Gateway1 gummistøvler

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Gateway1 gummistøvler i høj kvalitet til alverdens aktiviteter

Skal du på jagt i regnvejr eller vådt terræn, er Gateway1 gummistøvler et godt valg. Det samme gælder til andre outdoor-aktiviteter, hvor du skal bruge lidt ekstra beskyttelse for at holde dine fødder tørre og komfortable. Lange jagtture i det kølige efterår, vandreture i vådt terræn og en fisketur på flere timer med fødderne i vandkanten sætter høje krav til fodtøjet.

Det er krav, Gateway1 gummistøvler opfylder til fulde. Det danske mærke Gateway1 er hurtigt blevet en af de helt store spillere på markedet for fodtøj til jagt og outdoor-livet, og det er ikke uden grund. De fokuserer på at fremstille slidstærkt fodtøj, der kan holde til de strabadser, du kan komme ud for, når du er aktiv i naturen. Gateway1 er eksperter i gummistøvler og har et omfattende udvalg af blandt andet korte, lange, polstrede og stødabsorberende støvler.

Modeller til herre og dame med god pasform

Gateway1 laver gummistøvler til både mænd og kvinder i klassiske design med eller uden camuflage, som er ideelle, når du skal skjule dig på jagt, når du står i vandkanten og fisker, og når du skal gå et godt stykke gennem en våd, mudret skovbund.

I nogle tilfælde handler forskellen mellem herre- og damemodeller om størrelsen på læggen, og hvor bred foden er, men nogle modeller kan også bruges af både mænd og kvinder. Det er derfor en god idé især at kigge på målene for læggen, der altid er angivet for Gateway1 gummistøvler – så er du sikker på at vælge en model med den helt rigtige pasform for dig.

Sådan er Gateway1 gummistøvler opbygget

Gateway1 gummistøvler fremstilles af tre typer gummisammensætninger. G1®75 vulkaniseret naturgummi har den bedste fleksibilitet. Naturgummi er rent gummi, der skal blandes med andre materialer, for at det kan bruges til fodtøj. Hvis der tilføjes en laminering til gummilagene med Japan-rubber®, får støvlerne også en optimal slidstyrke.

Den højteknologiske gummisammensætning G1®70 er kombineret med den klassiske ”klæbrige” gummifølelse, som giver støvlerne en høj slidstyrke og kvalitet. Der findes flere Gateway1 gummistøvler med G1®70, der også benytter Japan-rubber teknologien.

G1®62 vulkaniseret naturgummi er med sin meget stærke sammensætning af gummi specielt udviklet til at modstå brug i miljøer som landbrug og ridning, hvor der sættes høje krav til slidstyrke og holdbarhed.

Hvis du ved, at du vil gå efter den særlige Japan-rubber®, der består af flere lag naturgummi, som er lamineret i “net”, kan du kigge på modeller fra serierne Pheasant Game, Pro Shooter, Woodbeater og Icebeater. Teknologien giver ekstra beskyttelse og slidstyrke og er op til 2½  gange stærkere i flex-test.

Beskyt dine Gateway1 gummistøvler med Gateway1 Rubber conditioner, der forlænger støvlernes holdbarhed og funktion. Det forhindrer udtørring af og revner i gummiet og plejer det, så det renses og bliver så godt som nyt. Du skal bare rengøre dine støvler med rent vand og tørre dem godt, før du sprøjter det på alle gummidele. Lad det stå i 2-5 minutter og tør af med et stykke bomuldsstof.

Indersåler

En vigtig del af din gummistøvle er indersålen. Det er den, der sørger for støddæmpning og støtte til din fod. Der er forskellige Gateway1® indersåler i de forskellige modelserier, da designet og udviklingen af dem er udtænkt med komfort og optimal pasform for øje.

Gateway1 har tre typer indersåler. G1®stage 1 er en formstøbt EVA-sål, hvor fodsengen har stødabsorberende puder i forfoden og hælen. G1®stage 2 er hårdere end stage 1 med sit blæste PU-materiale, der også gør sålen mere stødabsorberende og støttende. G1® stage 3 er fremstillet i stødabsorberende PU og er ortopædisk formet til at låse foden og give et optimalt afsæt. Det giver dig endnu mere komfort hele dagen.

Ydersåler

Ydersålen er særligt afgørende for formålet med støvlen, da teknologien bag den afhænger af den ønskede funktion. Ydersålen kan påvirke afsættet, stabiliteten, stødabsorberingen, grebet og bremseevnen, alt efter hvordan den er udformet.

Gateway1 har forskellige ydersålssystemer. Lynx ICE-GRIP+™ er ideelt til outdoor-ture, hvor du skal have det bedst mulige greb i underlaget – mere specifikt et tovejs underlagsgreb. Det sikres blandt andet ved hjælp af en blanding af naturgummi og syntetisk gummi, der kombinerer slidstyrke og greb. Med inspiration fra den skandinaviske los’ fantastiske greb er ydersålens gummisammensætning udviklet og testet under ekstreme forhold i Skandinavien og andre nordeuropæiske områder. Den kan holde grebet helt ned til -45 grader, hvilket er hele 20 grader lavere end almindelige ydersåler.

Der er mange flere ydersåler at vælge imellem, og vi anbefaler, at du læser dig frem til de forskellige fordele, når du kigger på specifikke gummistøvler. Nogle af dem er for eksempel Mud-field™, som er en ydersål, der er lavet til jagt i krævende terræn og kombineret med Lynx ICE-GRIP+™, Field-sport™, der giver fremragende slidstyrke, stabilitet og vejgreb, og Waiter-waiver™, der har en rigtig løbeskokomfort med gummizoner.

Gateway1 gummistøvler er desuden foret med Coil lining™, der aktivt og effektivt transporterer fugt væk fra fødderne og underbenene. Hvis der udelukkende er en Coil lining™-foring i støvlerne, giver det en kølende effekt, men hvis den kombineres med for eksempel neopren, G1®-air spacer™ eller 3M THINSULATE™, isolerer de rigtig godt, så dine fødder holdes varme.

Find masser af godt fodtøj hos os