Multi-tools

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Multi-tools med masser af anvendelsesmuligheder

Per definition er et multi-tool en enhed, der indeholder to eller flere værktøjer og dermed flere funktioner. Du kan for eksempel bruge dit multi-tool til at åbne konservesdåser til aftensmaden, lave snit og klargøre mindre byttedyr, og du har også altid en lille saks og proptrækker ved hånden.

Et multi-tool kan typisk foldes sammen, så det får en meget lille pakkestørrelse, der passer perfekt i lommen og nemt kan tages med på tur. Du slipper således for at slæbe på en masse store og tunge værktøjer, når du skal på friluftstur eller jagt. Bare husk dit multi-tool, og så er du udrustet til at kunne klare de fleste småopgaver, uden at det hverken fylder eller vejer i oppakningen.

Klassiske værktøjer i et multi-tool

Et multi-tool kan ganske enkelt ses som en smart værktøjskasse i lommestørrelse. I vores sortiment af multi-tools har du rig mulighed for at finde en model med lige præcis de værktøjer, du har brug for, hvilket naturligvis varierer alt efter, om du køber den specifikt til jagt, outdoor, fiskeri eller noget helt tredje.

Det klassiske multi-tool indeholder et knivblad, proptrækker, skruetrækker, lille saks og dåseåbner. Derudover har mange af de enkelte værktøjer flere funktioner, så du får ekstra meget ud af hvert eneste værktøj – også selvom det er i ministørrelse.

Find det bedste multi-tool til dine behov

Som nævnt er det vigtigt at vælge et multi-tool, der passer til dine behov – hvad enten du bruger det til camping, jagt, fiskeri eller til at have i et par arbejdsbukser til hverdag. Det er nemlig et ideelt værktøj til de små arbejds- og hverdagsgøremål, hvor det er praktisk at kunne have lidt af det hele med i lommen.

Til outdoor-aktiviteter

Friluftslivet sætter en del krav til godt udstyr, hvis du vil sikre dig en vellykket tur, hvor du kan klare alt, du kommer ud for. Et multi-tool specielt til outdoor-brug indeholder typisk de klassiske værktøjer som proptrækker, dåseåbner, en lille sav, et knivblad og en tang. Det kan også være en fordel at vælge en model med strygestål, så du hurtigt kan få gang i et bål.

En skruetrækker og tang er også meget praktiske at have med på tur, fordi du kan reparere dit grej, hvis det uventet går i stykker. Du kan også bruge tangen til varmt kogegrej, der har stået over bålets flammer, eller til at få et godt greb om noget, som dine fingre ikke har kræfterne til.

Til jagt

Der er lige så mange forskellige jagttyper som forskellige multi-tools. Derfor er det vigtigt, at du vælger et tool, som passer til det, du skal bruge det til. Måske tager du på lange weekendjagtture, hvor det er praktisk at have et multi-tool med en masse mad- og hverdagsfunktioner, eller måske går du på jagt efter småvildt, hvor et multi-tool med et takket knivblad og en tang kan være praktisk at bearbejde byttet med.

Til fiskeri

Vores sortiment byder også på multi-tools til fiskeri. Her bør du kigge et multi-tool med et godt greb, så dine hænder ikke glider, selv hvis de er blevet våde fra vandet eller fisken. Til fiskeri kan mange af værktøjerne i dit multi-tool også bruges til at skære fisken op, rense den og gøre den klar til, at du kan smide den på grillen eller i ovnen til aftensmad.

Står du i en situation, hvor et knivblad i et multi-tool ikke er nok til at klare opgaven, kan du med fordel tage et kig på vores store udvalg af knive, som omfatter alt fra små lommeknive til store jagtknive. Du kan også gå på opdagelse i vores sortiment af økser, save og macheter – så bliver du hurtigt klar til enhver jagt- og outdoor-tur.