Army jakker

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Slidstærke og holdbare army-jakker til militær og outdoor-liv

Army-jakker er primært designet til militært brug med ekstrem slidstyrke og holdbarhed samt kamuflerende farver og mønstre, der kan holde dig skjult i ethvert terræn. Heldigvis behøver du ikke at være soldat for at trække i en af vores fede army-jakker. De egner sig nemlig også helt perfekt til jagt, vandring og mange andre outdoor-aktiviteter, der kræver overtøj med ekstra god holdbarhed.

Her på siden finder du et stort og bredt udvalg af army jakker til herrer og damer. Vi har alt fra åndbare softshell jakker og praktiske anorakker til vandtætte skaljakker og tykke vinterjakker fra markedets bedste brands som Carinthia, Snugpak og Deerhunter – og til favorable priser.

Gå i ét med omgivelserne

Ved militære øvelser i terræn og ved mange jagtformer er det nødvendigt at have en jakke, som kamuflerer dig i omgivelserne. Du kan derfor vælge mellem mange forskellige design, farver og mønstre, alt efter hvilke omgivelser, du skal blende ind med.

De klassiske army-jakker er lavet i grønne og brune nuancer og med camouflage-mønstre, som efterligner krat og bevoksning i skovområder, men du kan også finde militærjakker med mønstre, der ligner siv, løv og sten. Derudover kan du finde camouflage-jakker i hvid, som er designet til at holde dig skjult i snefyldte landskaber.

Army-jakker til jagtbrug

En militærjakke er god til jagt, når du skal gå i ét med naturen, så dyrene ikke får øje på dig. Langt de fleste dyr er farveblinde, men til gengæld ser de kontraster meget tydeligt. Dyrker du pürschjagt eller anstandsjagt, er det derfor vigtigt, at du blender ind med landskabet så godt som muligt.

En jagtjakke i afdæmpede camouflage-farver kan hjælpe dig med at komme tættere på vildtet, uden at blive opdaget. Husk også et par camouflage-bukser til, og gem dit ansigt i en maske eller et tørklæde, og tag en hat på hovedet, hvis du har lyst hår.

Orange og vendbare army-jakker for øget sikkerhed

Selvom det er en klar fordel at være så godt som usynlig, når du jager dit bytte, er det også en stor ulempe, når andre jægere ikke kan få øje på dig. Vi anbefaler derfor at vælge en army-jakke enten med orange detaljer eller i fuld orange farve for at øge din egen sikkerhed i vildmarken.

Da vildtet som nævnt ikke ser egentlige farver, men kontraster, er en jagtjakke i fuld orange den mest optimale signalfarve, når det handler om sikkerhed på jagt. Farven orange er ikke tydelig for dyrene, men heldigvis meget tydelig for dine jagtkammerater, så i undgår ulykker.

Det er også en mulighed at vælge en vendbar army-jakke med grøn eller brun yderside og orange inderfor, som du kan vende ud ad, når jagten er ovre og optimal synlighed er påkrævet.

Derfor skal du vælge en army-jakke

Vores udvalg af army-jakker er selvfølgelig specielt velegnede til øvelser i terræn. De er lavet med ekstrem slidstyrke og holdbarhed for øje og er således ideelle til dig, der har brug for overtøj, der kan tåle en ordentlig stroppetur i vildmarken. Hvis du skal på vandretur, bestige et bjerg eller bare ønsker en god outdoor-jakke, som kan holde til det hele, så er en army-jakke helt sikkert noget for dig.

Udover det robuste ydre, har vores army-jakker også en række andre praktiske features som:

  • Forskellige camouflage-mønstre og -farver, så du kan vælge efter terræn og smag

  • Rummelig pasform med plads til god bevægelighed

  • Multifunktionelle lommer og spænder til fastgørelse af dit grej

  • Vandtætte kvalitetsmembraner og god åndbarhed

Vores army-jakker findes både som praktiske anorakker, vindjakker og regnjakker – og som tykke vinterjakker, designet til at modstå ekstreme vejrforhold. Mangler du en god rygsæk til at sætte sammen med din camouflage-jakke, har vi et stort udvalg af militærrygsække, der kan klare selv den tungeste oppakning.

Shop army jakker på Friluft.dk

I vores sortiment finder du et stort udvalg af lækre camouflage- og army-jakker til damer og herrer. Det betyder, at der altid er rigeligt at vælge imellem, uanset om du skal bruge jakken til militært brug, til jagt eller som vinterjakke. Vi har samlet camouflage-jakker fra de bedste brands, nationalt og internationalt, så du hos os altid er sikret topkvalitet på vores jakker.

Husk også, at vi altid giver gratis ombytning, hvis jakken af den ene eller den anden grund ikke passer dig. Vi har desuden prisgaranti, som betyder, at vi altid matcher markedets laveste pris – og vi har naturligvis lynhurtig levering, som er helt gratis ved køb over 499 kr.