Bukser

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Carinthia bukser til jagt og outdoor

Vi er stolte over at kunne tilbyde et omfattende udvalg af Carinthia bukser. Med sin oprindelse i Østrig er Carinthia berømt for sin produktion af højkvalitets jagt- og outdoor-tøj. Deres tilgang til design kombinerer kvalitet, holdbarhed og funktionalitet. Resultatet er produkter, der er lige så alsidige, som de er robuste. Om du har tænkt dig at tage på jagt, vandre i bjergene eller noget helt tredje, kan du stole på, at Carinthia bukser er konstrueret til at holde til lidt af hvert og imødekomme alle dine behov.

Et mærke til krævende forhold

Siden deres grundlæggelse for mere end 70 år siden har Carinthia indtaget en prominent position i outdoor-branchen. De fremstiller nemlig konsekvent produkter, der er både holdbare og funktionelle, samtidig med at de bevarer en uovertruffen kvalitet.

Gennem innovativ tænkning og deres fokus på syntetisk fiberteknologi har de adskilt sig fra andre i branchen. Med Carinthias brug af specielt udviklede teknologier som G-LOFT® isolering, samt holdbare materialer som polyester og polyamid, sikrer de, at deres bukser og andre beklædningsdele kan stå imod selv de hårdeste udfordringer naturen kan byde på. Derfor har de også været et populært valg for militæret i flere europæiske lande.

Særlige Carinthia bukser

Carinthia bukser er kendt for deres særlige kombination af teknologi og design. G-LOFT®-isoleringen er en nøgleegenskab i mange af Carinthias produkter herunder deres bukser, som giver enestående varme og komfort under selv de mest barske klimaforhold.

G-LOFT® er en innovativ teknologi, der er kendt for at være let, varm og åndbar selv i ekstreme, våde og kolde klimaforhold. Dette skyldes, at G-LOFT® bruger hule tokomponentsfibre, der efterligner isbjørnens pels og dens overlegne varmeisolering. Desuden er fibrene i stand til at “huske” deres form og holder dig varm og kulden ude, selv efter gentagen brug og vask. G-LOFT® efterligner dun ved at gruppere sig og fange luft i små “lommer”, der fungerer som isoleringslag. Modsat dun tørrer G-LOFT®-fibrene dog hurtigt efter vask og vender nemt tilbage til deres naturlige form.

Carinthia bukser er altså lette, komfortable, varme og åndbare. Da de typisk er lavet af slidstærke materialer som polyester og polyamid, er de velegnede til jagt og outdoor, hvor bukserne udsættes for en del slitage. Samtidig muliggør Techno Stretch-materialet, der bruges i flere modeller, en ekstra grad af elasticitet, der byder på en øget bevægelsesfrihed og komfort.

På trods af deres fantastiske funktionalitet og banebrydende teknologi er de fleste Carinthia bukser ikke desto mindre overraskende lette og kan komprimeres til at fylde meget lidt. Det gør dem ideelle til jagtture eller længere vandreture, hvor du skal kunne have en del grej i din rygsæk-oppakning. Nogle modeller kommer endda med en smart kompressionspose, hvilket yderligere bidrager til, hvor nemme de er at pakke og transportere.

Vælg mellem mange forskellige modeller

Carinthias sortiment af bukser er bredt og alsidigt for at opfylde forskellige behov og præferencer. Du finder bl.a. de varme MIG-bukser, der er perfekte til kolde klimaforhold, samt bukser med seler og forhøjet talje, der giver ekstra komfort, beskyttelse og bevægelsesfrihed.

For dem, der ofte befinder sig under regnfulde forhold, tilbyder Carinthia 100% vandtætte overtræksbukser samt regnbukser udstyret med en vind- og vandtæt GORE-TEX®-membran, der sikrer fremragende åndbarhed, mens den holder dig tør og tilpas.

De fleste Carinthia bukser er også udstyret med Gore Windstopper®-teknologi, som yder optimal beskyttelse mod vind og kulde. Flere modeller har desuden smarte detaljer som rummelige lommer, justerbare benafslutninger og justerbare hoftebælter, der er med til at gøre bukserne funktionelle og sikre en god pasform. Nogle af bukserne har endda lynlåse ved læggen for nem udluftning eller er udstyret med 2-vejs side lynlås med vindklap for ekstra åndbarhed.

Gør dit outdoor-udstyr komplet med Carinthia

Uanset om du er på udkig efter et par isolerende bukser til din næste vandretur i koldt vejr, eller et par lette og fleksible Carinthia bukser til en jagttur, kan du finde det perfekte match i vores sortiment. Og hvorfor stoppe der? Kombinér dine nye bukser med vores store udvalg af Carinthia jakker, trøjer og tilbehør, og du kan være sikker på at være helt klar til dit næste eventyr. Med Carinthia får du kvalitetsprodukter med høj komfort, god holdbarhed og innovative løsninger, der sikrer en optimal oplevelse uanset forholdene.