Feltspader

Gode feltspader

Vores webshop bugner af masser af varer til brug udendørs. Derfor forhandler vi naturligvis også et varieret udvalg af feltspader. En feltspade er uundværlig, hvis du er typen, der elsker at være udendørs. Feltspader kan både bruges derhjemme i haven, men den kan også bruges, når du tager på tur og har brug for at kunne grave et hul. Det kan eksempelvis være, at du skal kunne grave et hul, når du skal på toilet og ikke kan gå på toilet på almindelig vis.

Gå på opdagelse her på siden og føl dig inspireret.

Hvilken feltspade skal du vælge?

Hvilken feltspade du skal vælge kommer helt an på, hvilke behov du har. Hvis du vil tage den med på vandreture, kan det være en rigtig god idé at vælge den absolut mindste og letteste model, da du skal bære den på dig eller i din oppakning, mens du går. Skal du derimod bare have en spade, som ikke optager meget plads, når du tager på campingtur, kan du sagtens vælge en større/tungere model.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os og rådhøre dig om, hvilken feltspade vi vil anbefale til netop din situation.

Salg af feltspader hos Friluft.dk

Hos Friliuft.dk går vi op i udeliv, og derfor forhandler vi varer inden for kategorier, der alle har det til fælles, at produkterne er beregnet til at blive brugt udendørs. Her på vores webshop kan du f.eks. købe outdoor-tøj og -fodtøj, en lang række varer til vandsport og friluftsliv til vands samt en masse varer til jagt. Foruden de forskellige feltspader kan du eksempelvis også købe jagtøkser og knive.

Hvis der mod forventning er et outdoorprodukt, som du ikke finder her hos os, er du velkommen til at kontakte os. Så vil vi rigtig gerne se, om det er noget, vi kan skaffe hjem til dig.

Militære feltspader, sammenklappelige spader og meget andet

En feltspade er som udgangspunkt beregnet til militærbrug. Det er nemlig praktiske, små redskaber, som endda kunne bruges i nærkamp i skyttegravene under krig. I dag er en feltspade dog meget mere anvendelig end til militært brug, for den kan bruges af vandrere, jagtfolk, fiskere og campister samt andre, der har brug for en lille, let spade.

Vi forhandler mange forskellige produkter, og her på siden kan du eksempelvis finde følgende typer af feltspade:

  • feltspade med sac
  • foldbar feltspade
  • letvægts feltspade
  •  feltspade med hakke
  • sammenklappelig feltspade

Gerber feltspader af flere forskellige typer og prisklasser

Brandet Gerber er kendt for at fremstille knive og værktøj til folk på farten samt feltspader i et letvægtsdesign. Gerber er et amerikansk brand, der er stiftet i USA i 1939 i Portland, Oregon. Deres produkter er udtænkt og udviklet lokalt, og mange af deres produkter er også produceret i Portland. Det er primært folk inden for bl.a. jagt og militær, der bruger deres produkter, men i dag har deres produkter bred appel.

Hvorfor købe din nye feltspade hos os?

Forkæl dig selv med en ny feltspade eller forær det til naturelskeren i din familie. Vi tilbyder hurtig levering, da vi sender vores varer afsted samme dag, som de er bestilt. Du kan derfor forvente at have din nye feltspade inden for 1-2 hverdage. Deruodver tilbyder vi prismatch/prisgaranti. Det vil sige, at vi gerne giver dig varen til en lavere pris, hvis du har fundet den samme vare billigere på en anden webshop.

Hvem er Friluft.dk?

Vi er passionerede medarbejdere, der brænder for at forhandle produkter til jagt og friluftsliv. Det er skønt at være ude i det fri, men det bliver lige lidt skønnere, når man har det rigtige værktøj. Derfor gør vi altid alt det vi kan for, at du får det rigtige produkt til den bedste pris og af den bedste kvalitet.

Vi elsker at lave videoer, og vi elsker udeliv. Derfor har vi lavet en YouTube-kanal, hvor vi laver videoer, hvori vi undersøger forskellige emner og prøver ting af ude i det fri.