Snugpak soveposer

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Letvægts Snugpak soveposer til alle sæsoner

Kompakthed, komfort og varme er fokuspunkterne for det britiske mærke Snugpak. Mærkets historie går tilbage til 1977, og i 1983 kom de første Snugpak soveposer på markedet. Siden da har adskillige soveposeserier set dagens lys, så du kan vælge alt fra en allround Softie Elite til en varm Snugpak Sleeper Extreme sovepose.

Med en Snugpak sovepose er du garanteret en holdbar letvægtssovepose, der i materialer, form og fyld passer til lige det formål, du skal bruge den til. Du finder modeller til de forskellige årstider herhjemme, og skal du til mere ekstreme områder som det nordlige Canada, Grønland eller lignende, finder du også ekspeditionssoveposer, der er lavet specielt til de lave temperaturer og hårde vejrforhold.

Unikke teknologier i din Snugpak sovepose

Det er ikke altid nemt at få en god nattesøvn i naturen, og derfor er en Snugpak sovepose fyldt med smarte teknologier, så du får de bedste forudsætninger for en god og komfortabel nat.

Softie og Softie Premier

Softie® er navnet på en hel serie Snugpak soveposer, hvor der bruges et syntetisk fyld af polyester. Det specielle fyld giver soveposerne en næsten dunagtig følelse og isolerer på samme måde som naturlige materialer. Samtidig er det nemt at vedligeholde og vaske.

Softie® Premier er næste generations fyld i Snugpak soveposer. Teknologien gør brug af de samme principper som den traditionelle Softie® teknologi, men har forbedringer i den måde, materialerne bindes sammen på, så det bliver både finere, blødere og mere holdbart.

Paratex: Light, Antibacterial, Micro og Dry

Paratex Light er et letvægts, meget vindtæt, vandafvisende materiale. Det er åndbart og kan transportere fugten væk fra indersiden af din Snugpak sovepose, og så har det fået en holdbar, vandafvisende behandling.

Paratex Antibacterial kan bruges både indvendigt og udvendigt i en Snugpak sovepose. Det er en antibakteriel teknologi, der reducerer lugt og mindsker behovet for vask.

Paratex Micro er slidstærkt, letvægts, meget vindtæt og vandafvisende. Det er et stof, der kan klare lidt af det hele, men samtidig er blødt at røre ved. Derfor er det ideelt til brug i blandt andet soveposers yderstof, hvor holdbarhed og slidstyrke er i højsædet.

Paratex Dry er et 100 % vandtæt stof med en PU-belægning og tætvævet ripstop. Det bruges som ydermateriale i blandt andet Snugpak soveposer, og materialet har fået en holdbar, vandafvisende behandling, som kan vedligeholdes med en kold tørretumbling efter vask samt behandling med velegnede plejeprodukter. Desuden er materialet fuldstændig vindtæt, idet det beholder den varme luft inde i din sovepose og stopper varmen fra at komme ud, så du bedre holder varmen.

Reflectatherm, IsoFibre og Aqualight

Reflectatherm er et isolerende, metalliseret materiale, der er udviklet til at holde på og reflektere varmen. Det er meget åndbart og tilføjer mindst 15 % mere varme til soveposen, uden du kan mærke det på soveposens blødhed.

IsoFibre består af silikoniserede hulfibre, der er struktureret på en måde, så varm luft fanges i bittesmå huller mellem fibrene. Når du pakker din Snugpak sovepose ud, dekomprimerer fibrene og “springer” tilbage til maksimal fylde. Fibrene holder på varmen, også når de bliver våde, og de er nemme at vaske og vedligeholde.

Aqualight er et vandafvisende stof med en letvægts polyesterkonstruktion, der er silkeblødt at røre ved. Det er brugt i soveposernes ydermateriale.

Få styr på det grej du skal bruge

En Snugpak sovepose er ikke det eneste, du har brug for, når du skal overnatte i naturen. Lige meget om du skal sove direkte under stjernerne eller under beskyttelse fra et telt, har du brug for mere grej og det helt rigtige tøj, alt efter hvilken sæson du skal afsted i – og vi har alt, du skal bruge.

Du skal for eksempel kigge specifikt efter en vintersovepose, så snart temperaturerne kommer under minus 10-15 grader, alt efter hvor kuldskær du er, og hvordan vejret er, mens du i sommerperioden har brug for en noget lettere, tyndere og mindre isoleret sovepose.

Lige meget hvilken sæson du overnatter i naturen og hvilken Snugpak sovepose du har, er det en god idé at kigge efter et passende liggeunderlag. Det skal beskytte dig mod kulde og fugt fra belægningen under dig, og så er det med til at gøre det mere blødt og komfortabelt for dig at sove.

Se også