Jagttøj

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Jagttøj til mænd og kvinder

Hvis du er på udkig efter passende jagtbeklædning, er du havnet det helt rigtige sted. Vi har samlet et stort udvalg fra de førende brands på markedet, så vi kan tilbyde jagttøj i topkvalitet til alle årets jagter.

Vi har jagtbeklædning til både mænd og kvinder og med mange forskellige egenskaber, så du kan finde noget, der passer til den jagttype, du dyrker.

Til vinterjagt har du brug for tykt og isolerende tøj, mens det til sommerjagt skal være let og åndbart. I foråret og efteråret vil du være glad for en mellemting, så du kan tilpasse din påklædning i løbet af dagen, hvis solen pludselig bryder frem, eller du bliver mødt af en regnbyge.

Ud over isoleringsevnen og åndbarheden bør du også være opmærksom på farverne. Farveskemaet i naturen skifter med sæsonerne, så du har brug for jagttøj i forskellige farver, så du kan gå i ét med omgivelserne hele året.

Vi anbefaler, at du som minimum har to sæt jagttøj, hvis du går på jagt hele året – et varmt sæt og et let sæt, der hver passer til farverne i omgivelserne i de forskellige sæsoner. Vi forstår til gengæld også, hvis du ikke kan nøjes med to sæt. Der findes masser af fedt jagttøj, så spring bare ud i vores udvalg og forkæl dig selv med lækkert tøj til jagt og fritid.

Bliv godt klædt på fra inderst til yderst

Den rigtige påklædning er afgørende for, om du kan holde ud en hel dag på jagt. Der er intet, der dræber den gode jagtstemning som bundfrosne tæer og iskolde fingre. Omvendt er der heller ikke meget ved at koge over i for varmt tøj på en ellers dejlig sommerdag.

Der findes jagttøj til de forskellige sæsoner, så du kan få let og varmetransporterende tøj til de varme jagter og varmt og isolerende tøj til de kolde jagter. Fælles for det hele er, at det er behageligt at have på, så du er sikret god komfort og kan jage ugeneret, så længe du vil.

Jagttøj findes desuden til forskellige jagttyper. Til jagter hvor du skal snige dig ind på dyrene, findes der jagttøj i camouflagemønster og naturfarver, der får dig til at gå i ét med dine omgivelser, så dyrene ikke ser dig på afstand. Jagttøj til disse jagtformer er typisk lavet i støjsvagt materiale, så du ikke udsender lyd, når du bevæger dig.

Til andre jagtformer, for eksempel klapjagt, er det knap så vigtigt, at du går i ét med naturens farver, da du alligevel skal skræmme dyrene ud af deres skjul. Her kan du derfor vælge jagttøj i mere iøjnefaldende farver, hvis du er til det.

Besøg vores jagtkategorier hvis du er på udkig efter noget bestemt

Jagtbeklædning til mænd og kvinder

Jagt har tidligere været forbeholdt mænd, og udvalget af jagttøj bærer også stadig præg af, at kvinder først senere er blevet en del af jagtverdenen.

Derfor findes der mest jagttøj til mænd. Det betyder dog langt fra, at der ikke findes jagttøj til kvinder. Særligt de etablerede brands har fået øjnene op for den stigende efterspørgsel, så der kommer hele tiden mere til. På friluft.dk udvider vi løbende vores sortiment af jagttøj til både mænd og kvinder, så der er rigeligt at vælge imellem, uanset hvad du har brug for.

En del jagtbeklædning, for eksempel huer, handsker og en del veste, er unisex og kan derfor bruges af både mænd og kvinder. Det kan jakker, bukser, osv. selvfølgelig også, da materialefordele og funktionelle egenskaber er de samme, men jagttøj til kvinder er ofte mere figursyet. Det giver en bedre pasform og dermed en bedre komfort, hvilket er meget vigtigt, når du skal have jagttøjet på i længere tid.

Jagttøj er ikke kun til jagt

Selvom jagttøj selvfølgelig er designet til brug på jagt, kan du også sagtens bruge det i fritiden. En jagtjakke kan sagtens holde dig varm på dine gåture, selvom du hverken har riffel eller ammunition med. Den gode kvalitet og de holdbare materialer gør jagttøj anvendeligt i mange andre situationer, så du kan roligt hoppe i jagttrøjen, hvis du vil have noget behageligt på derhjemme, eller der er arbejdsdag i den lokale sportsklub.

Køb udstyr og tøj til jagt på friluft.dk

Vi har samlet et stort udvalg af solidt jagttøj fra de bedste brands på markedet. Vi føjer løbende nye produkter til vores sortiment, så du kan få fyldt jagtgarderoben op med gode sager.

Kvalitet er det vigtigste for os, men vi vil selvfølgelig også gerne forkæle dig med gode priser. Derfor har vi løbende kampagner og tilbud på udvalgte varer, udvalgte kategorier og udvalgte brands, så du kan købe billigt jagttøj til alle årstider. Vi du vil være sikker på ikke at gå glip af nyheder og gode tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Det er gratis, og vi skal nok lade være med at fylde din indbakke med ligegyldigt pladder. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Husk også, at vi har prisgaranti. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder et identisk produkt billigere hos en anden forhandler. På den måde sikrer vi, at vi altid kan tilbyde vores kunder konkurrencedygtige priser, så du kan få fingrene i masser af billigt jagttøj i god kvalitet.

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores varer, vores leveringsmetoder eller andet, så send os gerne en mail på info@friluft.dk. Du kan også ringe på 61410062. Vi besvarer henvendelser på hverdage fra klokken 9.00 til klokken 16.00.

Find jagttøj fra populære brands: