Seeland

Seeland jakker

Bliv klar til jagt og friluftslivet med Seeland jakker

En god jakke er nødvendig, uanset om det er strålende solskin, øsende regnvejr eller det blæser en halv pelikan. Seeland er et dansk mærke med stor ekspertise inden for jagttøj og jagtudstyr, så du kan være sikker på en god kvalitet, hvis du køber en jakke fra mærket.

Jagtjakker til både dame og herre

En god pasform er vigtig i stort set alle henseender. Især til jagt er det vigtigt, at du er komfortabel og ikke er begrænset i dine bevægelser på grund af en dårlig pasform – og derfor finder du Seeland jakker i både dame- og herremodeller, så du kan komme godt fra start med pasformen.

Seeland jakker til kvinder gør, at du ikke føler dig kasseformet i en jakke, der er alt for bred over skuldrene og hofterne. Det ekstra stof kan vise sig at være en stor ulempe på en jagttur, hvor det kan larme, komme i vejen for din rygsæk eller bare føles ubehageligt.

Damemodellerne er tilpasset kvinders typisk smallere profil over skuldrene og i taljen og de lidt bredere hofter. Herremodellerne har den lidt mere firkantede pasform med mere bredde over skuldre og ryg.

Smarte teknologier i Seeland jakker

En af grundene til den høje kvalitet på Seeland jakker er de teknologier, der er i dem. Det er disse teknologier, der adskiller én jakke fra en anden, og som gør det muligt for dig at vælge en Seeland jakke til en bestemt sæson, et særligt terræn og skiftende vejrforhold.

Du kan læse mere om de forskellige teknologier på vores Seeland brandside.

Vælg jakke efter jagtform

Hvilken Seeland jakke du skal kigge efter, og hvilke teknologier der er relevante at have i jakken, kommer meget an på, hvilken type jagt du skal bruge den til. Mange jagtjakker kan selvfølgelig bruges til lidt af hvert, men der kan være forskel på, om du har brug for ekstra isolering, 100 % vandtæthed eller en lettere, mere åndbar jakke.

Aktiv jagt

Aktive jagtformer som drivjagt, klapjagt og pürschjagt er ret populære i Danmark. Ved drivjagt og klapjagt drives vildtet frem ved hjælp af hunde eller høje lyde, så det ledes et taktisk udvalgt sted hen, mens pürschjagt typisk foregår i vildtets mest aktive timer enten før solopgang eller efter solnedgang, hvor du sniger dig ind på vildtet.

Driv- og klapjagt er nogle af de mest aktive jagtformer, og det sætter nogle særlige krav til dit valg af jakke. Du bør kigge efter Seeland jakker med god bevægelighed, høj slidstyrke og god beskyttelse mod vind og vejr. Med meget aktivitet skaber du en masse kropsvarme, og det er derfor en god idé ikke at vælge en for polstret og varm jakke – du kan i stedet regulere varmen med nogle gode lag indenunder som en varm jagttrøje og et både svedtransporterende og åndbart inderlag af for eksempel jagtundertøj i merinould.

Pürschjagt er ikke lige så aktivt, men du går stadig meget rundt og skaber kropsvarme. Det er også ekstra køligt, hvis du jager på den klassiske måde – morgen eller aften – og du kan derfor få brug for en jakke med mere varme. Det er dog stadig en jagtform, hvor det er nødvendigt med god bevægelsesfrihed, slidstyrke, og lydløshed, så du kan snige dig ordentligt frem i det tætte krat, og der er heldigvis flere Seeland jakker i lydløse materialer og med forstærkede paneler, så de kan holde til lidt af hvert.

Stillesiddende jagt

En stillesiddende jagt som anstandsjagt kræver en varmere jakke. Heldigvis findes der flere Seeland jakker med god polstring og den varmende ThinsulateTM-membran, så du ikke bliver kold, når du sidder og venter. Ligesom til den aktive jagt kan du supplere med nogle gode lag under din jakke, så du kan tage mere på eller af, hvis du får det for koldt eller varmt i løbet af dagen.

Et godt valg er en Seeland Heat jakke, der har indbyggede varmemembraner, som du kan indstille temperaturen på med en app og med trykknapper på jakken. Den er både god som yderjakke på dage uden for meget vind og lave temperaturer, mens du i hårdere, meget koldt vejr kan bruge den som mellemlag med en skaljakke eller en anden vind- og vandtæt Seeland jakke udenover.

Vi klæder dig på til gode jagtoplevelser

Du kan også se vores fulde udvalg af jagtjakker, hvor du både finder Seeland jakker og andre mærker med samme fokus på kvalitet, anvendelighed og holdbarhed. Der er både lette og forede jakker, alt efter hvor meget varme og beskyttelse mod vind og vejr du har brug for.

Vi har også masser af jagtbukser og jagtskjorter i vores sortiment, ligesom du også finder skydeveste og jagtbukser, så du kan blive klædt rigtigt på fra top til tå. Til fødderne har vi et stort udvalg af jagtstøvler og jagtstrømper, og til de regnfulde dage har vi både jagtregntøj og jagtgummistøvler.

Så kast dig bare ud i vores store udvalg, så du kan blive klar til næste jagttur.