Outdoor gummistøvler

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Gummistøvler til camping, fiskeri, vandring og meget mere

Så snart du skal gennem mudder, vandpytter, små vandløb eller bare en blød skovbund med våde blade, er gummistøvler uundværlige. De holder dine fødder tørre i selv de vådeste omgivelser, og de giver dig et godt greb i underlaget, så du står ordentligt fast, når det er mudret eller vådt.

Gummistøvler kommer i mange forskellige udformninger og materialer. Det mest brugte materiale er vulkaniseret naturgummi, som giver en meget vandtæt, slidstærk og holdbar støvle. Nogle modeller har også et lag eller for af neopren, som er syntetisk gummi, der er fleksibelt og har en god isoleringsevne. Nogle gummistøvler, blandt andet nogle af vores Gateway1 gummistøvler, har også ekstra forstærket Japan-gummi, som giver en endnu mere slidstærk og holdbar gummistøvle.

Vælg den rigtige pasform og støtte

Komfort er meget vigtigt, så snart du bruger dine gummistøvler til andet end at stikke i, når du skal ud med skraldet eller en hurtig tur i supermarkedet i regnvejr. Til vandring, camping, fiskeri osv. har komforten stor betydning. Når du har dine gummistøvler på ofte eller i lang tid, er der ikke meget ved, hvis de gnaver, strammer eller på anden måde generer dig. Det tager fokus fra det, din tur handler om. Det er i høj grad pasform og støtte, der spiller ind på komforten, så sørg for at lægge fokus her, når du køber nye gummistøvler.

Gummistøvler skal ikke være nær så tætsiddende, som du måske er vant til fra almindelige sko. Fødderne kan nemlig hæve i løbet af dagen, og så kommer du hurtigt til at fryse, hvis der ikke er nok luft omkring fødderne, også selvom du holder dig i gang. Kig også på læsten og overvej, om du skal bruge en bred eller smal læst – og om du skal bruge en unisex-, herre- eller damelæst.

Lange og korte gummistøvler

Støtten har også en del at gøre med højden på gummistøvlerne. Høje gummistøvler er gode til aktiviteter, der kræver, at du går gennem dybt mudder, tæt krat eller vand, for eksempel hvis du er på fisketur. Er de for korte, vil du have svært ved at holde fokus på det, du rent faktisk laver, fordi du vil være bekymret for at få vand ind i støvlerne.

Vælger du lange gummistøvler, fordi du skal bruge dem i vand, kan det være en god idé at vælge et par, der snævrer ind i toppen. Det kan også være en fordel, hvis de er til vinterbrug, hvor en smal pasform holder bedre på varmen. I begge tilfælde er det smart at vælge gummistøvler med lynlås eller spænde bagpå i stedet for slip-on, så de sidder tættere på læggen.

Korte gummistøvler, der går til lige under eller over anklen, vejer typisk mindre, og er derfor praktiske som gummistøvler til vandring eller andre aktiviteter, hvor du skal gå et godt stykke, så det er ikke lige så tungt for fødderne. De fylder naturligvis også mindre i oppakningen, hvis du har forskelligt fodtøj med, du skifter imellem.

Korte gummistøvler er gode, hvis du skal gå i vådt underlag, uden det er decideret vand, du skal gå i – for eksempel på campingtur eller gåtur i en våd skovbund. De korte gummistøvler har samme gode materialer og egenskaber som dem med langt skaft, de er blot kortere, så de vejer og fylder mindre.

Du kan også tage et kig på vores vandrestøvler, hvis du skal gå meget langt. Gå efter en vandafvisende eller vandtæt membran, så du stadig holder fødderne tørre.

Tænk over for og varme

Gummistøvler kan give god varme om fødderne, simpelthen fordi de holder alt varmen inde i støvlen. Men de kan selvfølgelig ikke være med til at generere varme, så hvis du har kolde fødder, bliver de ikke automatisk varme af støvlerne. Har du brug for et par varme gummistøvler, er det en god idé at kigge på gummistøvler med for, altså termogummistøvler, som holder dine fødder mere varme, end når du bruger almindelige gummistøvler.

Har du et enkelt par gode gummistøvler, som du bruger hele året, kan du også sagtens bruge et par strømper, for eksempel i uld eller merinould, så du holder varmen i støvlerne på trods af de lave temperaturer. Bruger du dine gummistøvler til fiskeri, hvor du for eksempel står med fødderne i vandkanten på en strand, bliver fødderne også mere kolde end ellers, og her har du især brug for mere isolering i dine gummistøvler eller et par tykke, isolerende strømper.

Masser af gummistøvler til mænd og kvinder

Vi har et stort udvalg af gummistøvler til adskillige outdoor-aktiviteter som camping, vandreture og fiskeri. Udvalget spænder bredt, for der er ingen, der siger, at gummistøvler kun skal være praktiske. De må også godt se pæne ud og afspejle din stil. Derfor har vi samlet en masse forskellige modeller, så du kan vælge mellem forskellige design og farver, uanset om du er på udkig efter lange eller korte gummistøvler. Begge typer findes til både herre og dame, så der er rig mulighed for at finde dine nye, gode gummistøvler hos os. Vi har også gummistøvler til børn, så hele familien kan blive godt udstyret til leg og aktiviteter i det våde vejr.

Vi har gode priser og jævnlige tilbud, så du kan finde et par billige gummistøvler i høj kvalitet fra et af vores store, kvalitetsrige mærker. Vi prismatcher, så du altid er garanteret den bedste pris på dine gummistøvler, når du handler hos os.