Seeland skjorter

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Seeland skjorter til jagt, outdoor og hverdag

En skjorte er ikke kun noget, du bruger på kontoret eller en pæn restaurant i weekenden. Med en Seeland skjorte kombinerer du det pæne med det praktiske – skjorterne kan nemlig bruges til både jagt, outdoor-aktiviteter og i hverdagen. Du finder både klassiske, ternede jagtskjorter, ensfarvede modeller og modeller med prikker eller andre mønstre, så det er muligt at finde en Seeland skjorte, der falder i din smag.

Alt efter hvad du skal bruge den til, kan du for eksempel kigge efter pæne Seeland skjorter med et klassisk look til fællesjagter, hvor der er krav om et traditionelt engelsk jagtlook. Det egner sig også godt til en almindelig jagt, hvor du for eksempel har frokost- eller middagsplaner med andre jægere fra dit jagtfællesskab.

Nogle af skjorterne er ekstra velegnet til jagt. Kig for eksempel efter Seeland skjorter i et strækbart materiale, der er ideelt til blandt andet pürschjagt, hvor du er meget aktiv og har brug for at kunne bevæge dig frit. Nogle modeller har også en smart skydelæg bagpå, der giver dig bedre bevægelsesfrihed.

God pasform til både dame og herre

Seeland skjorter findes i modeller til både dame og herre. Det har en stor betydning for pasformen, som er noget af det vigtigste på en jagt, både når det kommer til skjorter, jagtjakker og andet jagttøj. Det vigtigste er nemlig, at du føler dig tilpas i din skjorte, og at den er behagelig, når du går eller sidder en hel dag på en aktiv drivjagt eller en stillesiddende anstandsjagt.

Seeland skjorter til kvinder har et figursyet snit, der gør skjorten mere feminin – og for de fleste også mere komfortabel at have på, fordi den ikke sidder løst og har for meget stof, som en herreskjorte med en mere kasseformet pasform. Det samme gælder i øvrigt for Seeland bukser, som også laves i både herre- og damemodeller for at opnå den bedste pasform.

Desuden går du ikke på kompromis med designet, når du vælger en Seeland skjorte til enten herre eller dame. Begge dele findes i forskellige mønstre og farver, så du har mulighed for at vælge din favoritskjorte, lige meget om du kigger på den ene eller den anden model.

Brug din Seeland skjorte året rundt

Skjorterne er ligesom alt andet Seeland jagttøj meget anvendelige, så du kan bruge dem til en masse forskelligt hele året. Selvom din Seeland skjorte hverken er isoleret eller vandtæt, kan du bruge den på forskellige måder både i den kolde vintersæson og den lune forårs- og sommersæson.

Brug den i de lune måneder over en åndbar T-shirt i merinould eller et syntetisk materiale og i de kolde måneder som varmt mellemlag under en Seeland jakke, der beskytter dig mod regn og vind. Til det inderste lag under skjorten kan du finde åndbare og svedtransporterende produkter i vores udvalg af jagtundertøj – vælg noget ekstra blødt som merinould eller fleece for endnu mere komfort.

Se også: