Lange gummistøvler

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Praktiske og alsidige lange gummistøvler

Et par gode, langskaftede gummistøvler er det mest praktiske stykke fodtøj, du kan eje, når befinder dig meget i den danske natur, hvor vejret ikke altid er til at regne med. Det lange skaft giver nemlig både beskyttelse til både fødder og ben, så du kan gå gennem dybt vand og mudder, uden at blive våd eller beskidt.

Udover at være superpraktiske er lange gummistøvler også populære for deres suveræne alsidighed, der gør dem velegnede til meget mere end bare regnvejrsdage. Du kan nemlig også bruge dem til en lang række udendørsaktiviteter såsom jagt, vandring og fiskeri hvis du bare vælger den rette model til opgaven.

I vores sortiment finder du lange gummistøvler til enhver type outdoor-aktivitet. Vi har langskaftede gummistøvler, der er optimeret til kolde, snefyldte vinterdage med ekstra isolering og skridsikkert sålmønster og nogle, der er designet til sommervandring med fokus på letvægt, gåkomfort og åndbarhed. Du kan finde lange gummistøvler til børn og voksne, hvor der både findes modeller til dame og herre.

Fordele ved langskaftede gummistøvler

Der er fordele og ulemper ved både korte og langskaftede gummistøvler. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge lange eller korte gummistøvler, kan du her læse nogle af fordelene, du får ved at vælge en model med langt skaft, her:

  • Bedre beskyttelse: Lange gummistøvler dækker mere af underbenet og kan derfor give bedre beskyttelse mod vand, mudder og snavs  især, hvis du færdes i højt græs eller dybt vand. De kan også beskytte din ben mod insekter og giftige eller stikkende planter.
  • Ekstra varme: Lange gummistøvler kan give ekstra varme til dine fødder og ben i koldt vejr, da de dækker mere af kroppen end korte gummistøvler og derfor holder bedre på varmen.
  • Bedre stabilitet: Lange gummistøvler giver god stabilitet og støtte til dine ankler, så der er mindre risiko for at træde forkert eller vrikke om.
  • Ideelle til dybt vand og mudder: Hvis du skal færdes i dybt vand eller dybe mudderpøle, er lange gummistøvler utrolig praktiske, da det lange vandtætte skaft sikrer, at der ikke kommer vand og snavs ind i støvlerne.

Praktisk fodtøj til fiskeri, jagt og hverdag

Anskaffer du dig et par gode langskaftede gummistøvler, er du godt forberedt på det meste. Lange gummistøvler kan nemlig bruges til en bred vifte af udendørsaktiviteter, hvor det er nødvendigt at beskytte ben og fødder mod vand, snavs og andre elementer. Nogle modeller er specielt designet til visse aktiviteter med smarte features, som passer specifikt til opgaven. Du kan selvfølgelig også finde fede all-round-modeller med et alsidigt design, der virker til det hele.

Hvis du primært skal bruge dine langskaftede gummistøvler til én specifik aktivitet, får du mest ud af at bruge en model, der er designet dertil. Mangler du eksempelvis et par lange gummistøvler til fiskeri, bør du vælge en model med et langt skaft, der er vandtæt hele vejen til toppen. Der kan også være en god idé at vælge en model med en særlig sål. Sålen skal gerne have et ekstra profileret mønster, så du står godt fast i sand og mudder.

Leder du efter et par gode gummistøvler til jagt, skal holdbarheden være helt i top, så du kan løbe gennem skovens vilde krat og skarpe sten, uden at ødelægge støvlerne eller selv blive skadet i farten. For at holde dig bedst muligt skjult i naturen, bør du vælge jagtgummistøvler i afdæmpede eller camouflage-farver. Det er også værd at overveje, hvor tunge støvlerne skal være, da det er en fordel at støvlerne vejer så lidt som muligt, hvis du skal traske rundt i dem hele dagen. Det gælder desuden også, hvis du skal bruge dem til vandring, trekking eller lignende.

Derudover er et par langskaftede gummistøvler også supergode til hverdagsbrug. For eksempel når du skal gå tur med hunden eller arbejde i haven i regnvejr, men gerne vil undgå at få våde og beskidte fødder. Til udendørskoncerter og festivaler er de lange gummistøvler også et klart must – især, hvis det har regnet i dagene op til, eller mængden af mennesker har gjort pladsen mudret.

Masser af lange gummistøvler til kvinder og mænd

For at gøre det så nemt for dig som muligt, at finde de lange gummistøvler, som passer bedst til dine behov, har vi samlet et bredt udvalg, der byder på noget til enhver smag. Vi har lange gummistøvler til kvinder, der er designet med et lidt kortere skaft end lange gummistøvler til herrer for at give den mest optimale pasform, der ikke overstiger knæet. Både til mænd og kvinder kan du finde lange gummistøvler, som kan holde dine fødder varme og tørre i ekstrem vinterkulde. Men du kan også finde modeller, som passer bedre til sommervarmen med mindre isolering og højere åndbarhed.

De fleste af vores gummistøvler er lavet af vulkaniseret naturgummi, der er ekstremt holdbart og sikrer en 100% vandtæt konstruktion. Ved nogle modeller er gummiskaftet byttet ud med fleksibelt neopren, der giver en tætsiddende og komfortabel pasform ved læggen. Har du brug for mere fleksibilitet kan du vælge en model med justeringsspænde, så du selv kan justere, hvor stramt skaftet skal være. Er du typen, der skal hurtigt ud ad døren, vil en model med lynlås være nyttig, når du skal have foden hurtigt ned i det lange skaft.

Her på siden kan du også finde lange gummistøvler til børn, der ovenikøbet matcher herre- og damemodellerne, så hele familien kan blive klædt godt på til friluftsturen. Har du brug for flere varianter at vælge imellem, kan du finde vores fulde udvalg af fede gummistøvler til børn her.

Fuldend stilen med smart regntøj

Når du først har købt det helt rigtige par lange gummistøvler, kan du lige så godt fuldende looket. Regntøj og gummistøvler går hånd i hånd som noget af det mest praktiske tøj og fodtøj, du kan have med dig i naturen. Her på Friluft.dk kan du købe højkvalitetsregntøj, herunder vandtætte regnjakker, regnbukser og regnponchoer, som kan holde dig tør i al slags vejr.