Carinthia jakker

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Carinthia jakker til jagt og friluftsliv

Det østrigske mærke Carinthia har et stort udvalg af praktiske og slidstærke og jakker. Skal du bruge den i de kolde vintermåneder, kan du vælge en Carinthia jakke med for og en foret hætte, så du får rigeligt varme. Du kan også købe en helårsjakke til mange anvendelser som jagt, vandring, camping og diverse andre friluftsaktiviteter.

Du finder en Carinthia jakke til de fleste årstider, så hvad enten du skal holde dig varm på en kold vinterjagt eller undgå at overophede på en varm dag, er der en jakke til dig. Se gerne på åndbarhed, isolering og for, når du skal finde ud af, om en specifik Carinthia jakke opfylder de behov, du har. Til vinterbrug kan du for eksempel kigge efter en model i loden uld – det er et meget taknemmeligt materiale, der er både vand- og smudsafvisende og dejligt blødt.

Nyd godt af de smarte detaljer i din Carinthia jakke som formgivne albuer, der er ideelle til jagt, idet de giver dig optimal bevægelsesfrihed og gør det nemmere at sigte hurtigt. Du kan også kigge efter en jakke med enhåndsjustering, så du nemt kan justere lynlåse, ærmer og lignende med én hånd. Det er blandt andet en fordel, hvis du har handsker på om vinteren, så du kun behøver tage den ene af, eller hvis du har et gevær, en fiskestang, et par vandrestave eller noget andet i den ene hånd, når du skal justere din jakke.

Teknologiske detaljer i din Carinthia jakke

En Carinthia jakke er mere end for og enhåndsjustering – du finder masser af teknologiske detaljer i de forskellige modeller, så du får en endnu smartere jakke. En af de mest brugte teknologier er den specielle Carinthia G-LOFT isolering. G-LOFT® kombinerer egenskaber fra naturlige dun med syntetiske fibre, så det er både varmt, åndbart og let i koldt og vådt vejr. Det er slidstærkt, holdbart og beholder sin oprindelige, luftige form – også efter vask.

Som nævnt ovenover har flere modeller loden uld i sig. Kig efter teknologien TLLG, der står for Technical Light Loden Garment. Du kan også kigge efter modeller med Thermo Stretch-indsatser, der typisk sidder i siden og ved arme og skuldre. Thermo Stretch er ideelt til jagt, da det gør jakken meget fleksibel og samtidig støjsvag.

Skal det være helt vindtæt, kan du kigge efter en Carinthia jakke med Gore Windstopper®. Tøj med den membran er 100 % vindtæt og har maksimal åndbarhed. Så er du sikker på høj komfort, selv når det stormer og er koldt. Vinden blokeres af membranen, mens fugt slipper igennem indefra, så du hverken bliver kold eller overopheder under jakken.

Har du brug for mere beskyttelse til din Carinthia jakke eller hele dit outfit, kan du tage et kig på vores udvalg af jagtregntøj til ekstra beskyttelse mod regn og vind. Her får du mere end en vandafvisende belægning, så dine lag indenunder holdes helt tørre, selvom det står ned i stænger.

Klæd dig rigtigt på med Carinthia og andre gode mærker

Der skal selvfølgelig mere end en jakke til at sikre et godt outfit til jagt- eller friluftsturen. Carinthia laver også bukser, men du kan også se vores fulde udvalg af bukser til jagt eller til diverse outdoor-aktiviteter, hvis du vil have ekstra mange valgmuligheder.

Sørg også for at have et godt inderlag – eller baselayer – til både de varme og kolde dage. Du kan starte med at kigge på undertøj i merinould eller syntetiske materialer, alt efter hvilke funktioner du er ude efter. Merinould er dejligt blødt og godt til lave temperaturer, mens syntetiske materialer er mere holdbare og tørrer meget hurtigt.

For at få ekstra varme kan du kigge efter en varm trøje – for eksempel en blød fleecetrøje eller en uldsweater. Ud over vores store udvalg af trøjer, har vi også andre lag, der egner sig godt som mellemlag over dit baselayer og under din Carinthia jakke. Skal du på jagt, kan du med fordel kigge på en jagtvest – det giver dig god bevægelighed under jakken, hvilket er ideelt på en jagttur.

Kort sagt finder du alt, du har brug for, når du skal klædes på fra top til tå. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på info@friluft.dk eller 61 41 00 62. Vi besvarer henvendelser alle hverdage klokken 9.00 til 16.00.