Fleecejakker og trøjer

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Stort udvalg af lækre fleecejakker og trøjer

Fleece er alletiders materiale til enhver årstid. Med en lækker fleecejakke er du sikret mod kulde og blæst, samtidig med at den er hyggelig og blød at have på. Der er altså mange grunde til, at fleece er et af de mest populære materialer, når det kommer til moderne, funktionelt og behageligt tøj til outdoor-livet.

Hos Friluft.dk har vi et stort og bredt udvalg af fleecejakker til damer og herrer, både simple og budgetvenlige fleecejakke og de mere eksklusive af blødt merinould. Du kan også finde fleecejakker i forskellige længder, både korte og lange, samt vindtætte fleecejakker og nogle, som er foret til vinterbrug. 

Hvad er fleece og fleecejakker?

Fleece er et tykt og lidt vamset materiale, der kendetegnes ved at være højisolerende og blødt at have på. En moderne fleecejakke kan være fremstillet af materialer som polyester, en blanding af polyamid og bomuld eller i blandinger med lækker merinould.

En fleecejakke er særdeles blød og vil holde din overkrop varm og behagelig, samtidig med at den har en god åndbarhed, er let og tørrer hurtigt. Typisk vil en fleecejakke have høj krave, så din hals holdes varm og beskyttet, når du befinder dig i blæst.

Fleecejakker kan både fungere som selvstændigt overtøj eller som et varmt og behageligt mellemlag, når kulden viser tænder. Ønsker du derudover en model, der er vindtæt, kan du gå efter en af vores windbreaker-modeller.

Fleece som del af dit lag-på-lag system

En fleecejakke kan som nævnt sagtens bruges selvstændigt som overtøj i forårs- og sommermånederne, men i de kolde vintermåneder er der brug for mere isolering, hvis du vil være sikker på at holde varmen. Her kan du bruge din fleecejakke som det varme mellemlag i dit lag-på-lag system. 

Med en tynd langærmet trøje inderst, en fleecejakke ud over, og en vand- og vindtæt skaljakke yderst, er du garanteret at kunne holde varmen, uanset vejret og hvad du skal foretage dig i det fri. Fleecejakken er for eksempel supergod at have med som mellemlag, hvis du dyrker anstandsjagt og skal sidde stille i længere tid ad gangen. 

Vindtætte fleecejakker og windbreakers

Leder du efter en fleecejakke, du kan bruge alene som overtøj til en dag i skoven, når du går tur med hunden eller når du nyder en rask travetur ved havet? Så kan du med fordel gå efter en med indbygget windbreaker-funktion.

En fleecejakke med windbreaker-funktion har en indvendig membran, som sørger for, at vinden ikke trænger igennem jakken, samtidig med at den har samme gode åndbarhed, som i de øvrige fleecejakker.

Andre praktiske features, du kan gå efter, når du skal vælge fleecejakke, kan være:

 • Forstærkning ved manchetter, krave og nederste kant
 • Funktionelle lommer med lynlås
 • Høj halskrave
 • Uld og kunststof for ekstra isolering
 • Elastiske kanter for bedre tilpasning

Fleecejakker til damer og herre

Hos Friluft.dk har vi et stort udvalg af fleecejakker til damer og herre. Du finder damemodellerne både med en smal og meget figursyet pasform og med en mere rummelig pasform. Skal den kunne bruges som mellemlag under andet overtøj, og ikke blot som en selvstændig allround jakke, anbefaler vi, at du vælger en med en tæt pasform.

Til herrer har vi fleecejakker i de klassiske designs med en god rummelighed og i de mere kropsnære designs. Igen, bør du vælge en kropsnær, kort fleecejakke, hvis den skal kunne bruges som isolerende mellemlag under andet overtøj. 

Fleecejakker specielt til jagt

Til vores mange mandlige og kvindelige jægere har vi et helt sortiment af lækre og funktionelle fleecejakker, der er designet specielt med jagt for øje. Her er nogle af de ting, du med fordel kan se efter i fleecejakker til jagtbrug:

 • Vendbar jakke med orange inderside
 • Jakke i camouflagefarver
 • Lydløst materiale til for eksempel pürschjagt
 • Lang fleecejakke til anstandsjagt, da den holder hele din underkrop varm
 • Tommelfingerstrop, så ærmet bliver på plads
 • Gode og anvendelige lommer til ammunition

Du kan finde vores fulde udvalg af jagtjakker her.

Find din nye fleecejakke på Friluft.dk

Vi sørger altid for at have et godt, bredt udvalg af fleecejakker i mange forskellige designs og modeller fra de bedste danske og udenlandske outdoor-brands. Vi kører jævnligt kampagner og tilbud, så hold øje med vores side, hvis du er på udkig efter et godt køb.

Husk, vi har prisgaranti og matcher laveste pris, så du aldrig kommer til at betale for meget, når du handler hos os.