Lys og lygter

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Lygter til ethvert formål

Mangler du lys til dine næste outdoor-ture, har vi masser at tilbyde dig. Vi har et stort udvalg af lygter i forskellige udformninger, så du kan få oplyst den mørke aften eller tidlige morgen, for eksempel hvis du er på camping eller bare er ude at løbe i det svindende lys.

Du kan også bruge en lygte til jagt – for eksempel hvis du jager ænder og gæs i timen før solnedgang eller efter solopgang, eller hvis du er på jagtferie uden for Danmark og jager om natten.

Hvilken type lygte du skal købe, afhænger af, hvad du skal bruge den til. Der er adskillige situationer i naturen, hvor det er relevant at have ekstra lys med, og mange vælger at have en lommelygte, pandelampe eller en anden type outdoor-lampe som standardudstyr i rygsækken.

Lygter til løb, arbejde og overnatning i naturen

Skal du bruge en lygte til praktiske og aktive udfoldelser som løbeture og fysisk arbejde i dårlig belysning, er vores pandelamper et godt bud på en lygte, der er smart for dig. Pandelamper giver dig hænderne fri, samtidig med at du har belysning, der følger dine bevægelser med hovedet.

Du kan også bruge en pandelygte til overnatning i naturen, hvor det er dejligt at ligge i teltet og læse med god belysning eller klare de praktiske ting inden sengetid i aftenmørket med fuld bevægelsesfrihed og masser af lys til at se, hvad du laver.

Lygter til camping, vandring og i hjemmet

Når du ikke behøver have hænderne fri, er det lommelygter, du skal kigge på. De giver kraftigt lys i en stor lyskegle, som du ofte kan tilpasse efter dine behov. En lommelygte er ganske enkelt uundværlig på en campingtur eller vandretur med overnatning. Så snart mørket falder på, er du afhængig af dine medbragte lyskilder for at se, hvad du laver, både når du skal omkring i lejren, gøre dig sengeklar og ud at tisse om natten. Og er der ikke strømkilder omkring dig, er en lommelygte med batterier eller USB-opladning din eneste mulighed for lys.

Og så skal vi ikke undervurdere, hvor praktisk det er at have en lommelygte derhjemme. Den er ikke kun relevant, når strømmen går, og du famler dig rundt i mørket. Den er også ideel til at lyse ind på eltavlen i det altid knaldsorte elskab, lede efter forsvundne sager under reoler og sofaer eller lyse ind i den mørke skænk på jagt efter kasserne med julepynt.

LED og genopladelige lygter

De fleste lygter i dag er med LED-pærer. En LED-lygte bliver ikke varm som en lygte med en klassisk glødepære, den sparer strøm og holder meget længere. Derfor finder du LED-lygter i vores sortiment af lommelygter, pandelamper og generelt jagt- og outdoor-lygter. Vi har kraftige LED-lygter, som kan oplyse 100, 200 og endda mere end 300 meter frem i forskellige lyskeglebredder, og som har en lang batteritid, så du ikke skal være bekymret for, at din LED-lygte løber tør for strøm.

Det er altid smart at have et par ekstra batterier med, men du kan også vælge blandt vores genopladelige lygter. Har du mere end et enkelt batteri, sætter du blot det drænede batteri i en ekstern ladestation og bruger det andet imens. En genopladelig lygte er smart, fordi du ikke skal indkøb nye batterier, men blot skal huske at oplade lygten og eventuelle ekstrabatterier, så du altid kan lyse omgivelserne op.

Vi har lygter i flere prisklasser, så du kan vælge en af de smarte lygter med de bedste funktioner eller holde dig til de klassiske, enkle modeller i høj kvalitet, hvis du kigger efter billige LED-lygte. Hold også øje med vores lygter på tilbud, hvis du drømmer om en lygte med for eksempel smart hukommelse, nem lysdæmpning og ekstra lang batteritid til en ekstra god pris.