Seeland

Seeland trøjer

Seeland trøjer – dansk kvalitet

Seeland er et kendt, dansk jagtbrand, som i deres beklædning lægger vægt på holdbarhed, kvalitet og komfort. Med en Seeland trøje er du derfor garanteret at blive klædt optimalt på til jagt og udendørsliv.

Du finder din nye Seeland trøje på Friluft.dk. Vi har altid et stort udvalg af trøjer til mænd og kvinder, så du kan finde den trøje, der passer til dit behov og din stil.

Kvalitetstrøjer til jagt

Med en Seeland trøje er du klar til at gå på jagt i alt slags vejr og terræn. Trøjerne er produceret i en sublim kvalitet med blik for både funktionalitet og komfort, så du kan føle dig varm og godt tilpas.

Trøjerne fra Seeland kommer med en række lækre specialfeatures, som rigtig mange jægere og outdoor-folk sætter stor pris på. Af features, du vil blive glad for, kan nævnes:

  • Hurtigtørrende materiale med mulighed for at luften kan cirkulere
  • Temperaturregulerende egenskaber
  • Elastik ved manchetter
  • Tæt pasform for optimal varme og komfort

Du kan finde Seeland trøjer med eller uden lynlås og i forskellige materialer som fleece, teddy-fleece og micro-fleece. Er du mere til uld, vælg da en klassisk jagttrøje med rund hals.

Leder du efter en trøje, der kan holde dig ekstra varm, gå da efter en trøje i micro-fleece – eller gå efter én med Seelands tre-lags WindBeater-teknologi.

Klæd dig i lag-på-lag

En god måde at holde kulden ude på, samtidig med at du har god bevægelsesfrihed, er ved at klæde dig i lag-på-lag. Du kan fx benytte en tætsiddende Seeland trøje som et beskyttende mellemlag med en jagtjakke udover på de køligere dage.

Skal du ud på jagt i de ekstra kolde måneder, så snup en Seeland micro-fleece trøje, som mellemlag. Micro-fleece er designet med mange små luftlommer, der opvarmes af kroppen og isolerer. Derudover muliggør luftlommerne, at sved og fugt ledes væk fra kroppen, så du holder dig tør og varm, selv når du er meget aktiv.

Køb din Seeland trøje hos Friluft.dk

Hos Friluft.dk fører vi kun outdoor-tøj fra de bedste danske og udenlandske brands. Derfor er du garanteret høj kvalitet, når du handler hos os.

Find den Seeland trøje, der passer til netop dine behov, og bliv klædt godt på til jagt og friluftsliv.