Gateway1

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Gateway1 – fodtøj til outdoor-eventyr

Som en af de relativt nye spillere på markedet udmærker det danske mærke Gateway1 sig allerede med fodtøj i høj kvalitet. Gateway1 skaber fodtøj med fokus på optimal pasform, funktionalitet og komfort, og vigtigst af alt et ønske om at skabe holdbare støvler, sko og gummistøvler i så høj en kvalitet som muligt.

Den største produktgruppe er naturgummistøvler, og for dem og alle de andre produkter gælder, at der er en god balance mellem pris og kvalitet. Mærket er hurtigt blevet en af de bedste støvleproducenter på markedet, hvor du er garanteret kvalitet for pengene. Gateway1 sætter barren højt for både pasform, funktion og slidstyrke, og det hele er blandet med innovative og moderne teknologier.

Du finder sko og støvler til jagt, lystfiskeri, outdoor-eventyr som vandreture og camping, og til regnfulde dage, hvor du bare gerne vil holde dine fødder tørre og komfortable. Et vigtigt kendetegn ved Gateway1 er de bevægelige snøreøjer, der sørger for ekstra pasform og komfort. Og det er blot én af de smarte og nytænkende teknologier i udvalget af Gateway1 fodtøj.

Symbolikken i navn og logo: holdbarhed og alsidighed

Navnet er inspireret af det samme amerikanske ord, der blev brugt i USA’s nybyggertid, hvor den første handelsplads et nyt sted langs de store floder ofte blev navngivet Gateway One. I den tid var handlen med pels og forsyninger langs floderne afgørende for nybyggernes overlevelse, og på den måde bruger Gateway1 navnets historie til at udtrykke deres fodtøjs funktionalitet og holdbarhed – også i selv det barskeste vejr. Netop det er også inspirationen til logoet, som er en bisonokse. Bisonoksen er et symbol på styrke og overlevelse selv under de hårdeste forhold, hvilket går igen i de forskellige Gateway1 produkter.

Gateway1 gummistøvler, støvler, sko og tilbehør

Du kan være helt sikker på, at dit Gateway1 fodtøj kan klare mosten. Alt er nemlig designet, udviklet og testet i Skandinavien, så det er lavet til at klare det terræn og vejr, du kommer ud for i Danmark, når du er i naturen.

Materialer og udformningen af sko og støvler er valgt med fokus på både det praktiske og det funktionelle. Det giver dig sko og støvler, du kan have på i vådt og mudret terræn, på lange vandreture i ujævn skovbund og på skarpe fjelde, så du kan nyde nogle gode ture uden at få kolde, våde og ømme fødder.

Lette sko til den aktive hverdag i naturen

Til hverdag på arbejdet, eftermiddagens ærinder eller aftengåturen er et par gode, komfortable sko alfa og omega. Det er nemt at undervurdere behovet for kvalitetssko, men når du træder ned i et par Gateway1 sko, er du ikke i tvivl om, hvilken forskel det gør. Find både kortskaftede gummistøvler, stilrene chelsea-støvler og letvægtssko til hverdagsbrug og lette gåture.

De forskellige Gateway1 sko er lavet til at stå godt fast på underlaget, og alt efter hvilken variant du vælger, kan du også nyde godt af blandt andet en atletisk pasform, åndbar mesh nylon og komfortisolering helt ned til 5 grader.

Gummistøvler der kan lidt af det hele

Den største del af Gateway1 sortimentet er gummistøvler. Det er ikke bare støvler, der er lavet til en handletur i regnvejr – de kvalitetsrige Gateway1 gummistøvler er nemlig lavet specielt til at klare de hårde forhold på blandt andet jagt, vandring og fisketure.

Til jagt og andre outdoor-aktiviteter er Gateway1 gummistøvler ideelle, når du skal gennem vådt terræn og samtidig beskytte dine fødder og holde dem både tørre og komfortable selv efter mange kilometer. Du finder gummistøvler i både lange, korte, stødabsorberende og polstrede udgaver – så er det muligt at finde et par, der lever op til de krav, du har til dine næste gummistøvler.

Du skal blandt andet vælge mellem de forskellige gummisammensætninger, Gateway1 bruger i deres støvler: det meget fleksible G1®75 vulkaniseret naturgummi, det slidstærke og holdbare G1®62 vulkaniseret naturgummi og det højteknologiske, kvalitetsrige G1®70.

Gateway1 har også særlige inder- og ydersåler med teknologier, der er med til at skræddersy gummistøvlerne til forskellige behov. Indersålerne omfatter den formstøbte, stødabsorberende G1®-stage 1, den lidt hårdere, meget støttende G1®stage 2 og den ortopædisk formede og stødabsorberende G1®stage 3. Derudover findes der et væld af forskellige Gateway1 ydersåler, der har forskellige grader af slidstyrke, underlagsgreb, komfort og stabilitet.

Læderstøvler til jagt- og outdoor-eventyr

Læderstøvler er ideelle til vandreture, jagt og lignende, hvor du skal have holdbare, åndbare og samtidig vandtætte sko, der sidder godt på fødderne og støtter, hvor du har brug for det. Gateway1 læderstøvler gør lige præcis det. De er alle 100 % vandtætte og samtidig åndbare med en SympaTex® membran.

Gateway1 læderstøvler har en flekszone i hælen, som giver en helt særlig pasform, der imødekommer kravene til både stabilitet og fleksibilitet på samme tid – for eksempel når du sidder på hug eller går vanskelige steder. De har også en ekstra ekstern hælkappe, som øger stabiliteten og giver mere støtte til din fod. Derudover har alt Gateway1 fodtøj, og dermed også læderstøvlerne, en snørelås, der gør det nemt at justere snøringen, så den passer perfekt.

Pasformen er lige så vigtigt som gode materialer. Gateway1 har to læster og en særlig læst til damestøvler. En læst er enkelt forklaret den “form”, en sko eller støvle er støbt efter. De to læster er G1®Wide fit™, som har en rummelig tåboks og plads til en høj vrist, samt G1®Athletic fit™, som har en mere tætsiddende pasform som en løbesko. Den særlige damelæst har en smallere hæl og forfod og er mere rummelig over vristen.

De forskellige støvler fås med forskellige grader af forfodsfleksibilitet for at give forskellige niveauer af stabilitet. Hvis du skal bruge støvlen til bjergområder og lignende bakket terræn, skal du have en stabil støvle, der giver den maksimale støtte til hele foden – og så er det G1® Stiff max™, du skal vælge. En støvle med G1® Stiff medium TV er ideel til allround-brug, da den giver fuld støtte med en smule fleksibilitet i forfoden. Skal du bruge din læderstøvle til mark, skovområder og lignende, har du ikke brug for nær så meget stabilitet, hvorfor du kan vælge G1® Forefoot max flex, som har fuld forfodsfleksibilitet og et stabiliserende hælområde.

Hvis du vil se endnu flere sko og støvler i topkvalitet, kan du også se nærmere på udvalget fra LOWA. Et brand, som ligeledes udmærker sig inden for solidt fodtøj til outdoor-aktiviteter.