Snorkelsæt

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Snorkelsæt – køb det vigtigste snorkeludstyr samlet

Snorkling er en fascinerende og hyggelig vandaktivitet, der giver alle, der kan svømme, mulighed for at udforske livet i havet fra overfladen uden behov for avanceret udstyr eller dykkertræning. Alt hvad du har behov for, er en dykkermaske med bredt udsyn, så du kan se nærmere på krabber, farverige fisk eller smukke koraller, og en snorkel med et behageligt mundstykke, så du uden besvær kan trække vejret med ansigtet under vand.

Selvom dykkerbriller og snorkel selvfølgelig kan købes separat, er det dejlig let at købe udstyret som et samlet snorkelsæt. Så er du nemlig helt sikker på, at de to dele er kompatible og nemt kan bruges sammen.

Find det helt rette sæt

Den rette maske er afgørende for en god snorkeloplevelse. Den skal have en god, tæt pasform for at forhindre vand i at trænge ind og for at sikre komfort, især under længere snorkelture. Selvom materialevalget kan variere, er silikone ofte at foretrække frem for gummi på grund af sin holdbarhed og komfort. Dykkermasken kan desuden være designet med smarte interne membraner, der fanger den fugt, der opstår ved næsen, når du trækker vejret, og leder den langs maskens kant fremfor mod linserne, hvor den kan skabe uønsket dug.

Snorkler fås også med forskellige funktionelle design, som en ventil ved bunden, der gør det lettere at blæse eventuelt vand ud, eller et “dry top”-design, der forhindrer vand i at komme ind i toppen af snorklen, hvis du dykker lidt længere ned eller bliver ramt af en bølge. Det kan især være nyttigt for begyndere eller dem, der snorkler i områder med uroligt vand.

Læs lidt nærmere om de forskellige snorkelsæt og deres features, så du er sikker på at få valgt den helt rigtige dykkermaske med snorkel til dine behov.

Overvej et sæt med endnu mere snorkeludstyr

Hvis du er ude efter den fulde ferieoplevelse med “snorkel og gummitæer”, kan du vælge et snorkelsæt med svømmefødder. Svømmefødder kan være med til at gøre din snorkling lettere ved at forbedre din opdrift, svømmeteknik og fart. Finnernes længde og stivhed gør svømmefødderne egnede til forskellige vandaktiviteter fra snorkling til dykning. Sæt med snorkeludstyr har typisk svømmefødder, der ikke har alt for lange finner. Det giver nemlig en bedre manøvrefrihed, hvilket er særligt vigtigt, hvis du er på snorkelferie på en populær destination med mange mennesker, du skal undgå at svømme ind i.

En anden ting, du kan kigge efter, er en bærepose. Nogle snorkelsæt kommer med en pose eller taske, ofte lavet af netmateriale, der gør transport og opbevaring endnu lettere. Skulle det ikke være tilfældet for det snorkelsæt, du har udset dig fra vores store udvalg, kan du altid finde en netpose i vores udvalg af tilbehør til rygsække og tasker. Du kan også snildt bruge en dry bag. På den måde sikrer du også, at snorkeludstyret, der muligvis stadig er vådt eller fugtigt, ikke gør de andre ting i din oppakning eller bagagerum våde.

Pas godt på dine dykkerbriller og snorkel

At vedligeholde dit snorkelsæt korrekt er afgørende for dets levetid og funktionalitet. Mange tror fejlagtigt, at kun saltvand kan være skadeligt for udstyret. Men både saltvand og det klorerede vand i svømmehaller kan efterlade skadelige rester på dit udstyr, som med tiden kan forringe det. Efter hver brug – uanset om det er i åbent hav eller din lokale svømmehal – bør du derfor skylle din dykkermaske og snorkel grundigt i rent ferskvand. Det fjerner saltkrystaller, klor og andre små partikler som sand og alger, der kan have sat sig fast på dit snorkelsæt.

Efter skylningen skal du sørge for, at alt udstyret tørrer fuldstændigt, inden du pakker det væk. Du skal dog undgå direkte sollys, da det kan beskadige og nedbryde materialerne. Når det kommer til opbevaring, er det ideelt at placere dit snorkelsæt i en åndbar taske eller netpose på et tørt, køligt sted. Det vil forhindre fugt og skimmelvækst, og sikre at dit udstyr holder sig i topform.

Køb fede snorkelsæt til børn og voksne

Når du har besluttet dig for, hvilket snorkelsæt du eller junior skal have, er det vigtigt, at du dobbelttjekker, om du har fået valgt det korrekte sæt, inden du lægger det i kurven. Det er nemlig vigtigt, at udstyret sidder godt, hvis det skal være behageligt at bruge. Og en børnedykkermaske, der sidder alt for stramt, eller en voksensnorkel med et alt for stort mundstykke, der giver ondt i kæben, er ikke sjovt. Husk derfor at vælge et børnesnorkelsæt til junior og et voksensnorkelsæt til dig selv, så du er sikret en god og tæt pasform, der lader jer observere livet under overfladen på behagelig vis.

Mangler du eller børnene i dit liv andet godt udstyr til sjov i vandet eller på stranden, har vi også andet godt at byde jer på. Vi har f.eks. smarte badesko, der kan beskytte fødderne mod skarpe sten og skaller, og gode våddragter, der er med til at give varme, beskytte dig mod solens stråler og sikre en bedre opdrift. Vi har også forskellige slags boards, der kan være med til at gøre jeres dag ved stranden endnu sjovere.