Snugpak

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Snugpak – overlegen isoleringsevne, innovativt design og lille pakkevolumen

Hvis du ikke allerede kender det britiske brand Snugpak, er det helt klart på tide med en introduktion! Snugpak er blandt de bedste på markedet for soveposer til overnatning i det fri. Deres sortiment indeholder desuden tøj og udstyr til camping og rejser såsom telte og rygsække.

De skiller sig særligt ud fra masserne med den lille pakkevolumen på deres produkter, som gør dem nemme at have med på ture, uanset om der er tale om et telt eller en sovepose. Derudover kan de færreste konkurrere med produkternes uovertrufne isoleringsevne og det generelle innovative design, der giver dig optimale betingelser og ultimativ komfort.

På deres fabrik i Nordengland sidder dygtige medarbejdere, der formår at kombinere den nyeste teknologi med traditionelle syteknikker, så outdoor-entusiaster i hele verden kan få glæde af det gode håndværk og de innovative produkter.

Snugpak sovepose

Snugpak er særligt kendt for deres forskellige soveposer. De har lavet forskellige serier, blandt andet Softie, Special Forces, Basecamp og Sleeper.

Med en Snugpak sovepose er du sikret god varme og god komfort. Nogle modeller er lavet specielt til krævende polarklima, så du kan holde varmen i temperaturer ned til -20°. Den britiske hær er desuden fast bruger af de kvalitetsholdige soveposer, hvilket må siges at være et kvalitetsstempel.

Snugpak tøj

Selvom Snugpak primært associeres med soveposer, var det første produkt faktisk en undertrøje, og sortimentet i dag byder på masser af beklædning, så du kan holde varmen og have det behageligt.

Du kan for eksempel forkæle dig selv med en funktionel og komfortabel Snugpak jakke, der holder dig varm og godt tilpas på diverse ture og ekskursioner. Du kan finde en Snugpak jakke til almindelig vinterbrug, men du kan også få modeller, der er specialfremstillet til at holde dig varm i mange frostgrader. Fælles for alle Snugpak jakker er den gode kvalitet og det gode håndværk, som sikrer, at du får en holdbar jakke, der lever op til dine forventninger.

Ud over jakker tilbyder Snugpak også T-shirts, trøjer og overtræksbukser. Desuden har de holdt fast i deres oprindelige produkt, så du også finder en række behagelige og isolerende base layers til både overkroppen og underkroppen.

Alt i alt tilbyder Snugpak en bred vifte af tøj, så du kan blive klædt passende og komfortabelt på til dine outdoor-eventyr.

Snugpak udstyr

Uanset om du skal på spejdertur på den jyske hede eller på lang ekspedition til kolde, nordlige egne, lader Snugpak dig ikke gå ned på udstyr. Deres isolerende og kvalitetsrige sortiment indeholder alverdens udstyr til friluftsliv, herunder en række telte, shelters og hængekøjer samt forskellige rygsække og tasker.

Blandt de mest populære telte kan nævnes Snugpak Ionosphere og Snugpak Stratosphere. Førstnævnte er et kompakt enmandstelt, der kun vejer 1,2 kg og derfor er nemt at have med på vovede eventyr i det fri.

I udvalget af tasker finder du blandt andet den imponerende og populære Bergen rygsæk på hele 100 liter. Den kan rumme alt, du har brug for på længere ekspeditioner, og sidelommerne kan afmonteres, hvis du vil lave den om til en 70-liters rygsæk. Bergen blev oprindeligt designet til brug i militæret, så den er slidstærk, rummelig, komfortabel og klarer alle strabadser, du udsætter den for.

Alle Snugpaks produkter er designet med særlige funktioner for øje, så du kan få et produkt, der passer præcis til dine planer og behov.

Snugpaks historie

Snugpak blev grundlagt af Brett Harris i 1970’ernes England. Det startede som et hobbyprojekt, hvor Harris selv designede og syede produkter, som han solgte på lokale markeder i sin fritid. Forretningen tog dog hurtigt fart, så han måtte ansætte medarbejdere til at sy.

Det startede med en tøjproduktion, hvor den første isolerende undertrøje blev lanceret i 1977. Der gik dog ikke længe, før arbejdet med isolerende soveposer gik i gang. Harris fik specialfremstillet maskiner, der kunne producere soveposerne, som senere skulle gøre brandet berømt over hele verden. De første soveposer blev præsenteret i 1983, og i 1987 udviklede brandet den eksklusive Softie-isolering som et holdbart alternativ til dun.

I 1990 tog det britiske militær Snugpaks produkter til sig, og i 1997 blev brandet internationalt kendt med lanceringer rundt omkring i Europa, Amerika og Fjernøsten.

I 2008 udvidedes sortimentet til også at omfatte camping- og rejseudstyr.

Gennem tiden har Snugpak vundet flere priser blandt andet Millennium Products Award for deres Weezle dykkerdragt samt The Queens Award for Enterprise ad to omgange i henholdsvis 2002 og 2009.

Se også vores andre brands

SeelandNorthern Hunting – DeerhunterKlymit – Esbit – Kammok – CarinthiaLundhagsGateway1 – PetromaxTatonka – MuurikkaGerberHultaforsSuprabeam