Seeland trøjer

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Seeland trøjer til jagt og udeliv

Seeland er et kendt, dansk jagtbrand, som i deres produktion lægger vægt på holdbarhed, kvalitet og komfort. Med en Seeland trøje er du derfor garanteret at blive klædt optimalt på til jagt og udendørsliv. Her på siden har vi et godt udvalg af Seeland trøjer til mænd og kvinder med forskellige udformninger og egenskaber, så du kan finde den trøje, der passer allerbedst til din stil og behov.

Forskellige kvalitetstrøjer i praktiske materialer

I vores udvalg af trøjer fra det anerkendte danske mærke har vi mange forskellige typer. Du kan således få en fleecetrøje med enten halv- eller hellynlås, en pullover, en sweatshirt, en sweater eller en såkaldt active Seeland trøje med stretch. De fleste Seeland-trøjer er lavet i enten polyester, bomuld eller fleece.

Polyester er en syntetisk fiber, der er kendetegnet ved sin styrke og modstandsdygtighed over for slid. Materialet er også kendt for sin evne til at tørre hurtigt, hvilket gør det til et populært materiale til sportstøj og aktiviteter, der involverer sved og fugt. Det kombineres ofte med bomuld for at skabe tøj, der er let, blødt og luftigt at have på.

Fleece er typisk lavet af polyester. Polyesterfibrene er blevet behandlet og børstet, hvilket skaber en blød overflade, der giver god isolering og varme, samtidigt med at det er let og åndbart. Fleece er et populært materiale til mellemlag i lag-på-lag beklædning til udendørsaktiviteter som jagt, vandring og skiløb, da det har en rigtig god isolerende evne og er strækbart. Det giver altså god bevægelsesfrihed.

Enkelte Seeland trøjer bliver lavet af uld og blødt merino-uld. Så hvis du er vild med uld, kan du også vælge en glatstrikket Seeland sweater i uld og akryl. En sweater af disse materialer er slidstærk, blød, isolerende og svedtransporterende. På grund af ulden vil den desuden bevare alle disse egenskaber selv, hvis du befinder dig i fugtige eller våde omgivelser.

Trøjer med gode egenskaber

Seeland trøjer har en række lækre egenskaber, som mange jægere og outdoor-entusiaster sætter stor pris på. Af egenskaber, du vil blive glad for, kan nævnes:

 • Hurtigtørrende og åndbart materiale
 • Gode temperaturregulerende egenskaber
 • Tæt pasform for optimal isolering og varme

Med en Seeland trøje kan du altså blive klar til at gå på jagt i alt slags vejr, uanset om du foretrækker en trøje med eller uden lynlås. Trøjerne er produceret i en sublim kvalitet med blik for både funktionalitet og komfort, så du kan bevæge dig ordentligt, samtidigt med at du føler dig godt tilpas i forhold til varme og ventilation.

Trøjer med smarte features

En Seeland trøje kan have en lang række forskellige features, der gør den endnu mere alsidig og brugbar. Nogle eksempler, du kan holde øje med, er:

 • høj krave, rund hals eller v-udskæring
 • rummelige lommer med lynlås
 • brystlomme med lynlås
 • hætte med pasform, der kan tilpasses, så dit hoved beskyttes optimalt mod elementerne
 • justerbar kant med elastisk snoretræk, der sikrer en tæt pasform
 • manchetter i rib eller elastiske manchetter, der sikrer en tæt pasform ved håndleddene
 • tommelfingerhuller
 • små, flotte designdetaljer som motiv eller broderi

Hvis du vælger en Seeland trøje, der har lige præcis de features, du synes er smarte, og som har den pasform, du foretrækker, er der langt større sandsynlighed for, at du får brugt den.

Seeland trøjer til mænd og kvinder

Seeland trøjer til herrer og damer er designet med lidt forskellige snit og pasformer, der er tilpasset de specifikke fysiologiske forskelle mellem mænd og kvinder. Den korrekte pasform er nemlig afgørende for at opnå den bedste komfort og ydeevne under udendørsaktiviteter. En god pasform sikrer, at din nye Seeland trøje føles behagelig og ikke hæmmer din bevægelsesfrihed, samtidig med at den giver dig optimal beskyttelse og isolering mod vind og vejr.

Typisk vil en Seeland trøje til kvinder have en mere slank pasform, der giver en mere feminin silhuet. De er altså mere tætsiddende ved taljen, hvor de snævrer lidt ind. En Seeland trøje til mænd vil typisk have en mere lige skæring med mere plads omkring skuldrene.

Få det perfekte mellemlag med en Seeland trøje

En god måde at holde kulden ude på, samtidig med at du bevarer din bevægelsesfrihed, er ved at klæde dig på efter lag-på-lag princippet, hvor du har et svedtransporterende inderlag, et isolerende mellemlag og et beskyttende yderlag.

På kolde dage kan du med fordel benytte en tætsiddende Seeland trøje som dit varmende mellemlag mellem et inderlag af let Seeland undertøj og et yderlag, der kunne være en smart Seeland jakke. På varme dage kan du tage din Seeland T-shirt med eller uden motiv på og tage din Seeland trøje med, så du er sikker på at kunne holde varmen, hvis du skal være ude hele dagen, eller hvis du skal opholde dig i skyggen.