Seeland jakker

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Bliv klar til jagt og friluftslivet med Seeland jakker

En god jakke er uundværlig, uanset om det er strålende solskin, øsende regnvejr eller det blæser en halv pelikan. Seeland er et dansk mærke med stor ekspertise inden for jagttøj og jagtudstyr, så du kan være sikker på en god kvalitet, når du køber en jakke fra mærket.

Jagtjakker til både dame og herre

En god pasform er vigtig i stort set alle henseender. Især til jagt er det essentielt, at du føler dig komfortabel og ikke er begrænset i dine bevægelser på grund af en dårlig pasform. Derfor finder du Seeland jakker i både dame- og herremodeller, så du kan finde den perfekte pasform fra starten.

Seeland jakker til kvinder sikrer, at du ikke føler dig kasseformet i en jakke, der er alt for bred over skuldrene og hofterne. Det ekstra stof kan vise sig at være en stor ulempe på en jagttur, hvor det kan larme, komme i vejen for din rygsæk eller bare føles ubehageligt.

Damemodellerne er tilpasset kvinders generelt smallere profil over skuldrene og i taljen samt de lidt bredere hofter. Herremodellerne har en mere firkantede pasform med mere bredde over skuldre og ryg.

Smarte teknologier i Seeland jakker

En af grundene til den høje kvalitet på Seeland jakker er de innovative teknologier, der er integreret i dem. Disse teknologier adskiller én jakke fra en anden og gør det muligt for dig at vælge en Seeland jakke til en bestemt sæson, et særligt terræn og skiftende vejrforhold.

Du kan læse mere om de forskellige teknologier på vores Seeland brandside.

Vælg jakke efter jagtform

Hvilken Seeland jakke du bør vælge, og hvilke teknologier der er relevante at have i jakken, afhænger meget af, hvilken type jagt du skal bruge den til. Mange jagtjakker kan naturligvis bruges til flere formål, men der kan være forskel på, om du har brug for ekstra isolering, 100 % vandtæthed eller en lettere, mere åndbar jakke.

Aktiv jagt

Aktive jagtformer som drivjagt, klapjagt og pürschjagt er ret populære i Danmark. Ved drivjagt og klapjagt drives vildtet frem ved hjælp af hunde eller høje lyde, så det ledes et taktisk udvalgt sted hen, mens pürschjagt typisk foregår i vildtets mest aktive timer enten før solopgang eller efter solnedgang, hvor du sniger dig ind på vildtet.

Driv- og klapjagt er nogle af de mest aktive jagtformer, og det stiller særlige krav til dit valg af jakke. Du bør kigge efter Seeland jakker med god bevægelighed, høj slidstyrke og effektiv beskyttelse mod vind og vejr. Med meget aktivitet genererer du en masse kropsvarme, og det er derfor en god idé ikke at vælge en polstret og varm jakke – du kan i stedet regulere varmen med nogle gode lag indenunder som en varm jagttrøje og et både svedtransporterende og åndbart inderlag af for eksempel jagtundertøj i merinould.

Pürschjagt er ikke lige så aktivt, men du bevæger dig stadig en hel del og genererer kropsvarme. Det kan også være ekstra køligt, hvis du jager på den klassiske måde – morgen eller aften – og du kan derfor få brug for en jakke med mere varme. Dog er det stadig en jagtform, hvor god bevægelsesfrihed, slidstyrke og lydløshed er nødvendig, så du kan snige dig effektivt frem i det tætte krat. Heldigvis findes der flere Seeland jakker i lydløse materialer og med forstærkede paneler, så de kan holde til lidt af hvert.

Stillesiddende jagt

En stillesiddende jagt som anstandsjagt kræver en varmere jakke. Heldigvis findes der flere Seeland jakker med god polstring og den varmende ThinsulateTM-membran, så du ikke bliver kold, når du sidder og venter. Ligesom til den aktive jagt kan du supplere med nogle ekstra lag under din jakke, så du kan tage mere på eller af, hvis du får det for koldt eller varmt i løbet af dagen.

Et godt valg er en Seeland Heat jakke, der har indbyggede varmemembraner, som du kan indstille temperaturen på med en app og med trykknapper på jakken. Den er både god som yderjakke på dage uden for meget vind og lave temperaturer, mens du i hårdere, meget koldt vejr kan bruge den som mellemlag med en skaljakke eller andre vind- og vandtætte Seeland jakker udenover.

Vi klæder dig på til gode jagtoplevelser

Du kan også se vores fulde udvalg af jagtjakker, hvor du både finder Seeland jakker og andre mærker med samme fokus på kvalitet, anvendelighed og holdbarhed. Der er både lette og forede jakker, alt efter hvor meget varme og beskyttelse mod vind og vejr du har brug for.

Vi har også masser af jagtbukser og jagtskjorter i vores sortiment, ligesom du også finder veste og jagtbukser, så du kan blive klædt rigtigt på fra top til tå. Til fødderne har vi et stort udvalg af jagtstøvler og jagtstrømper, og til de regnfulde dage har vi både jagtregntøj og jagtgummistøvler.

Så dyk ned i vores store udvalg, så du kan blive klar til næste jagttur.