Badesko

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Smarte badesko til vandsport og strandtur

Selvom det kan være hyggeligt at mærke det varme sand mellem tæerne, når du går en tur på stranden, kan det sjove hurtigt gå af oplevelsen, hvis du skulle støde på sten og skarpe genstande. Med et par smarte badesko behøver det dog ikke være et problem! Også kendt som strandsko og svømmesko kan de nemlig beskytte dine fødder på stranden og ude i havet. Med deres smarte slip-on design er de lette at hoppe i, uanset om dagen byder på svømning, dykning eller undervandsjagt.

Gode materialer gør forskellen

Mange moderne badesko er lavet af neopren, der er en type syntetisk gummi, der har en række fordele, når det kommer til vandaktiviteter. Neopren er nemlig naturligt vandafvisende, hvilket betyder, at det ikke absorberer vand. Det har også en fantastisk evne til at isolere og dermed holde dine fødder varme i køligere vand. Fordi materialet er fleksibelt, giver det en god pasform. Det betyder, at skoene kan sidde tæt uden at stramme. Sidst men ikke mindst er det kendt for sin styrke og holdbarhed, hvilket er en klar fordel, når vi taler saltvand, klor og sollys.

For at sikre at badeskoene er lette at tage på og ikke bliver for varme til at bruge midt på sommeren eller på ferier under varme himmelstrøg, kombineres neopren i mange tilfælde med mesh-paneler. De sørger for at åndbarheden forbedres, så dine fødder ikke får det for varmt. Modsat modeller af plastik føles neoprenbadesko med mesh rare mod huden, da det har en glat og blød overflade uden skarpe kanter.

Fordi både neopren og mesh er letvægtsmaterialer, er de også med til at holde vægten nede, hvilket gør badeskoene rare at have på og lette at transportere. Et par strandsko er altså ikke noget, der kommer til at tynge din rejsetaske, selv hvis den er godt proppet med luftige outdoor t-shirts og åndbare shorts.

Da badesko er udstyret med en solid ydersål af gummi, giver de et rigtigt godt og skridsikkert fodfæste. Derfor fungerer de også fantastisk som surf- og paddleboardsko. Du kan også nemt hoppe i dem og begive dig ud på en feriegåtur på en stenstrand uden at bekymre dig om hverken glatte eller skarpe sten. De har nemlig også gummiforstærkninger omkring hæl og tå.

Sko til vinterbadning

Hvis du leder efter en sko til vinterbadning og tænker, at en almindelig svømmesko måske ikke helt er varm nok, kan du kigge efter en såkaldt badestøvle, der dækker anklen. Støvlerne vil typisk også være lavet af neopren, men er ofte tykkere og uden meshpaneler. Derfor er de varmere og et godt bud på de bedste badesko til vinterbadning. Du kan også vælge at gå efter et par tykke neoprensokker i samme gode materiale. De vil nemlig også fungere udmærket som et par vinterbadesko, da de isolerer godt og samtidigt har en god nonslip-sål.

Køb badesko til børn og voksne

I vores udvalg har vi badesko til hele familien, så alle kan blive klar til en sjov dag på stranden. Alle modellerne har et simpelt og stilrent design, og forskellen på dame- og herrebadesko handler sådan set bare om størrelsen. Mange modeller har desuden justerbare detaljer som snører eller velcrolukninger, så du kan sikre en tæt og behagelig pasform.

Selvom vi altid har billige badesko til børn, damer og herrer, har vi nogle gange ekstragode tilbud her på Friluft.dk. Hvis du gerne vil høre mere om det og om nye mærker på webshoppen, kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev. Så bliver du blandt de første til at vide, hvad der rør sig hos.