Sko til børn

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Børnesko til hverdagen og det aktive liv

Skoletiden, weekender i skoven og leg i det fri stiller store krav til børnesko. De skal være gode og praktiske og kunne holde til lidt af hvert. De bedste sko til børn er dem, der holder de små fusser komfortable, tørre og varme, giver plads til at vokse og samtidig er lige så seje og smarte, som dine børn drømmer om. ECCO er et godt eksempel på, hvordan børnesko kan have den perfekte kombination af form og funktion, så du både får praktiske og pæne valgmuligheder.

Find den rigtige størrelse

Børns fødder vokser hurtigt, og derfor er det vigtigt, at de får den rigtige støtte og plads, og at skoene har en god, ergonomisk form, så fødderne ikke tager skade og udvikler sig forkert.

Først og fremmest skal du vælge den rigtige skostørrelse. Det kan være en udfordring i sig selv, men du skal måle føddernes længde og samtidig huske at medregne voksetillæg. Der skal lægges 1,5 cm til fodmålet, hvoraf 1 cm skal give mere plads til at vokse i og 0,5 cm skal give børnene bevægelsesrum i skoen.

Fodlængden kan du måle derhjemme med et målebånd med barnets fod helt flad mod gulvet og med hælen op mod en væg. Husk, at størrelser kan variere fra mærke til mærke, så barnet er nødt til at prøve skoene, før I kan være helt sikre på, at de passer.

Ud over selve skostørrelsen er der også forskel på, om det er sko til smalle fødder eller sko til brede fødder. Derfor kan det være en god idé at holde øje med pasformen, så du kan vurdere, om du bør kigge efter smalle eller brede børnesko.

Du skal selvfølgelig også tænke ud over det praktiske, for det er bare nemmere at få genstridige børnefødder ned i et par sko, som de synes er seje og flotte. Så tænk i farver og fine mønstre, så både du og dit barn bliver tilfredse med nyindkøbet.

Forår, sommer, efterår og vinter – vælg de rigtige børnesko

Der gælder de samme regler for dine børn som for dig selv: Du bør have nogle lette sko til de lune måneder og nogle mere solide sko til efterår og vinter. Det kan også være en fordel både at have sko og børnestøvler, så der er lidt at veksle imellem, når vejret skifter.

Du kan blandt andet tænke over, hvor varme skoene er, om der er for i dem, hvor høje de skal være og om du skal kigge efter sko uden snørebånd til de lidt yngre eller med snørebånd til de større børn. Sko med velcro til børn er en god idé både for småbørnsforældre og for børnene selv – det går hurtigere og er meget nemmere, når der er pres på for at komme ud ad døren om morgenen.

Vandtætte børnesko

Især til efterår og vinter er det vigtigt at kigge efter vandtætte børnesko. Kig efter Gore-Tex eller andre vind- og vandtætte membraner. Gore-Tex børnesko sikrer, at dine børn altid har varme og tørre fødder, selvom de leger i sneen eller går tur gennem en efterårsskov med våd skovbund.

Er Gore-Tex ikke nok, kan du overveje gummistøvler til børn i stedet. De kan bruges hele året, men du kan også købe gummistøvler med for, hvis de skal være ekstra varme til de kolde måneder.

Køb børnesko online til gode priser

Med den hastighed barnefødder vokser, kan de arbejde sig gennem mange børnesko i løbet af et år. Derfor kan det være rart at finde en god pris – blandt andet ved at kigge efter børnesko på udsalg, så du kan få dem lidt billigere. Vi har jævnligt tilbud på sko til børn, så du kan få et par billige børnesko, der lever op til de kvalitetskrav, der selvfølgelig skal være på plads.

Lige meget om du køber de dyreste eller et par billige sko til børn, er det vigtigt, at de er af høj kvalitet, så de holder, så længe børnene kan passe dem, og samtidig giver de bedste betingelser for de små fødder.

Når du handler hos os, er der altid gratis ombytning. Det betyder, at det ikke koster dig noget, hvis du får skoene hjem, og de ikke passer dit barn. Du sender dem blot retur og bestiller en anden størrelse. Husk også, at vi har gratis levering, når du handler for over 499,- kroner, og hvis du finder de samme sko billigere et andet sted, matcher vi prisen.

Relaterede kategorier

BørnejakkerBørnebukserBørnevesteBørnetrøjerBørneregntøjBørnestrømperBørneundertøjBørnesandaler