Seeland

Seeland handsker

Behagelige Seeland handsker

Med Seeland handsker får du dig et par behagelige handsker i et praktisk design velegnet til jagt og udendørsliv. Find dem her hos Friluft.dk.

Ultravarme handsker og luffer

Når du er aktiv i friluftslivet i mange timer, er det naturligvis vigtigt, at du benytter isolerende handsker, som holder dine hænder varme. Seeland handsker er designet med en isolerende membran, som holder på varmen og beskytter dine hænder mod selv den værste kulde.

Derudover finder du luffer og handsker fra Seeland, som er vandafvisende og svedtransporterende, så dine hænder altid holdes varme og tørre.

Handsker med smarte funktioner til jagt

Seeland handsker er skabt til dig, som har brug for et par handsker til jagt. Handskerne er designet i et strækbart og behageligt stof, hvor materialet er forstærket i håndfladerne.

Seeland har handsker til forskellige jagtformer, som:

  • Aktiv jagt
  • Drivjagt
  • Pürchjagt
  • Anstandsjagt
  • Riffeljagt

Stor alsidighed i udvalg

Derudover har Seeland handsker til hverdagsbrug, som er de gode all-round handsker, du altid kan have med i lommen. Og de har naturligvis handsker til både mænd og kvinder.

Du finder handsker med anti-slip funktion, så du altid har et godt greb om dit våben, selv når du bærer handsker.

Derudover kan du finde luffer og handsker i én, som tillader dig at folde lufferne tilbage og frigive fingrene i handsken via en smart fold-tilbage funktion. Disse er optimale at benytte, hvis du har behov for en ekstra varm handske til fx anstandsjagt.

Seeland handsker findes desuden med en tekstilbehandling som hæmmer bakterievækst og lugt, så du undgår ubehag med svedige håndflader, når du bruger mange timer udendørs iført dine handsker.

Køb dine handsker og alt det andet på Friluft.dk

Hos Friluft finder du de bedste jagthandsker og luffer fra Seeland – mangler du en jakke, et par bukser, nogle gode jagtstøvler eller andet lækkert outdoor-tøj, finder du hos os altid et stort udvalg af tøj og udstyr fra danske og udenlandske kvalitetsmærker.