ECCO

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

ECCO til dame, herre og børn

Kvalitet, gode materialer og smarte teknologier er nøgleord for ECCO. Den danske virksomhed med rødder i Bredebro går helt tilbage til 1963 og har gennem årtierne plantet sig solidt på markedet for alt fra hverdagssko til jagtstøvler. Du finder de praktiske sko og støvler i 101 lande, over 2000 ECCO-butikker og mere end 14.000 salgssteder.

I vores sortiment har vi fodtøj til både dame, herre og børn, og du finder også ECCO strømper, der er lavet til både vandring og hverdag. Vi har jævnligt udsalg, så du kan få et par billige ECCO sko eller støvler. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i formularen forneden, så du er sikker på ikke at gå glip af nyheder og gode ECCO tilbud.

ECCO støvler

En af mærkets store produktgrupper er ECCO støvler. Vi har blandt andet børnestøvler til forskellige sæsoner, vinterstøvler og vandrestøvler, der fører dig sikkert og solidt gennem hverdagen, friluftsudflugterne og meget mere. Tjek udvalget ud og find de helt rigtige støvler i en model, farve og til en sæson, der passer til dine behov.

ECCO sko

Praktisk betyder ikke nødvendigvis kedeligt at se på – og det gælder bestemt også for ECCO sko. Her finder du fede sneakers, behagelige sko til hverdagsgåturene og vandresko til de lange ture, der kræver god støtte i sålen og holdbare materialer. De findes i et væld af forskellige farver, så du kan vælge en stil, der passer til dig og det, du skal bruge dem til.

ECCO størrelsesguide

Dine fødder har bløde kurver, så det bør dit fodtøj naturligvis også have. ECCO sikrer en naturlig pasform på deres sko og støvler ved at designe fodtøj, der følger dine fødders naturlige kurver.

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal bruge, kan du benytte ECCOs størrelsesguides herunder. Når du skal måle din fod, skal du måle fra din hæl til din længste tå.

Du kan stille dig på et stykke papir og tegne en linje foran din længste tå. Herefter kan du måle fra kanten af papiret til linjen. Find herefter længden i tabellen nedenfor, så du kan se, hvilken størrelse du skal bruge.

Der kan være forskel på dine fødder – det er helt normalt. Så husk at måle begge fødder og vælg størrelsen efter den længste.

ECCO størrelsesguide til herrer

ECCO størrelsesguide til kvinder

ECCO størrelsesguide til børn

Smarte teknologier og materialer i dine sko og støvler

Det, der adskiller ECCO fra de andre mærker på markedet, er de kvalitetsrige materialer og det særlige udvalg af teknologier i både sko og støvler. Du finder alt fra kvalitetsrigt læder og særlige såler til GORE-TEX-membraner og varmeisoleringsteknologier. Alt sammen noget der er med til at gøre ECCO til nogle af de førende på markedet.

Læder og kvalitetstekstiler

Alt læder og skind i ECCO produkter overholder internationalt godkendte standarder for dyrevelfærd, og mærket bruger blandt andet genanvendte tekstiler som bomuld og polyester til for, mesh og tråd i deres produkter. I både sko og støvler finder du læder fra okse, kalv, yak og kamel, som alle sammen er kvalitetsrige lædertyper.

Det bæredygtige aspekt er også en del af ECCOs produktionskæde blandt andet med DriTan™-processen. Her farves læderet under garvningsprocessen uden vand, hvilket sparer 25 millioner liter vand om året, reducerer kemikalieforbruget i produktionen og hverken genererer fast affald eller spildevand.

GORE-TEX

GORE-TEX er en af de mest velkendte membraner på hverdags-, jagt- og fritidsmarkedet. Det er en vind- og vandtæt membran, der sørger for at holde dine fødder tørre og komfortable gennem regnvejr, vandpytter og fugtig eller våd jordbund. Membranen er samtidig åndbar, så du transporterer fugt fra fødderne på indersiden ud på ydersiden og på den måde sørger for altid at have tørre fødder.

ECCO FLUIDFORM™ DIRECT INJECTION

FLUIDFORM™-teknologien er lavet til at forbedre din gang ved at følge dine fødders form. Flydende, lette materialer sprøjtes ind i skoens sål mellem over- og ydersålen, hvilket gør det til en komfortabel oplevelse gennem hele dagen på kontoret, den lange gåtur, eller hvornår du ellers træder i dine ECCO sko.

ECCO BIOM® NATURAL MOTION®

BIOM®-teknologien fokuserer på din naturlige gang og dine fødders naturlige bevægelser. Det giver dig en bedre komfort, mere stabilitet og en mere effektiv gang. Derfor er det en teknologi, du ofte finder i de aktive modeller, så skal du bruge sko eller støvler til vandring og andre aktive outdoor-aktiviteter, er det en god teknologi at kigge efter.

Michelin og PHORENE™

Michelin er gummiydersåler, der er lavet til at føre dig trygt gennem ethvert terræn. Det er robuste og solide såler, som giver dig et solidt fodfæste og har en god holdbarhed.

ECCO PHORENE™-mellemsålen er lavet til at give dig en fantastisk stødabsorbering og affjedring. Teknologien fungerer også i meget koldt vejr, så du hele året rundt kan nyde godt af den ultralette og bløde mellemsål.

PROSOMA

PROSOMA er en hælkappe, der sidder uden på din sko og giver et flot og sporty look. Det vigtigste er dog, at hælkappen giver god beskyttelse og støtte til din fod, stabiliserer ekstra godt og har en god pasform.

PrimaLoft®

Varme fødder er afgørende for en god gåtur eller anden aktivitet i naturen. Her kommer PrimaLoft® ind i billedet. Det er en isoleringsteknologi, der er både åndbar, vandafvisende, let og varmeeffektiv.

Teknologien er oprindeligt udviklet som et godt syntetisk alternativ til naturligt dun, og det er et af de bedste isoleringsmaterialer på markedet, så du går ikke galt med for eksempel et par vinterstøvler med PrimaLoft®.

Find masser af godt fodtøj hos os

Gateway1LOWAGateway1 gummistøvlerLundhagsVandrestøvlerVandreskoGummistøvlerGummistøvler til jagtStøvler til jagt – Gummistøvler til børn – Støvler til børn – Sko til børn