Outdoor skjorter

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Flotte og komfortable outdoor skjorter for enhver smag

En outdoor-garderobe skal ikke kun bestå af helt praktiske items. Det er nemlig fedt også at kunne bruge sit outdoor-tøj til andet end vandreture og jagtekspeditioner – eller ikke behøve skifte tøj til noget hverdagsagtigt, hvis du har planer efter en outdoor-aktivitet.

Friluft.dk har outdoor skjorter i et klassisk flannel-look med store tern, men du kan også finde andre mønstre i mange forskellige farver. Du har derfor god mulighed for at køre det fulde flannel-look med en skovmandslignende outdoor skjorte eller vælge et mere enkelt udtryk med din yndlingsfarve og et elegant mønster.

Sådan bruger du en outdoor- og vandreskjorte

En skjorte er godt som inderste, mellemste eller yderste lag, alt efter hvor varmt i vejret der er. Er det koldt, kan du tage outdoor-undertøj på først, så du har et åndbart og svedtransporterende lag, før du tager skjorten på. Herefter kan du have en fleecetrøje eller en outdoor-jakke udover.

Du kan også nøjes med din outdoor skjorte på de lunere dage uden et inderlag, hvis du ikke skal på den hårdeste, mest intense vandretur. Fordi outdoor skjorter ofte har et højt indhold af bomuld, er det meget behageligt mod huden, og det er samtidig åndbart, så du ikke koger af varme i det gode vejr.

Blød bomuld og stræk: den perfekte skjorte

Som nævnt er der ofte bomuld i en outdoor skjorte. Det er, fordi bomuld er et blødt materiale, der er komfortabelt og åndbart og har et flot, stilet udtryk. Hvis du skal bruge din bomuldsskjorte til vandring eller andre fysisk krævende aktiviteter, bør du kigge efter en skjorte med en blanding af bomuld og et syntetisk materiale. Bomuld giver god varme og er behageligt, mens det syntetiske materiale blandt andet kan gøre skjorten hurtigtørrende og vandafvisende.

For eksempel bruges spandex til at gøre en outdoor skjorte mere strækbar og fleksibel at have på, så du kan bevæge dig frit og uden problemer. Spandex er et meget åndbart materiale, og så er det fugttransporterende – hvilket er en stor fordel, når du er fysisk aktiv.

Den perfekte outdoor skjorte er derfor både blød og praktisk på samme tid – så kan du gå direkte fra din yndlings outdoor-aktivitet til en casual hverdagsaktivitet.

Køb hverdags- og friluftsskjorter til dame og herre på friluft.dk

Vi har skjorter til både herre og dame i forskellige materialer og snit, så du kan finde en outdoor skjorte til enhver aktivitet. Du kan også se vores udvalg af jagtskjorter, hvor du også finder modeller med for, så du kan bruge dem som jakke på de lidt køligere dage. Jagtskjorterne er ligesom outdoor skjorterne både praktiske og pæne, så du kan bruge dem til lidt af hvert.

Vælg en hverdagsskjorte i bomuld eller en friluftsskjorte i en bomuldsblanding med syntetiske materialer. Så kan du for skifte mellem at bruge den som et yderlag udendørs og som en helt almindelig skjorte til hverdag.

Du kan også kigge vores andre kategorier igennem, hvis du skal opdatere din outdoor-garderobe med andet end en skjorte. Lige meget hvad du kigger efter, får du altid den bedste pris på friluft.dk. Vi giver nemlig prisgaranti for altid at give dig den bedste pris på markedet. Du kan også holde øje med vores tilbud, for eksempel ved at melde dig til vores nyhedsbrev, så du altid er blandt de første, der får nys om udsalg og nyheder i shoppen. Så er det både nemt og billigt at opbygge en outdoor-garderobe.

Se flere outdoor produkter

  • Fleecejakker
  • Skaljakker
  • Soveposer
  • Fibersoveposer
  • Vandrerygsække
  • Jagtsko