia bivy bag

Med en bivy bag fra den Østrigske producent, Carinthia, har du altid et vandtæt og åndbart betræk til din sovepose, hvis du skal overnatte i naturen og har brug for ekstra beskyttelse imod elementerne. Her fungerer en Carinthia bivy bag supergodt som et mere transportvenligt alternativ til et telt, der ellers ville tage en del mere plads og vægt i bagagen.

Vi tilbyder et bredt udvalg af populære Carinthia bivy bags. Her kan du blandt andet finde alt fra klassiske bivy bags, der er lavet til den gængse friluftsentusiast, til utrolig hårdføre bivy bags, der er særligt designet for at matche specialstyrker og professionelle enheders behov i felten.

Carinthia bivy bags med Gore-Tex®

Carinthia bivy bags er udstyret med en 100% vind- og vandtæt Gore-Tex® membran, kendt for sin ekstremt høje åndbarhed og holdbarhed. Ved hjælp af bittesmå huller, som er 20.000 gange mindre end størrelsen af vanddråber, beskytter Gore-Tex® membranen bivy posen imod regn, sne og snavs for at holde din sovepose og dit udstyr tørt. Disse huller sikrer også, at fugt og vanddamp let kan passere igennem, hvilket mindsker kondens og giver et mere behageligt indeklima, når du ligger i bivy posen.

Vi anbefaler derfor altid, at du vælger en model med en vandtæt membran ligesom Gore-Tex®, så du er sikret optimal komfort og beskyttelse i al slags vejr, når du overnatter i naturen.

Bivy bags til hårdfør brug

I årtier har Carinthia været en betroet leverandør til det danske militær og andre landes forsvar, hvor de leverer soveposer, liggeunderlag, telte, jakker og bivy bags. Disse produkter er specielt designet til at modstå selv det hårdeste brug og de mest ekstreme vejrforhold.

Når du vælger en Carinthia bivy bag, kan du derfor være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet, der vil vare i mange år.

Et af kendetegnene ved de populære Carinthia bivy bags er deres rummelighed, som giver plads til én person samt udstyr såsom rygsæk, vandrestøvler og riffel. Den mørkegrønne farve på bivy poserne er nøje udvalgt for at opnå den bedste camouflering, så du kan blende ind i naturen.

Vær godt forberedt med Carinthia og andre kvalitetsmærker

Hvis du før har prøvet at overnatte i naturen, ved du, hvor vigtigt det er at være godt forberedt, inden du tager afsted. Det er afgørende at have pålideligt soveudstyr for at nyde en god nattesøvn, så du kan stå op næste dag og være frisk og veludhvilet til nye eventyr, der venter dig. Carinthia bivy bags yder fremragende beskyttelse mod vind og vejr, men for optimal varme er det bedst at kombinere den med en sovepose.

Gør dig klar til udendørs overnatning og kombiner vores Carinthia bivy bags med en Carinthia sovepose eller vælg en blandt vores brede sortiment af soveposer. Her kan du blandt andet vælge imellem størrelse, mærke, farve og sæson, og finde frem til den helt rigtige sovepose, der matcher netop dit behov.

For at ligge godt er det også vigtigt at have det rette underlag, især hvis du skal sove på den kolde jord. Du kan starte med at kigge på forskellige typer af liggeunderlag og vælge den model, der passer specifikt til dine behov. Du kan for eksempel vælge et skumunderlag, som er let, blødt og budgetvenligt, mens et oppusteligt liggeunderlag tilbyder bedre isolering og fylder mindre i oppakningen, når det er tømt for luft.

Kort sagt finder du alt nødvendigt udstyr til dit friluftseventyr her hos os. Hvis du har spørgsmål til vores Carinthia bivy bags eller andre produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på info@friluft.dk eller ringe på 61 41 00 62. Vi besvarer henvendelser alle hverdage mellem kl. 9-16.